Bardum AS har inngått sponsoravtale med Thomas Jacobsen

Bardum sponser en av Norges beste sittende alpinister. Thomas Jacobsen er en inkluderende og ambisiøs gladgutt fra Fredrikstad med et stort pågangsmot. Han er et forbilde og dyktig talent med smittende godt humør. Han utstråler positivitet og engasjerer seg i alle.

En god venn av Thomas omtaler han med følgende ord: ”Thomas Jacobsen er utadvendt og omgjengelig, og kommer i god kontakt med alle han møter. Han har en vinnervilje og et konkurranseinstinkt høyere enn de fleste andre, og har alle forutsetninger for å lykkes innen sittende alpint (sitski).”

Thomas har alltid vært en aktiv gutt, men den 12. oktober 2008 gikk ting fryktelig galt i en eliteseriekamp i innebandy. Fra å være tømrer og eliteseriespiller, tok livet en brå vending. En takling resulterte i at han ble lam fra livet og ned. Livet ble snudd på hodet, og slutten på innebandykarrieren ble starten på et liv i rullestol.

Ved hjelp av rehabilitering på Sunnaas og enestående støtte fra familie og venner, satset Thomas friskt på nytt. En ny start i Oslo med studier og kjelkehockey, ga raskt resultater. Etter kun ett år på kjelkehockeylandslaget, ble debutsesongen kronet med bronse i OL 2010 i Vancouver. Allerede året etter ble Thomas utnevnt til kaptein på landslaget. Han har blitt kåret til banens beste spiller flere ganger og avgjort mange kamper under internasjonale turneringer.

Den 1. desember 2011 ble han skadet på nytt. I en landskamp mot USA ble han taklet i brystet og mistet følelsen fra halsen og ned. Skaden viste seg heldigvis ikke å være varig, men opplevelsen satte sine spor. Thomas ønsket ikke å sitte i kjelken igjen. Etter mye hard trening og masse støtte, er det nå sitski som gjelder. Thomas er en av landets beste sitski-kjørere og satser alt mot Paralympics 2014 i Sochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.