Morsomme ting å gjøre på en regnfull dag

Når værmeldingen er dyster, enten det er meldt tordenvær eller snøstorm, kan hyttefeberen komme raskt. Du kan alltid synke ned i sofaen og se tv serier på netflix, men la oss innse det, noen ganger vil du ha forskjellige, morsomme ting å gjøre hjemme.

Disse ideene er gode for familier, vennegrupper eller romkamerater. Det er avslappende aktiviteter for når får du tid til å slappe av. Omfavn dagen som en tid for å lade batteriene, og få kontakt med folk du er glad i. Og ikke bekymre deg. Solen vil (sannsynligvis) komme ut i morgen.

#1 Skattejakt

Har du barn i huset? Hold den regnfulle dagen livlig med en skattejakt. Lag et sett med ledetråder for hver spiller, med hver ledetråd som fører til den neste, og til slutt til skatten. Forsegle dem i konvolutter merket med et ledetrinnnummer (dvs. 2/7 eller “to av syv”); dette vil hjelpe skattejegerne å holde styr på prosessen. Den som løser ledetrådene først, og som finner skatten får en liten premie som f.eks et lite leketøy, en film, eller kanskje noen mynter eller sjokolade.

#2 Innendørs camping

Innendørs camping er moro for hele familien, og veldig enkelt å sette opp med litt fantasi. La barna ta styring og de vil lede deg gjennom hele prosessen. Du kan lage fantastiske slott med noen laken og tepper over sofaen eller bord. Gjør det komfortabelt med noen liggeunderlat, puter og soveposer. Lag noe snacks for et lite koselig måltid i teltet, og finn noen gode bøker å lese sammen. Kjempe koselig!

#3 Et ords historie

Begynn med “Det var en gang”, gå rundt i rommet og be hver person legge til et enkelt ord i historien. Tips: Velg en sjanger på forhånd ― eventyr, spøkelseshistorie osv., Og gå derfra.

Improvisert poesi: En person sier en poesilinje, og den neste må si en linje som rimer med den, og så videre. La barna si første linje; det er opp til deg å finne rimet.

Ja, og … monster! Oppfinn et imaginært monster, med hver person som legger til en ny karakteristikk i førstepersons monsterbeskrivelse. Hver nye idé må starte med en entusiastisk “Ja, og …” og bygge videre på det som allerede er beskrevet.

Hvis du er alene og søker underholdning, er det bare å ta opp telefonen og finne noen gode alternativer, det finnes et hav av gratis spill sider, og vil ha litt ekstra spenning prøv lykken med f.eks www.anbefaltcasino.com. Mulighetene er mange, det gjelder bare å tilpasse seg, og finne aktiviteter som du vil gjøre selv eller sammen med familien.

#4 Familie prosjekt

Et godt tips for hele familien er å lage en personlig bildevegg. Samle alle bildene som betyr noe spesielt for deg. Legg dem på gulvet som et puslespill. Print ut noen tøffe bilder fra nettet eller riv ut av blader og plasser i puslespillet. Tilsett postkort, en gammel plakat eller annet som sier noe om deg. Gjerne en gjenstand. Leier du bolig og kan ikke lage så mange hull i veggen, kan du lage din egen bildevegg på en plate, og deretter henge den opp.