Hvordan bli kvitt hemoroider

Hvordan bli kvitt hemoroider

Hvordan bli kvitt hemoroider raskt og effektivt. Det finnes et stort utvalg av behandlingsmuligheter for hemoroider, og det avhengig av type hemoroide og alvorlighetsgraden av dine symptomer. Her skal vi ta for oss alt du trenger vite om hvordan bli kvitt hemoroider.

Det å unngå forstoppelse er ofte nøkkelen til å behandle hemoroider. Og enkle diett og livsstilsendringer kan bidra til å redusere symptomer for hemoroider. Å spise mat med høyt fiberinnhold kan bidra til å gjøre avføringen mykere og lettere for den å passere, noe som reduserer trangen og belastningen under avføring. Fiber finnes i frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, nøtter og frø.

Det anbefales at voksne kvinner spiser minst 25 gram fiber hver dag, og at voksne menn spiser minst 38 gram. Når du legger fiber til dietten, juster nivået opp sakte for å unngå problemer med overflødig gass. Hvis du synes det er vanskelig å få nok fiber i kostholdet ditt, kan du også ta et fibertilskudd.

Hvordan blir du kvitt hemoroider hjemme

Det er flere ting du kan gjøre hjemme for å lette ubehaget forårsaket av hemoroider:

 • Ta et bad 2-3 ganger daglig i 15 til 20 minutter. Sitt i varmt vann, som dekker bare hofter og rumpen. tter et at du har badet må du forsiktig tørke området tørt for å unngå ytterligere irritasjon.
 • Kjøp en hemoroidekrem som lindrer smerte og kløe. Det finnes flere kremer på markedet, men vi anbefaler alltid HemaPRO hemoroidekrem. Du finner info om denne hemoroidekremmen litt lenger ned i artikkelen.

 • Bruk isposer på området for å lindre hevelse og smerte.
 • Ikke press for hardt eller belastning mens du går på do
 • Rengjør anus etter hvert do besøk ved å klappe forsiktig (i stedet for å tørke) med fuktede servietter, for eksempel babyservietter. Bruk av et hardt, tørt toalettpapir kan forårsake ytterligere irritasjon.
 • Hold området rent ved å bade eller dusje daglig med varmt vann. Etter å ha badet må du forsiktig tørke området tørt. Du kan til og med bruke en hårføner for å tørke området.
 • Sitt på puter i stedet for harde overflater for å redusere hevelse av hemorroider, og holde nye fra å komme.
 • Ta smertestillende midler, for eksempel ibuprofen eller aspirin ved behov.

 • Hemoroide medisiner – Hvilke skal jeg bruke?

  En rekke kremer og salver inneholder hydrokortison for å lindre smerte, hevelse og kløe forårsaket av hemoroider. Leger anbefaler at man bruker disse produktene i en uke eller to. Hvis symptomene vedvarer utover dette, burde du kontakte legen legen din.

  Et fibertilskudd, som Metamucil (psyllium), eller et avføringsmykner, som Citrucel (metylcellulose), kan bidra til å forhindre forstoppelse. Unngå avføringsmidler, som kan føre til diaré og forverre hemoroide symptomer.

  Følgende kremer og kapsler er de beste med hensyn til smerte og symptomlindring, testet av tusenvis av brukere. Vi anbefaler følgende for å bli kvitt hemoroider raskt og effektivt.

  HemaPRO Combo

  Hemapro Hemoroidekrem med kapslerHemaPRO Combo pakken inneholder kapsler og krem, og er det beste alternativet for lindring av hemoroider. Kapslene sørger for god fordøyelse og behandling fra innsiden, mens kremen lindrer smerte og kløe fra utsiden. Ta kapslene sammen med et stort glass vann og et måltid. Påfør kremen med en ren finger på det berørte området, og massere den forsiktig inn til den er helt absorbert. Gjenta to ganger hver dag, helst morgen og kveld. For å maksimere virkningen av begge produktene foreslår vi at du bruker dem på kontinuerlig basis, og investerer i langsiktig bruk. Med HemaPRO Combo kan du ta kapsler som vil forsøke å arbeide gjennom fordøyelsessystemet, og med kremen har du et lindrende produkt for ubehaget. Du behøver ikke lenger oppleve at du står fast – denne pakken venter på å kunne gi deg en hjelpende hånd. Les mer og bestill HemaPRO Combo pakken

  HemaPRO Hemoroidekrem

  HemaPRO HemoroidekremHemaPRO Hemoroidekrem gir en rask og effektiv behandling, og lindrer smerte og kløe umiddelbart. Påfør HemaPRO hemoroidekrem på det berørte området med en ren finger, og med en myk sirkulær bevegelse til den er fullstendig absorbert. Gjenta to ganger daglig, helst om morgen og kvelden. Bruk så lenge du føler det nødvendig, men siden de aktuelle problemene ofte vil gjenta seg, anbefaler vi at du investerer i langvarig bruk slik at du alltid har krem tilgjengelig når det er nødvendig. En daglig påføring kan HemaPRO-krem vil hjelpe deg med en økt følelse av komfort og trygghet overfor kroppen din, og gir deg den best mulige behandlingen. Les mer og bestill HemaPRO hemoroidekrem

  HemaPRO Kapsler

  Hemapro kapslerHemaPRO Kapsler anbefales å brukes sammen med HemaPRO hemoroidekrem for optimal effekt. Du trenger bare å ta to kapsler hver dag sammen med et stort glass vann, helst med et måltid, for å høste fordelene av kapslene. For å maksimere nytten, foreslår vi at du bruker produktet kontinuerlig, eller i hvert fall til du opplever at plagene opphører, og det anbefales å investere i langsiktig bruk.En rekke faktorer kan føre til at man utvikler hemoroider – men de to viktigste er ansett av eksperter som selve fordøyelsessystemet og en naturlig, sunn blodsirkulasjon. Les mer og bestill HemaPRO Kapsler

  Medisinske prosedyrer for hemoroider som ikke vil gå bort

  Hvis hemoroider ikke går bort med hjemmebehandlinger eller kremer, kan det være nødvendig med medisinske prosedyrer.

  Hvis du besøker legen din med smertefulle ytre hemoroider – de som befinner seg rundt utsiden av anus som er synlige fra utsiden – kan legen tilby å kutte dem av. Du vil bli gitt lokalbedøvelse før prosedyren.

  Legenes prosedyrer for indre hemoroider – de som befinner seg inne i endetarmen – kan omfatte:

  Gummi Band Ligation: Dette er den mest utførte hemoroide prosedyren i USA. I denne prosedyren, som kan brukes til grader 1, 2 og 3 av interne hemoroider (gradering er basert på utseende av hemoroider og deres grad av prolaps, eller hvor mye de stikker ut av anusen), legger legen en lite gummibånd rundt bunnen av hemoroiden, som kan gjøres når legen din utfører en anoskopi undersøkelse. Gummibåndet kutter hemoroidens blodforsyning.

  Prosedyren fører vanligvis til at hemorhoiden krympes og faller av i løpet av omtrent en uke, selv om flere korte besøk til legen din kan være nødvendig for å fullstendig bli kvitt hemoroiden. Mindre blødninger og trykkfølelse kan oppstå, men dette kan vanligvis lindres med hemoroidekrem og kapsler.

  Skleroterapi: I denne hurtige, og ofte smertefrie prosedyren, injiserer legen et kjemikalie i hemorhoidens blodkar, noe som forårsaker dannelse av arrvæv For å krympe hemorroideN. Prinsippet bak dette er det samme som gummibåndsligasjon, selv om det ikke alltid er så effektivt. Denne prosedyren kan brukes til pasienter som tar blodfortynnere, for hvem gummibåndligering ikke kan anbefales.

  Infrarød koagulasjon: I denne prosedyren bruker legen en intens stråle av infrarødt lys for å krympe hemoroiden. Varme fra lyset forårsaker dannelsen av arrvæv, og avskjæring av blodtilførselen til hemoroiden. Denne prosedyren er vanligvis rask og smertefri, med få komplikasjoner, men kan ta flere økter til å fungere helt.