Hvem står bak

Ergostart er et hjelpemiddelmagasin som er startet av foreldre som selv har funksjonshemmede barn. Egne erfaringer med et omfattende byråkrati, og problemer med å finne frem i systemets irrganger, er bakgrunnen for ideen.

Ideen ble realisert i 2005, og ergostart.no er nå landets største uavhengige hjelpemiddelportal på området. I April 2007 ble hjelpemiddelmagasinet Ergostart lansert. Det har fått en fantastisk start, responsen fra leserne er overveldende og interessen fra annonsørene stor.

Målet er å gjøre hverdagen enklere for den funksjonshemmede selv, familie og støtteapparat. Ergostart er opptatt av at brukere i større grad skal kunne velge selv hvilke hjelpemidler man ønsker. Mange kjenner sitt eget behov, og vet hva som trengs for en lettere hverdag. Hjelpemidlene er mange, og vi i Ergostart skal bidra med å vise utvalget.

Her finnes oversikt over tilgjengelige hjelpemidler, tjenester, rettigheter og trygdeytelser. Vi bestreber oss til enhver tid på å være oppdatert både på produktnyheter, politiske vedtak og andre endringer i systemet.  

Er det noe du likevel savner, tar vi gjerne imot tips.

Vi håper du finner det du trenger, lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published.