Erotiske noveller på lydbok fra Blind Erotikk

Blind Erotikk – erotikk på øret

Blind Erotikk frisker opp nordmenns fantasi, og fremmer kåthet og glede.

Blind Erotikk var det første firmaet i Norge som begynte å utgi erotiske noveller på lydbok. Diana Johnsen og Elisabet Israelsen startet firmaet i 2006, fordi de så et stort behov for erotisk litteratur på lydbok blant svaksynte og blinde. De er selv svaksynte, og det er ofte vanskelig for dem å lese glansede magasiner med mange farger og spesiell layout, som erotiske blader gjerne har. De fikk den strålende ideen om å utgi erotiske noveller innlest på lydbok, og satte ideen ut i praksis.

Det begynte i det små hvor de utlyste til en skrivekonkurranse i erotiske noveller. De fikk inn mye bra, men også mye dårlig erotisk litteratur, fra alt fra journalister til husmødre. De valgte ut noen skikkelig gode, saftige, erotiske noveller, som det virkelig var trøkk i. Så trengte de innlesere av novellene, og her plukket de ut noen gode innlesere i forskjellig alder og av begge kjønn. Og så var firmaet i gang.

Ikke bare for svaksynte
Markedsansvarlig Elisabet Israelsen forteller: – Smaken er som baken; den er delt, så vi har noveller for enhver smak. Men her er flest noveller for heteroseksuelle. Kundene våre er alle mulige mennesker som liker å høre en god erotisk historie. De kan være svaksynte eller blinde, eller ha andre funksjonshemninger som gjør at det er lettere for dem å lytte enn å lese. Kanskje de har problemer med å holde et magasin med hendene, kanskje de er dyslektiske… Det er mange grunner til at man foretrekker lydbok.

Lydbøker er jo blitt mer og mer populære blant alle nå; mange foretrekker å høre novellen istedenfor å lese den. Man trenger verken være svaksynt eller dyslektisk for å velge lydbok.

Også på nett
En cd med ni, ti dampende erotiske noveller koster 149 kroner. Utvalget er stort, og man kan velge mellom mange forskjellige CD’er. Man går inn på hjemmesiden til Blind Erotikk, www.blinderotikk.no, og bestiller der. CD’ene kan også kjøpes på noen utsalgssteder i Oslo (Blindes Produkter AS), Trondheim, Kongsberg og Tønsberg. Det er også mulig å laste ned forskjellige erotiske noveller som lydfil i MP3-format, og betale via mobiltelefon. Da koster én novelle 30 kroner.

Et bi-prosjekt
I dag består firmaet av tre ansatte, men selv om de gjør det bra innen «erotikk på øret», har alle andre jobber ved siden av. De hjelper blant annet skrivelystne mennesker med å få utgitt diktene, novellene og romanene sine.

– Mange flere burde få en sjanse til å få publisert det de har skrevet, avslutter Elisabet Israelsen, slik at flere får gleden av å lese eller lytte til god litteratur, enten det er skildring av vakre landskap eller pirrende erotikk. Vi driver Licentia Forlag, og Blind Erotikk er i ferd med å bli et prosjekt innenfor Licentia Forlag.

Artikler relatert til sex og funksjonshemmede
Seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av liver også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Sterilisering
Mister sexlysten ved bruk av p-piller
Vold og overgrep mot kvinner med funksjonshemning

Leave a Reply

Your email address will not be published.