Hemoroider salve

Hemoroidesalve

Salver mot hemoroider er mye brukt. Noen av dem inneholder glukokortikoider, noen lokalbedøvelse, noen med antibakteriell effekt og noen med sammentrekkende effekt. Medikamentene kan dempe symptomer som kløe og smerte. Her skal vi ta for oss alt du trenger vite om salver til behandling av hemoroider.

Det finnes enkle behandlingstiltak som du kan prøve selv. Dersom disse virker, er det ikke sikkert du trenger annen behandling. Det finnes flere salver mot hemoroider som du kan kjøpe billig uten resept på nettet, og man slipper å gå på apoteket. Da dette for mange kan bli en flau opplevelse. Se hvilke salver mot hemoroider vi anbefaler lenger ned i artikkelen.

Hva inneholder hemoroidesalver?

De fleste salver mot hemorider inneholder følgende virkningsstoffer:

Adstringerende midler, det vil si stoff som drar sammen vev, kan redusere blødningstendensen over tid. Natriumoleat er et slikt middel. Det finnes også produkter med og uten resept som inneholder kortison- og lokalbedøvende midler som kan hjelpe. Kortisonholdig salve skal bare brukes i kort tid, siden langvarig bruk kan gi tynnere slimhinne.

Medikamenter som inneholder glukokortikoider (kortison), skal kun brukes kortvarig, da de kan gjøre huden tynn (atrofisk) ved lang tids bruk. Noen synes også varmt bad kan være lindrende. Antibakterielle midler har ingen dokumentert effekt mot hemoroider og bør unngås. Salver med parfyme eller lokalbedøvende innholde (xylocain) kan gi lokalallergi. Salver bør generelt brukes med pauser mellom periodene og man bør slutte å bruke de ved økende irritasjon.

Hvordan bruke en hemoroidesalve

Hemoroidekrem og salver er allment tilgjengelig, og det er en effektiv måte å redusere hevelser av hemorhoider. Salvene tar sikte på å forbedre symptomene på hemorroider. Du kan bruke en hemorroide salve rundt utsiden av anusen din, eller internt for å redusere symptomene ytterligere. Her er de grunnleggende trinnene for bruk av en hemoroide salve:

Hemoroidesalve til utvendig bruk:

 • Klem hemorroidesalven ​​og legg en liten mengde på fingeren din.
 • Påfør hemoroidesalve ​​rundt utsiden av anus med fingeren.
 • Bruk hemorhoidsalve ​​3 til 4 ganger daglig, og alltid om natten og om morgenen.
 • Vask hendene grundig med varmt vann og såpe etter hver påførsel av hemorroidesalve.


 • Hemoroidesalve for innvendig bruk
  Hvis du bruker hemorhoide salven til utsiden av anusen din, og det ikke gir god nok lindring, burde du prøve å bruke hemorroide salven ​​på innsiden for ytterligere å redusere hevelsen og ubehag forårsaket av hovne hemorhoidevev. For best resultat burde salven brukes etter et do besøk, og det er viktig med god rengjøring innen salven brukes.

 • Klem hemorroidesalven ​​og legg en liten mengde på fingeren din.
 • Påfør hemoroidesalve på innsiden av anus med fingeren.
 • Bruk hemorhoidsalve ​​3 til 4 ganger daglig, og alltid om natten og om morgenen.
 • Vask hendene grundig med varmt vann og såpe etter hver påførsel av hemorroidesalven.
 • Prøv å ikke ha en avføring i et par timer etter påførsel av hemorroidesalve.

 • Gode hjelpemidler og salver for behandling av hemoroider

  HemaPRO Combo

  Hemapro Hemoroidekrem med kapslerHemaPRO Combo pakken inneholder kapsler og krem, og er det beste alternativet for lindring av hemoroider. Kapslene sørger for god fordøyelse og behandling fra innsiden, mens kremen lindrer smerte og kløe fra utsiden. Ta kapslene sammen med et stort glass vann og et måltid. Påfør kremen med en ren finger på det berørte området, og massere den forsiktig inn til den er helt absorbert. Gjenta to ganger hver dag, helst morgen og kveld. For å maksimere virkningen av begge produktene foreslår vi at du bruker dem på kontinuerlig basis, og investerer i langsiktig bruk. Med HemaPRO Combo kan du ta kapsler som vil forsøke å arbeide gjennom fordøyelsessystemet, og med kremen har du et lindrende produkt for ubehaget. Du behøver ikke lenger oppleve at du står fast – denne pakken venter på å kunne gi deg en hjelpende hånd. Les mer og bestill HemaPRO Combo pakken

  HemaPRO Hemoroidekrem

  HemaPRO HemoroidekremHemaPRO Hemoroidekrem gir en rask og effektiv behandling, og lindrer smerte og kløe umiddelbart. Påfør HemaPRO hemoroidekrem på det berørte området med en ren finger, og med en myk sirkulær bevegelse til den er fullstendig absorbert. Gjenta to ganger daglig, helst om morgen og kvelden. Bruk så lenge du føler det nødvendig, men siden de aktuelle problemene ofte vil gjenta seg, anbefaler vi at du investerer i langvarig bruk slik at du alltid har krem tilgjengelig når det er nødvendig. En daglig påføring kan HemaPRO-krem vil hjelpe deg med en økt følelse av komfort og trygghet overfor kroppen din, og gir deg den best mulige behandlingen. Les mer og bestill HemaPRO hemoroidekrem

  HemaPRO Kapsler

  Hemapro kapslerHemaPRO Kapsler anbefales å brukes sammen med HemaPRO hemoroidekrem for optimal effekt. Du trenger bare å ta to kapsler hver dag sammen med et stort glass vann, helst med et måltid, for å høste fordelene av kapslene. For å maksimere nytten, foreslår vi at du bruker produktet kontinuerlig, eller i hvert fall til du opplever at plagene opphører, og det anbefales å investere i langsiktig bruk.En rekke faktorer kan føre til at man utvikler hemoroider – men de to viktigste er ansett av eksperter som selve fordøyelsessystemet og en naturlig, sunn blodsirkulasjon. Les mer og bestill HemaPRO Kapsler