Rimelig leiebil i Spania

Rimelig leiebil i Spania

Det er gjerne mange som tenker det er dyrt å ha leiebil i Spania, men det trenger det ikke å være. Spesielt nå i lavsesongen er det rimelig med leiebil i Spania, rundt en 50 lapp om dagen, avhengig av hvilken bil det er. Eksempelvis kostet det fra 2 februar til 16 februar under 600NOK for en den nyeste modellen til Renault Megane hentet og levert i Benidorm i Alicante provinsen.

Når man møter opp for å hente bilen, må man være forberedt på at alle leiebilselskapene her i Spania tar forskuddsbetaling på drivstoff, det vil si at man betaler for en full tank ved avhenting av bil, den leveres da tom tilbake igjen hos utleieselskap. Hvis det er snakk om korttidsleie som for eksempel et par dager er det ingen forskuddsbetaling på drivstoff, da leverer man bilen tilbake med full tank. Man betaler ut i fra tankens størrelse, for Meganen ble det ca 850NOK, grunnen til at man betaler mer enn hva drivstoffprisene er lokalt er de lave ratene for selve leien på bilen.

Når man bestiller online via www.leiebilispania.no er forsikring inkludert, men det kan lønne seg å betale litt ekstra for å slippe egenandel. Hvis man helst vil forholde seg til den avtalen man har gjort online, så må man eventuelt legge igjen et depositum på over 2000NOK som du får igjen så lenge det ikke er noen skade på bilen.

I Spania har de ofte et litt annet forhold til bil enn hva som ofte er tilfellet i norden. For å gjøre det rimeligst mulig, stryk forslaget om egenandelsbeskyttelse som er huket av når man legger inn bestillingen, det beste er å ordne med forsikringen når man møter opp for å hente bilen. Eksempelvis kostet fullkasko forsikring med veihjelp inkludert ca. 650NOK (ingen egenandel) for de 14 dagene, så totalt sett ble jo dette rundt 2000 NOK for 2 uker inkludert en tank med drivstoff.

Det er flere store selskaper som tilbyr leiebil i Spania: Goldcar, Centauro, Atesa, Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Budget og Record rent a car. I eksempelet over var bilen leid igjennom Goldcar, for man ser gjerne samme type biler med forskjellige priser når man søker på www.leiebilispania.no og rimeligst ut i dette eksempelet kom Goldcar.

Prisene er høyere i høysesongen da etterspørselen er veldig stor grunnet ferieturismen. Men likevel rimeligere om man er tidlig ute og bestiller på forhånd via www.leiebilispania.no

Les også
Bilutleie tips
Slik får du billigst og best leiebil
Tips om leiebil i Spania
Erfaringer ved leiebil i Spania
Slik sparer du mye på leiebil i Spania
Leiebil i Spania? – Tips om leie av bil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Aldersgrense leiebil i Spania
9 tips ved leie av leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania

Hvilke erfaringer har du ved leie av leiebil i Spania? Si din mening i kommentarfeltet under.

Leave a Reply

Your email address will not be published.