Tekniske duppeditter for et enklere liv

Tekniske duppeditter for et enklere liv

Det finnes mange gode hjelpemidler for å gjøre hverdagen lettere, enten man har nedsatt funksjonsevne eller er ute etter små ting og tang som kan gjøre stor forskjell i en ellers stressende hverdag. Mange er nok kjent med Enklere liv, og deres gode produkter – men det du kanskje ikke vet er at de har en del tekniske hjelpemidler som både hjelper deg i hverdagen, og som også bringer litt mer moro til en ellers grå regnværsdag.

Telefoni

Doro er leverandør av flere forskjellige mobiltelefoner tilpasset ditt behov. Alt fra klapptelefoner med fargeskjerm, fullstendig touch telefon, vanlig telefon med fullstendig tastatur og knapper, til en helt enkel variant man kun bruker for å ringe. Alle telefonene er tilpasset for å være lett å bruke, med god oversikt og store gode knapper som er enkle å se. I tillegg er alle telefonene å kjøpe for en god pris, og rangerer fra 799kr til 2999kr – alt etter hvor avansert modell du vil ha. I tillegg har Doro godt tilbehørsutvalg til telefonen din, som skjermbeskytter, veske og egen mobillader du kan ha i bilen. I tillegg har de en egen Doro-alarmknapp, som gjør at du lett kan slå alarm om du får et illebefinnende, og telefonen ikke er innenfor rekkevidde.

Klokke og værstasjon

Enklere liv har et bredt utvalg av forskjellige klokker og værstasjoner. Alle er enkle å lese, med innebygd vekkerklokke med flere funksjoner. I tillegg til at de er stilige å se på så kan du være sikker på at du ikke forsover deg. Enklere liv har også værstasjoner, med en rekkevidde på opptil 30 meter og som viser både tid, temperatur inne og ute, ukedag, værprognose og luftfuktighet. En må-ha gjenstand på kjøkkenet!

Gøy og moro

Midt blant alle de gode hjelpemidlene finnes det også mye lek og moro. En av disse produktene er VR-briller. Enklere liv har flere modeller å velge fra, og alle til rimelig pris – og disse vil ta spillingen din til et helt nytt nivå,samtidig som du kan drømme deg vekk i en helt annen verden. Nå kan du til og med spille poker med i virtuell realitet, og lære hvordan du kan tenke analytisk som en ekte profesjonell pokerspiller. Les deg opp og lær gode strategier på Full Tilt Poker, hvor du lærer gode og grunnleggende strategier for et trygt pokerspill som nybegynner. Det finnes ingen grenser for hva du kan gjøre med VR-briller, og de vil definitivt snu opp ned på en ellers kjedelig dag.

Gjør livet litt lettere

Andre tekniske duppedingser du kan finne på Enklere liv er powerbank, et hjelpemiddel som er gull verdt i situasjoner der du går tom for strøm enten det er telefonen eller datamaskinen. De har også nøkkelfinnere – så sliter du med å holde styr på nøkler er dagene forbi med denne, da den har en egen app for telefonen og holder styr på nøklene dine med hjelp av bluetooth. I tillegg har de et godt utvalg av forskjellige reflekser, alt fra LED-armbånd til nøkkelringer og klassiske reflekser.

Ta turen innom enklere liv neste gang du skal på shopping, sjansen er stor for at du finner noe du kanskje ikke visste at du trengte. Det finnes utallige produkter der ute tilpasset ditt behov!

Comments Closed