Her er appene til Premier League-starten

Her er appene du MÅ ha til Premier League-starten

Det er ikke lenge til en ny Premier League-sesong sparkes i gang. Første kamp i den nye sesongen spilles på Anfield Road i Liverpool den 9. august, og hvis du ikke allerede har forberedt deg på avspark er det på tide å komme i gang nå.

Premier League er utvilsomt den europeiske fotballigaen som blir viet mest oppmerksomhet her hjemme, hovedsakelig fordi så mange nordmenn har et lidenskapelig forhold til klubbene og fotballen som spilles på de britiske øyer. I dagens digitale verden kommer kampene fra kontinentet nærmere og nærmere for hver sesong som går, og i dag har så godt som alle mulighet for å se ukentlige kamper fra Premier League.

Sammen med den digitale utviklingen og den enorme interessen for engelsk fotball har Premier League også fått en naturlig plass på mobile enheter, og i dag kan du ha stort sett all nødvendig Premier League-informasjon i lommen, bare et par sveip unna.

Nedenfor har vi samlet noen apps som vi synes er uvurderlige nå som den engelske fotballsesongen nærmer seg med stormskritt.

Premier League – Official App

Denne er vanskelig å komme unna. Her får du all informasjon fra Premier League og informasjonen er til å stole på. Den offisielle appen opererer nemlig ikke med rykter eller halve sannheter. Har du Premier Leagues offisielle app installert kan du blant annet få live oppdateringer fra kamper, oppdaterte tabeller og kampprogram, lese nyheter om klubber og spillere og fordype deg i detaljert statistikk.

Dersom du er en av mange som deltar i Fantasy Manager kan du også administrere ditt lag gjennom Premier Leagues offisielle app.
Applikasjonen er gratis å laste ned og finnes til både iOS- og Android-enheter.

Valgfri bookmaker-app

Hvis du er en inkarnert fotballsupporter, og følger Premier League spesielt tett, er det også en stor sannsynlighet for at har plassert et spill på kampene du følger. Det kan du gjøre hos en av markedets mange bookmakere. Hos Unibet finner du massevis av odds og et enormt utvalg av spill, i tillegg er appen brukervennlig og bookmakeren har et stort fokus på det norske markedet.

Unibets app finnes til både iOS og Android og er, som alle andre bookmaker-apps for øvrig, gratis å laste ned. Vi understreker viktigheten av ansvarlig spilling og at du aldri risikerer mer penger enn du har råd til å tape.

Bleacher Report

Appen som deler navn med hjemmesiden angriper sportsdekningen på en litt annerledes måte. Dette er ikke en live score-app, men mer en nyhets-app til ditt, eller dine, favorittlag.Når du har innstilt hvilke lag du ønsker å følge oppretter Bleacher Report en personlig nyhets-feed til deg, en feed som baserer seg på flere kilder, både pålitelige og mindre pålitelige. Her kan du altså, i tillegg til overganger bekreftet fra offisielt hold, også få med deg alt av rykter og nyheter som omhandler ditt favorittlag, eksempelvis oppdatert skadesituasjon og reaksjoner fra spillere og trenere etter kampslutt.

Bleacher Report-appen er også gratis å laste ned til både iOS og Android.

Med disse appene, eventuelt dine helt egne favoritter, på lommen bør også du være klar for Premier League-start.