Slik dekorerer og planlegger du badet ditt

Slik dekorerer og planlegger du badet ditt

Å skape det perfekte badet er en vanskelig prosess, spesielt med tanke på det nødvendige og praktiske i det hele. Det er imidlertid noen få tiltak du kan ta for å sikre at ditt bad dekker alle dine behov, et sted hvor du bare kan slappe av og nyte.

Hvis du designer badet fra bunnen av, inkludert oppsett og installasjon, må du sørge for at det er behagelig flyt i hele rommet. For eksempel, når badedøren er åpen, må du sørge for at det første du ser er avslappende og estetisk tiltalende. For eksempel, en skillevegg, et vakkert badekar eller dusjkabinett – bare ikke toalettet! Hvis du er heldig nok til å ha en fin utsikt fra vinduet på badet, plasser du badet slik at du kan nyte utsikten mens du slapper av.

Når du designer utformingen, må du alltid huske viktigheten av skap plass. Installer noen stilige hyller ved siden av skapet for å lage en blanding av eksponert og skjult lagring. På denne måten kan alle tingene du ikke vil at folk skal se bli gjemt unna, og du kan vise flotte flasker, såper og til og med baderomsvennlig grønt som aloe vera eller kinesisk eviggrønn. Varemerker som porsgrunnbad.no har flotte skap og hyller i et tidløst design.

Farger

Prøv å matche tonen i maling eller fliser du bestemmer deg for å bruke med badet eller andre bademøbler. Hvite eller nøytrale toner gir alltid en sofistikert estetikk. For mer dybde, bruk en blanding av dypere eller mer levende farger.

Gå dristig til verks med tapeter og maling. Bruk mønster, farge og skala for å gi et ekte intrig til rommet ditt. Når du dekker veggene med mønster, føles plassen umiddelbart mer spesiell. Når du legger en estetisk betydning på et stort sett glemt rom som en garderobe eller et lite bad, gir du det et pust av frisk luft.

Uansett størrelse eller form på badet ditt, gi det samme oppmerksomhet som du vil gitt et soverom, en stue eller et kjøkken. Da kan du endelig komme til å få det herlige, deilige badet som du alltid har ønsket deg.

Topptips for badet ditt:

  • Tenk på utformingen av badet ditt før du begynner å ta stilistiske beslutninger. Finn ut plassering og flyt av rommet først!
  • Bruk en blanding av skjult og åpen lagringsplass, slik at du kan gjemme bort usikkerhetene, og vise de vakre flaskene og gjenstandene du bruker hver dag.
  • Color-match badet ditt med fliser og malte badekar eller bademøbler
  • Ikke vær redd for å bruke et dristig mønster, selv i et lite rom.
  • Ikke undervurder designpotensialet på badet ditt, og som alltid ha det gøy med det

  • Comments Closed