Tre nye norske DVD filmer med synstolking

MediaLT har nå en tilbudspakke med tre nye norske DVD filmer med synstolking, men det også mulig å få kjøpt disse enkeltvis. Filmene er Limbo, Knerten gifter seg og Fritt Vilt 3.

Kort om de tre filmene

Limbo er historien om Sonia, som reiser med barna fra Norge til Trinidad, hvor ektemannen Jo er utstasjonert i oljebransjen. Overgangen fra en norsk 70-tallshverdag, til et liv som oljehustru på en tropisk øy i Karibia er både spennende og uvant. Men når Sonia oppdager at Jo har vært utro, prøver hun først å holde fasaden. Med et vaklende ekteskap, uten noen å vende seg til, mestrer hun ikke lenger hverdagen.

Knerten gifter seg er en ny familiefilm basert på Anne-Cath. Vestlys udødelige barnebøker om Lillebror og Knerten. I denne historien blir mor blir påkjørt av en mystisk sjåfør og havner på sykehus. Lillebror og Phillip er hjemme alene, og Knerten forelsker seg i den smellvakre bjerkekvisten Karoline…

Fritt Vilt 3 er en såkalt prequel, som tar for seg hva som skjedde før historiene vi kjenner fra de to første filmene. Stehøe fjellhotell er på konkursens rand etter flere mistenkelige og bisarre hendelser. Sikre på at deres sønn har noe med hendelsene å gjøre holder vertsparet ham unna gjestene ved brutalt å holde han innesperret i kjelleren. Men en dag skjer det noe som skal ryste familien for alltid. Den offisielle historien blir at gutten falt i en bresprekk mens han var ute og lekte, og at foreldrene ble tatt av ras mens de lette etter ham. Men var det sannheten?

Limbo, Knerten gifter seg og Fritt Vilt 3 selges enkeltvis til 149,- ink. mva. Vi selger også en pakke med alle tre filmene til 290,- ink. mva. Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post trond@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmene så sender vi filmen(e) raskt til deg. OBS: Frakt kommer i tillegg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.