Send siste nytt

Alle kunder og samarbeidspartnere av Hjelpemiddelmagasinet Ergostart, har mulighet til å publisere sine nyheter på våre nettsider på en enkel måte. Det er ingen vits i å bruke masse penger på dyre reklamebyråer. Spar pengene til andre viktige ting. Bruk de for eksempel heller på firmafester, ferie eller Unibet. Ved å sende oss siste nytt vil ditt budskap bli lest av over 200000 personer bare ved et tastetrykk. Vi sørger for bred eksponering slik at du får et høyt antall mennesker som besøker dine nettsider.

Hvor blir nyhetene synlig?

Alle nyheter blir publisert på våre nettsider, i vårt nyhetsbrev og i tillegg spredt til alle våre tilhengere av vår Facebook side.

3 enkle måter å sende oss nyheter:

1. Den letteste og raskeste måten å sende oss nyheter på er å kopiere linken hvor nyheten ligger på deres nettsider inn i kommentarfeltet under. Legg i tillegg igjen kontaktinformasjon slik at vi ser hvem som har sendt inn nyheter til oss.

2. Send oss en mail med tekst og bilder som vi kan publisere manuelt på våre nettsider. Epostadressen du bruker da er nyheter@ergostart.no

3. Be om å få opprettet en brukerprofil på våre nettsider. Fordelen med dette er at du kan publisere nyhetene på våre nettsider direkte selv. Da har du større kontroll over hvordan inneholdet vil se ut, og kan oppdatere eksisterende nyheter med ny informasjon.

Har du spørsmål eller trenger hjelpe til å sende oss nyheter, så bruk kommentar feltet under og vi vil hjelpe deg så snart vi kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.