Om ergostart.no

Hjelpemiddelmagasinet Ergostart

– mer enn bare hjelpemidler

Dette er magasinet for deg som ønsker å holde seg oppdatert. I tillegg til å være god på hjelpemiddelfronten har vi brukerhistorier, intervjuer, reportasjer, konkurranser, vår egen tegneseriehelt Erling, ungdommens arena, info om rettigheter, reisemål, og mye annet spennende.  Ja vi er annerledes, men det er akkurat det noe av leserne våre liker. Og som et frittstående magasin har vi nettopp muligheten til dette.

Over syv hundre tusen mennesker har funksjonsnedsettelse i Norge. Vår intensjon er å være en døråpner og bane vei for viktig samfunnsdebatt. Det er mye som skjer på området, og vi skal bidra med å gi deg et knakenes godt magasin som holder deg oppdatert på det som skjer.

Våre lesere er privatpersoner som har en funksjonsnedsettelse, pårørende og annen nær familie. Fagpersoner som til daglig jobber med anskaffelse og tilrettelegging av hjelpemidler til pasienter og brukere. Herunder både ergoterapeuter, fysioterapeuter, leger, NAV og syns og hørsels pedagoger. Handikaprelaterte organisasjoner, stiftelser, rehabiliteringssentre og andre med tilknytning til dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.