Hvorfor kommer jeg så fort under samleie?

Hvorfor kommer jeg så fort under samleie

Hvorfor kommer jeg så fort under samleie? For tidlig utløsning er et symptom som rammer millioner av menn, i alle aldre og raser. Mange menn står overfor å håndtere for tidlig utløsning på et tidspunkt i livet, selv om dette ofte er et pinlig og vanskelig tema å møte. Menn som opplever dette, ønsker ofte at de kan vare lenger i sengen.

Å være i stand til å vare lenger og nyte sex med partneren deres vil føre til et mer sunt sexliv. Heldigvis er det mange måter å behandle for tidlig utløsning, og det er hjelp tilgjengelig.

Typer av tidlig ejakulasjon

Det er to hovedtyper av for tidlig utløsning; primær og sekundær. Primær ejakulasjon oppstår når en mann ejakulerer bare etter kort tid med vaginalt samleie, og kan ikke forsinke orgasmen. Sekundær oppstår når en mann tidligere hadde et sunt sexliv og ikke opplevde tidlig utløsning. Så av en eller annen grunn begynte han å ejakulere veldig raskt, enten under forspill eller umiddelbart etter samleie begynte. I begge tilfeller er det mulig å vare lenger i sengen.

Årsaker til at man kommer for fort

Det er mange årsaker som kan få en mann til å ejakulere for tidlig. Noen ganger er årsaken biologisk. For eksempel er en manns hormonivåer noen ganger unormal, noe som kan føre til tidlig utløsning. Kjernekjemienivåer kan også være unormale, eller en betent eller infisert prostata eller urinrør kan være kilden til problemet.

Ofte er kilden imidlertid psykologisk. Det er mange forskjellige faktorer som kan være involvert i en psykologisk grunn til dette problemet. Noen eksempler på dette er en mann som tidligere har opplevd situasjonen der han hadde hastverk for å komme raskt, for å unnslippe muligheten for å bli oppdaget, og at en mann opplevde skyldige følelser i forhold til seksuelle handlinger, noe som kan få ham til å skynde seg gjennom seksuelle opplevelser. Under en av disse forholdene kunne en mann ha blitt presset for å nå klimaks raskt, noe som kan resultere i tidlig orgasmer senere i livet.

Enda flere psykologiske faktorer som spiller en rolle med for utløsning. For eksempel kan menn som har problemer med å få ereksjon eller opprettholde ereksjon eller oppleve andre symptomer på erektil dysfunksjon, prøve å ejakulere raskt for raskt å komme gjennom et samleie uten å miste ereksjonen. Dette mønsteret med å forte seg gjennom sex kan være vanskelig å endre etter at det har blitt utviklet.

I tillegg har mennesker som sliter med å ejakulere for tidlig, har også noen form for angst i deres liv. Denne angsten kan komme fra å søke et sunt sexliv, eller det kan komme fra en rekke andre områder, ikke relatert til sex i det hele tatt.

Til slutt, hvis en mann opplever, eller har opplevd, forholdsproblemer, kan de forårsake at han kommer for tidlig. Dette er sannsynligvis tilfellet for menn som har hatt normale seksuelle forhold til tidligere partnere, og har nå problemer med for tidlig utløsning med en ny partner. Selv om det finnes mange forskjellige årsaker, er det viktig å merke seg at det finnes mange typer behandlinger.

Behandlingsmetoder hvis man kommer for fort

Årsaken til at man kommer for fort vil spille en viktig rolle for å bestemme hvilken type behandling som er riktig. Til tider anbefaler leger en form for sexterapi for å hjelpe en mann til å vare lenger. Sexterapi kan innebære onanering en time eller to før sex for å forsinke orgasmen. Det er også forskjellige metoder som f.eks stopp-start teknikken som man kan bruke med en partner for å forsinke utløsning. Til slutt finnes det medisiner tilgjengelig som kan hjelpe til med å behandle biologiske årsaker, eller kan hjelpe med angst.

Støttegrupper og organisasjoner for dem som kommer for fort

Det kan være svært nyttig å finne andre mennesker som har slitt med lignende problemer når de står overfor tidlige utløsningsproblemer. Internett tilbyr en rekke forskjellige nettorganisasjoner og støttegrupper for å hjelpe de som sliter med disse problemene. Det er mange meldinger og fora som tillater at menn og par som sliter med utløsning, dreier seg om muligheten til å snakke med andre mennesker over hele landet og få støtte og råd.

Disse alternativene kan også føre til muligheter til å møte personlig med en eller flere av disse personene som har de samme problemene. Menn kan utveksle tips om hvordan de skal vare lenger i sengen, og kan snakke om hvilke metoder som har virket, og hvilke som ikke har det. Dette kan hjelpe en mann med å få resultater raskere, i tillegg til å være en måte å føle seg mer komfortabel på når det gjelder å håndtere problemet.

Vanlige misoppfatninger om tidlig ejakulasjon

Det er mange misforståelser som eksisterer om tidlig utløsning. Mange tror at dette bare er noe som svært unge menn opplever, og at det for det meste er begrenset til tenåringer med svært liten seksuell erfaring. I virkeligheten kan noen mennesker møte disse problemene på et sent tidspunkt i livet, og de fleste menn og par gjør det. Mange menn ønsker at de kan vare lenger, og er utilfredse med sitt sexliv.

Å håndtere tidlig utløsning betyr ikke at en mann er uerfaren seksuelt eller at han ikke er i stand til å tilfredsstille sin partner. I tillegg er løsningen på tidlig utløsning ikke bare å få mer seksuell opplevelse. Ofte er det flere komplikasjoner som fører til problemet, og mer må gjøres enn å bare få mer seksuell erfaring.

Lære å forsinke orgasme og bekjempe tidlig utløsning tar tid, og sannsynligvis involverer rådgivning hos en lege eller annen ekspert for å finne ut nøyaktig hva det beste handlingsforløpet er. Det er mange forskjellige årsaker til tidlig utløsning, og mange forskjellige behandlingsalternativer er tilgjengelige, avhengig av hvilken spesifikk årsak en mann har. Ingen bør føle seg som om de må kjempe med disse problemene alene.

I tillegg skal ingen mennesker føle seg hjelpeløs. utilstrekkelig, eller skam når de sliter med for tidlig utløsning. De er alvorlige problemer som kan ha varige komplikasjoner på en manns selvtillit, og på hans personlige forhold. Imidlertid er hjelp tilgjengelig. Det er håp. Enhver som sliter med tidlig utløsning, skal umiddelbart begynne å se på behandlingsalternativene som blir gjort tilgjengelig for ham, slik at han igjen kan nyte sitt sexliv.

Hjelpemidler for dem som kommer for fort

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller

Comments Closed