Nyheter hjelpermidler for skibakken

Vinteren er for alvor kommet, og det er på tide å ta frem hjelpemidlene for vinterhalvåret. Hjelpemiddelleverandørene på området jobber stadig med å gjøre hjelpemidlene bedre og lettere for brukerne. Her kommer noen av nyhetene innen hjelpemidler for skibakken.

SSN MONOSKI FOR BARN OG VOKSNE

SSN MONOSKI har en unik aluminiums-konstruksjon som gjør den lett, stiv og holdbar. Den har gode kjøreegenskaper og tilpasningsmuligheter når det gjelder sittevinkel og dempefunksjon. SSN MONOSKI fungerer godt i alle heistyper og leveres med ledsagerbøyle som tilleggsutstyr. Unik konstruksjon med helt ny løftefunksjon til stolheisstilling.

Sitskien leveres i setebredder fra 28-44 og kan tilpasses med ulike rygghøyder. Stropper rundt føtter lår og hofte;
samt eventuelt magebelte. Superlite krykkestaver og carving ski. Leverandør Sitski Norway

Bi-unique

Biski er riktig slalåm-alternativ for alle som ikke kan bli selvstendige i sitski, som de med parese (hemi og quadri) og høyere tverrsnittskader, muskeldystrofier og skjelettsykdommer, multi handikap, syndromer, utviklings hemning og sterk synshemning. Varierte stroppe muligheter gjør at den lett tilpasses til ulike funksjonshemninger. De fleste biski brukere er avhengige av ledsager.

Biskien er stabil og fleksibel. Den er trygg, komfortabel, lett å ledsage. Svingegenskapene er utrolige. Bruker er
aktivt med ved å lene seg til siden. Biskien fungerer godt i alle heistyper og er et godt hjelpemiddel i lek på snø og
is, f.eks. på skolen. Leverandør Sitski Norway

SSN-Flexikjelke

Kjelken er stiv og lett, og har en helt ny konstruksjon i aluminium. Kjelken passer de fleste brukere; fra 4 til 100 år. Den kan justeres til å passe brukere fra 100-200 cm. Ryggvinkel, setevinkel, setelengde og rammelengde kan justeres, slik at alle brukere i ulike størrelser og med ulike behov får en god arbeidsstilling.

Kjelken leveres med Peltonen ski og egne bindingsfester. Kjelken passer både den voksne raceren og fireåringen som
trenger drahjelp. Utstyr som kan leveres med er: Staver, skøyter, pulkdrag, trekksnor, skallseter i ulike størrelser, støtteski og evt dyttebøyle. Leverandør Sitski Norway

BISKI-glide

GLIDE kan kjøres både selvstendig med krykkestaver, og GLIDE er lett å ledsage for brukere som trenger hjelp og støtte. GLIDE har «easyload» i stolheis, løftehøyde på over 50 cm og har en regulerbar ledsagerbøyle. GLIDE har lavt tyngdepunkt og bred støtteflate, som gir grunnlag for god sikkerhet og unike kjøreegenskaper. Den leveres med ulike setetyper, og kan enkelt tilpasses ulike brukere i alle størrelser.

GLIDE vil være et godt alternativ for selvstendige brukere, og er et springbrett på vei mot å lære seg sitski. Glide er prisforhandlet og ny i Norge i 2013. Glide leveres med støtdemper som standard. Leverandør Sitski Norway

Tips oss om nyheter om hjelpemidler for skibakken.

Se oversikt over leverandører av hjelpemidler til skibakken

Leave a Reply

Your email address will not be published.