Fellesskap er sunt for både mental og fysisk helse

Når det kommer til både mental og fysisk helse er det mange ting vi kan gjøre for å optimere hvordan vi har det. Vi kan prioritere å sove bedre, vi kan drikke nok vann, spise sunnere og ikke minst bevege oss mer. Men det er likevel en veldig viktig ting som de aller fleste glemmer, men som faktisk har utrolig stort innvirkning på oss – nemlig fellesskap, og det er derfor akkurat fellesskap vi skal snakke om her.  

Helse handler om mange forskjellige elementer og det er lett å bare se på de aller mest vanlige når det kommer til hvordan vi skal gå frem for å optimere helsen vår, men det er mange flere aspekter av helse som er viktige å prioritere og dette er noe vi må se nærmere på. Fellesskap er nemlig en av de tingene som virkelig kan ha stor innvirkning på både den fysiske og mentale helsen vår, og det å skape en følelse av fellesskap er virkelig noe som bør prioriteres. Her kan man for eksempel gå inn på IGO og se på det enorme utvalget av ting man kan kjøpe som kan skape en følelse av fellesskap.

 

Tydeliggjør fellesskapet 

Det er mange måter man kan skape fellesskap på, men det er mange som kanskje trenger noe veldig tydelig for å føle at de faktisk er prioritert og ikke minst hører hjemme et sted. Og man kan kanskje tenke at det å ha en kopp man drikker morgenkaffen sin som minner deg på et fellesskap du hører hjemme i ikke har så stor effekt, men de små tingene er ikke noe man skal undervurdere.  

Det å ikke bare være en del av et fellesskap, men det å faktisk tydeliggjøre dette, er noe som kan gjøre den virkningen det har enda tydeligere. Men hva kan dette være? Her skal du få noen forslag: 

  • Kjøp caps med logo, dette er noe folk kan ha på seg i hverdagen, og ikke minst ha på seg når man møtes, noe som vil gi den god følelse for alle. 
  • Lag t-skjorter med eget design. Dette funker på samme måte som for eksempel caps. 
  • Kopper! La folk bli minnet på det viktige fellesskapet de er en del av når de drikker morgenkaffen sin. 
  • Handlenett – dette er en annen ting som folk bruker mye i hverdagen og gir dere en god mulighet for å fordype dere i nettopp det – fellesskapet.