AKTIV Tandem Racing – tøff og lett tandemsykkel

Er du på jakt etter en tøff og lett tandemsykkel for lengre turer bør Aktiv Tandem Racing fra Alu Rehab AS sees nærmere på. Med en vekt på bare 19 kilo og mange tilpasningsmuligheter stiller den i en egen klasse.

Aktiv Tandem Racing har store hjul og en stiv rammekonstruksjon, noe som gjør at sykkelen triller svært lett. Ledsager sitter fremme og bruker bak. På grunn av fleksibiliteten i innstillingsmulighetene får begge rytterne en optimal kjørestilling.

Denne modellen passer best for ungdom/voksne og for personer som bruker sykkel aktivt. Det er en rendyrket racer tandem for lengre turer. Med et stort girspekteret gies det mulighet for optimal tråkkfrekvens og effektiv fremdrift.

Ved stor fart og bratte nedstigninger er det viktig med et godt bremsesystem. Aktiv Tandem Raceing har hydraulisk skivebrems som gir ekstra bremseeffekt. I tillegg har sykkelen punkteringsbeskyttelse i dekkene, dobbeltbunnede felger for økt hjulstyrke, sterk rammekonstruksjon for høy brukervekt, kombipedaler (for sykkelsko og vanlig sko), refleks og ringeklokke.

En tandem sykkel får sammenlignet med en konvensjonell sykkel dobbelt så kraftig pedalkraft. Dette gjør at man kan oppnå høyere fart med en tandemsykkel enn en vanlig sykkel.

Gode egenskaper med Active Tandem Racing

  • Lett unisex aluminiumsramme og pulverlakk
  • Dobbeltbunnede felger og punkteringsbeskyttelse i dekkene
  • Rustfrie skruer og wire
  • Rustbeskyttet kjede
  • Gode trilleegenskaper
  • Fleksible innstillingsmuligheter gir god sittekomfort
  • Hydraulisk skivebrems og brukervekt på 180 kilo

Ønsker du mer informasjon om Active Tandem Racing ta kontakt med Alu Rehab AS, eller din kommunale ergoterapeut.  Tandemsykler er ikke gjenstand for prisforhandling.

Si din mening om Aktiv Tandem Racing i kommentarfeltet under.

Leave a Reply

Your email address will not be published.