Sportsbetting til VM: Dette er tipsene fra proffene

Det kommende verdensmesterskapet i Qatar åpner for interessante muligheter når det kommer til sportsbetting. Bare den innledende runden er pepret med flotte møter, og i enkelte grupper er det ikke helt forutsigbart hvem som går videre til 16-delsfinalen. Høye odds, interessante spill og et bredt spekter av alternativer tiltrekker kunder til spillleverandører også i år.

Tilstedeværelse på nett, med den optimale bakgrunnskunnskapen om betting, gir den ideelle oversikten og åpner opp hele spekteret av sportsbetting. Men hvilke typer fotballspill finnes og hvordan får kundene høye odds? Denne guiden for venner av sportsbetting forklarer disse spørsmålene.

Innledende runde: Alt er mulig

Innenfor den innledende runden er det ingen “KO-spill” der vinneren avgjøres av ekstra tid eller straffesparkkonkurranse. Som i ligaene er også uavgjort mulig. Det er fire lag i innledende runde og hvert landslag må spille nøyaktig tre kamper. Så å si alle en gang mot alle. Det er imidlertid bare de to beste lagene med høyest antall poeng etter tre kamper som går videre til 16-delsfinalen. 

Ved uavgjort avgjør målforskjellen. La oss bare ta gruppe A som et eksempel, der vertene Qatar også er lokalisert:

  • Qatar
  • Ecuador
  • Senegal
  • Nederland

Hvilke to lag går videre og går videre til 16-delsfinalen? I den innledende runden kan tippevenner satse på seier, uavgjort eller tap. Enten som et enkeltspill eller til og med en kombinasjonsinnsats. De klare favorittene i gruppe A er nederland. Her ligger oddsen hos mange bookmakere på nivået 1,10 til 1,20. Så det er stor sannsynlighet for at Nederland kommer inn i 16-delsfinalen.

Så kommer Senegal med odds på rundt 1,80. De fleste bookmakere anslår at Ecuador og spesielt verten Qatar mislykkes i den innledende runden. Viktige sportsspill er enkeltspill og kombinasjonsspill. Kanskje noen spillere vil ta en risiko og satse direkte på resultatene av alle de ni kampene, nærmere bestemt de tre spilledagene hver for seg?

Men systemspill er også veldig populære fordi de minimerer risikoen for totaltap. Gruppespillene representerer uansett flest sjanser, for det kan også bli uavgjort og dermed økes spillporteføljen.

Selve knockoutfasen begynner i den åttende finalen

Fra dette tidspunktet er det ikke flere trekninger. Spillet fortsetter til det er en klar vinner. Bare vinnerne kommer til kvartfinalen, deretter vinnerne til semifinalen og til slutt den spennende finalen og kampen om tredjeplassen. I prinsippet kan spillere allerede plassere langsiktige spill. Hvem vinner verdensmesterskapet i Qatar?

Selvfølgelig vil brukerne også finne passende spilltilbud på de enkelte spillene. Med starten av 16-delsfinalen har erfaringen vist at oddsen også øker, for ikke engang bookmakerne er enige om hvem som er favoritten eller rettere sagt outsideren til et spill.

Alle som har kommet seg til 16-delsfinalen eller til og med kvartfinalen er alltid favoritter, og ofte gjenstår det bare en heldig tilfeldighet for å nå neste runde. Det er nettopp dette som gjør sportsbetting så attraktivt. Med litt flaks og riktig innsats kan du tjene inn store overskudd.

På denne måten er spesielt høye odds mulig

Ganske enkelt, ved å kombinere flere spill i én kombinasjon, er dette det som er kjent som kombinasjonsinnsatsen. Det er interessant fra 16-delsfinalen at «uavgjort»-alternativet praktisk talt er eliminert. Dette øker sjansen for kunder til å vinne kombinasjonsspill. Et lite eksempel på en kombinasjonsinnsats og dens ekstremt høye odds:

Hvilken gruppe scorer flest mål i den innledende runden? Gruppe F til odds 7,50.

Hvem går til kvartfinalen? Polen til odds seks.

Hvem blir verdensmester? Brasil til odds fem.

Nå er disse tre tipsene kombinert og multiplisert i en kombinasjon. Det resulterer i en total kvote på 225. Men hvis kundene har investert 100 euro i dette kombinasjonsspillet og alle tre veddemålene stemmer, så er det en fortjeneste på utrolige 22 500 euro med en innsats på kun 100 euro. Individuelle spill og alle mulige arrangementer under verdenscupen kan selvfølgelig også kombineres som et tips, kombinasjonsspill har høyest risiko, men også høyest fortjeneste. TIPS: Ikke kombiner mer enn tre til fire tips for å redusere risikoen.

Antatt outsidere bringer høye odds

I en fotballkamp med odds 1,15 for lag A og 4,8 for lag B er selvsagt lag A den klare favoritten. Alle som nå risikerer å plassere seg på outsideren vil, hvis de er heldige, vinne mye penger takket være høyere odds. Alt er mulig, spesielt i fotball. Alt for ofte har de antatte favorittene tapt eller kun oppnådd uavgjort.

Men vær forsiktig: Bookmakere elsker resultater som kommer som en fullstendig overraskelse. Det kan være fornuftig å satse små summer på “underdogs” (men i bulk) og hvis det fungerer, så blir det høy fortjeneste. Høye odds er ganske upopulære blant uformelle spillere og settes derfor ofte spesielt høyt. Spesielt forsiktige gamblere er mer sannsynlig å satse på favorittene og bookmakerne setter derfor oddsen svært lavt.

Det er alltid viktig at gamblere ikke kombinerer X-spill på en gang med kombinasjonsinnsatser, men heller maksimalt tre spill, som likevel resulterer i ganske sjenerøse odds når de multipliseres. I tillegg bør gruppene og deltakerne deres være kjent nøyaktig for å gjenkjenne sjansene for en god innsats.

VM i Qatar åpner for helt nye muligheter

Gjennom arrangementet sørger bookmakerne for rikelig med underholdning når det kommer til sportsbetting. Tilbud der kundene kan tippe på gruppevinnerne er svært populære. Eller antall mål i en kamp. England mot Iran (21. november) leverer ekstremodds på rundt 12 for seier av det iranske laget eller rundt 5 for uavgjort. Saudi-Arabia blir også avskrevet i oppkjøringen til Argentina.

Odds på rundt 7 for uavgjort gruppespill og rundt 22 hvis Saudi-Arabia vinner. Også et kombinasjonsspill på gruppefavorittene. Brasil, Frankrike, Argentina og England handles forøvrig som verdensmester utfordrer. Alle som satser på Serbia som verdensmester oppnår en kvote på rundt 100. Det er fortsatt spennende under VM.