Fotball på TV blir dyrere – spesielt for de som liker engelsk fotball

Fotball er landets mest populære sport, og det finnes svært mange som er lidenskapelige om fotball her til lands, enten det er snakk om å spille selv, eller det å følge med på favorittlaget på TV-en. Enten det er norsk Eliteserie, engelsk Premier League, spansk LaLiga eller tysk Bundesliga, finnes det svært mange nordmenn som følger med på ligaene. Det koster imidlertid å være fan – spesielt hvis du ønsker å få med deg kampene live på TV.

Ny kostnadsøkning for Premier League på TV2

Premier League er nok den aller mest populære ligaen å følge med på for nordmenn. Svært mange vokser opp med et engelsk favorittlag, i tillegg til sitt lokale norske lag. Det å følge med på engelsk fotball har ofte vært den dyreste av alle fotballrettighetene opp gjennom årene. Nå har TV2 bestemt at prisen skal nok en gang økes, slik at Premier League blir dyrere enn noen gang før for nordmenn.

Dette er uansett den siste sesongen der TV2 sitter med rettighetene, ettersom de tapte den forrige budrunden, og må derfor gi stafettpinnen videre til NENT Group til neste sesong. Ingen vet hvordan prisen blir fra og med neste sesong, men for å følge med på årets sesong, må tilhengere av engelsk fotball grave dypere i lommeboken hvis de skal fortsette å følge med.

Bundesliga øker i popularitet

Bundesliga er en av ligaene som ofte har vært tilgjengelig for en mer rimelig sum her til lands, men grunnet manglende profiler fra norsk side, har ikke ligaen blitt like populær å følge med på. Nå har Norge derimot to av landets mest spennende spillere der. Erling Braut Haalands fantastiske start i Borussia Dortmund er allerede godt kjent. Den talentfulle kraftspissen fra Bryne har tatt fotballverden med storm etter overgangen fra Salzburg til de gulkledde i Dortmund.

Nå får han selskap av en annen talentfull norsk spiller i Bundesligaen. Alexander Sørloth signerte nemlig nylig for Leipzig, etter en svært imponerende sesong med mange scoring i tyrkisk liga. Det blir spennende å se hva den unge trønderen kan levere for en toppklubb i en bedre liga nå, etter at han tidligere ikke lykkes i Crystal Palace.
Mange nordmenn kommer nok til å følge ekstra godt med på tysk fotball, nå som vi har to av de største talentene våre der. Noe annet mange gjør, er å kombinere fotballtitting og oddsspill, for å gjøre kampene ekstra spennende. Unibet Fotball er at av de mest populære nettstedene der nordmenn kan spille på odds.

Ødegaard tilbake i Real Madrid

Martin Ødegaard er endelig tilbake i klubben som hentet han som ung tenåring. Etter mange år på utlån, først i Nederland, og deretter i Real Sociedad, er Ødegaard endelig hentet tilbake til gigantklubben fra Madrid. For fotballinteresserte nordmenn, blir det nå enda mer aktuelt å følge med på spansk fotball og Real Madrid, ettersom den talentfulle drammenseren endelig skal få vist talentet sitt på fotballens helt øverste hylle.