Hemoroidekrem

Hemoroidekrem

Kjøpsguide for den beste hemoroidekrem ​​og behandling generelt. En hemoroidekrem gir rask lindring fra kløe og smertefulle hemoroider. I denne artikkelen skal vi ta for oss alt du trenger vite om hemoroidekremmer, samt hvordan du bruker dem for en rask og effektiv behandling av hemoroider.

En hemoroidekrem er en krem eller salve mot hemoroider (forstørret blodåre el. utposning av blodåre nær endetarmsåpningen som ofte forårsaker smerte, blødning og kløe). Kremen virker elastiserende og fuktighetsbevarende på huden. Påføres morgen og kveld og etter hver avføring. Viktig å rengjøre endetarmsåpningen før påsmøring. Brukes regelmessig i 3-5 uker.

Hva er hemoroider

Hemoroider er en tilstand hvor venene som befinner seg i og rundt anus eller rektum, får dem til å svulme opp og eller blø. Hevelsen i disse årene kan forårsake alvorlig smerte og eller en kløefornemmelse. Denne følelsen kan være veldig stressende og irriterende. Hevelsen i venene kan skje spesielt under graviditet eller hos voksne generelt i alderen 45-65 år. Menn er mye mer utsatt enn kvinner, med det er vanlig lidelse hos begge kjønn.

De hovne blodårene kan være interne eller eksterne. Hvis de er langt nok inne i endetarm, føler du dem vanligvis ikke eller kan se dem. Bare når de oppstår på slutten av endetarmen eller til og med stikker ut på utsiden, vil du legge merke til dem på grunn av smerte og kløe. Årsaken til smerten fra ytre hemorroider skyldes de mange nervene der.

Noen ganger kan blodet koagulere i disse årene; dette kalles trombose. Årene kan da vende seg fra rosa til blå eller rød og blir vanligvis svært smertefullt og kløende. Når dette skjer vil en hemorroidekrem ​​gi deg rask lindring. Se oversikt over de beste hemoroidekremmene nederest i artikkelen.

Hva forårsaker hemoroider

Hemoroider kan oppstå fra ulike fysiske egenskaper og trykk på rektum eller anus. Trykket kan oppstå fra forstoppelse eller til og med fedme. Trykk under tarmbevegelser eller belastning når du løfter tunge ting, kan begrense blodstrømmen og føre til at blodårene svulmer.

Hemorroider er svært vanlige hos gravide kvinner. Når blodårene i anuset strekker seg og blir tynnere, kan det føre til irritasjon eller blødning når karene rives. Blødningen og kloekløe er det som fører til at du merker at du har hemorroider.

Det å sitter i lange perioder av gangen på do øker sjansen for hemoroider også. Hvis du har en kontorsjobb, kan du unngå dette ved å jevnlig gå et par skritt for å oppmuntre blodstrømmen i nedre rygg og ryggregion.

Hemoroide behandling

Det er noen ting du kan gjøre for å forhindre at hemoroider oppstår i første omgang. Nøkkelen er å holde seg sunn for å oppmuntre til riktig blodgass i blodårene og blodkarene i nedre rygg og rektalområdet.

Som nevnt ovenfor kan mange faktorer som graviditet, fedme og andre vaskulære forhold føre til hemoroider. Bytt usunne vaner til en bedre livsstil er vanligvis det første skrittet. Prøv å huske på de tre punktene under for å få det viktigste dekket når du prøver å unngå hemoroider. Det er imidlertid mange flere fordeler generelt om å leve en sunn livsstil.

 • Spis mye fiber, ideelt fra hele matkorn, nøtter, frø, belgfrukter, bønner, frukt og grønnsaker. Hvis kostholdet ditt har lavt fiberinnhold, kan du også legge til Psyllium-husk til din vanlig diett for å øke fiberinntaket.
 • Tren gjevnlig. Fysisk aktivitet som å gå, gå på treningsstudio eller sykle er nok til å oppmuntre til sunn blodgass og muligens unngå hemoroider.
 • Drikk mye vann. Det bidrar til å myke opp avføringen, og du unngår forstoppelse som kan irritere eksisterende hovne blodkar og forårsake smerte og kløe.

 • Beste hemoroidekrem ​​og hvordan du bruker dem

  Noen ganger er hemoroider ganske smertefulle. Hemoroidekremer kan behandle noen av symptomene og lindre smerten veldig effektivt gjennom en ingrediens som heter Hydrocortisol. Avhengig av graden av tilstanden din, og hvilken eksakt tilstand (fremkallende hemorroider eller ytre hemoroider) du har. Bruk av disse kremene vil gjøre en stor forskjell, og spesielt når det gjelder smertelindring, og bør være ditt førstevalg for behandling av hemoroider

  Følgende kremer og kapsler er de beste med hensyn til smerte og symptomlindring, testet av tusenvis av brukere. Vi anbefaler følgende for å bli kvitt hemoroider raskt og effektivt.

  HemaPRO Combo

  Hemapro Hemoroidekrem med kapslerHemaPRO Combo pakken inneholder kapsler og krem, og er det beste alternativet for lindring av hemoroider. Kapslene sørger for god fordøyelse og behandling fra innsiden, mens kremen lindrer smerte og kløe fra utsiden. Ta kapslene sammen med et stort glass vann og et måltid. Påfør kremen med en ren finger på det berørte området, og massere den forsiktig inn til den er helt absorbert. Gjenta to ganger hver dag, helst morgen og kveld. For å maksimere virkningen av begge produktene foreslår vi at du bruker dem på kontinuerlig basis, og investerer i langsiktig bruk. Med HemaPRO Combo kan du ta kapsler som vil forsøke å arbeide gjennom fordøyelsessystemet, og med kremen har du et lindrende produkt for ubehaget. Du behøver ikke lenger oppleve at du står fast – denne pakken venter på å kunne gi deg en hjelpende hånd. Les mer og bestill HemaPRO Combo pakken

  HemaPRO Hemoroidekrem

  HemaPRO HemoroidekremHemaPRO Hemoroidekrem gir en rask og effektiv behandling, og lindrer smerte og kløe umiddelbart. Påfør HemaPRO hemoroidekrem på det berørte området med en ren finger, og med en myk sirkulær bevegelse til den er fullstendig absorbert. Gjenta to ganger daglig, helst om morgen og kvelden. Bruk så lenge du føler det nødvendig, men siden de aktuelle problemene ofte vil gjenta seg, anbefaler vi at du investerer i langvarig bruk slik at du alltid har krem tilgjengelig når det er nødvendig. En daglig påføring kan HemaPRO-krem vil hjelpe deg med en økt følelse av komfort og trygghet overfor kroppen din, og gir deg den best mulige behandlingen. Les mer og bestill HemaPRO hemoroidekrem

  HemaPRO Kapsler

  Hemapro kapslerHemaPRO Kapsler anbefales å brukes sammen med HemaPRO hemoroidekrem for optimal effekt. Du trenger bare å ta to kapsler hver dag sammen med et stort glass vann, helst med et måltid, for å høste fordelene av kapslene. For å maksimere nytten, foreslår vi at du bruker produktet kontinuerlig, eller i hvert fall til du opplever at plagene opphører, og det anbefales å investere i langsiktig bruk.En rekke faktorer kan føre til at man utvikler hemoroider – men de to viktigste er ansett av eksperter som selve fordøyelsessystemet og en naturlig, sunn blodsirkulasjon. Les mer og bestill HemaPRO Kapsler