15 Tips når mannen kommer for fort

15 Tips når mannen kommer for fort

Gode tips når mannen kommer for fort. Sliter mannen din med at han kommer for tidlig i sengen? For tidlig utløsning er det mest vanlige seksuelle problemet for menn, og rammer rundt 20-30% av alle menn i en periode i livet. Her skal vi ta for oss alt du trenger vite for å bli kvitt problemet for godt.

Et av de beste rådene man kan gi når det kommer til for tidlig utløsning eller prematur ejakulasjon ( PE ) som det også kalles, er å snakke med partneren din om problemet. Jobber dere sammen og kommuniserer vil det bli mye lettere å kurere at mannen kommer for fort.

15 Tips når mannen sliter med for tidlig utløsning

For dem som sliter med for tidlig utløsning, finnes det plenty med gode råd og teknikker som kan hjelpe deg med problemet. Her har vi listet opp de aller viktigste tingene du burde prøve, og passer perfekt for deg og din partner.

#1 Desensibiliserende krem eller spray

Desensibiliserende krem og spray er spesielt nyttig for menn med for tidlig utløsning på grunn av fysisk følsomhet. Hvis partneren din er enig i å prøve en, kan det gjøre en enorm forskjell i hans utløsningskontroll. De inneholder et følelsesmiddel som reduserer følsomheten – vanligvis benzokain eller lidokain. Påføres penishodet 5 til 10 minutter før han har sex, tørk resten av, så det ikke overføres til deg, og ha mye lengre sex. Det finnes mange forskjellige desensibiliserende kremer og spray, og du kan finne et godt utvalg av dem nederst i artikkelen.

#2 Utvikle utløsningskontroll naturlig

Det finnes en rekke effektive teknikker du kan øve på når du vil hjelpe din partner til å lære å kontrollere sine opphøyelsesnivåer og utløsning. Det kan ta litt tid å se gode resultater, men det er definitivt verdt å prøve. Hvis dere jobber sammen for å forbedre hans seksuelle utholdenhet, har denne måten potensial til å faktisk kurere det i stedet for å stole på desensibiliserende produkter.

En teknikk du kan komme i gang med med en gang er start- og stoppmetoden, som han kan trene på alene og / eller med deg. Det finnes andre teknikker, som for eksempel klemmeteknikken, men start og stopp er uten tvil det beste.

#3 Bruk kondomer som inneholder et numbingsmiddel

Benzokain kondomer inneholder et numbingsmiddel. De forårsaker noen ganger problemer med å opprettholde en ereksjon, men kan være svært nyttig for noen gutter. Hvis partneren din ikke har problemer med å bruke kondomer generelt, kan de hjelpe hans kontrollnivå.

#4 Tykkere enn vanlige kondomer

De fleste kondomer kan bidra til å redusere fysisk følsomhet for gutta, så selv om du bare har på deg en normal kondom, kan det hjelpe ham å vare lenger enn uten en. Og hvis du vil gå et skritt videre, få ham til å ha en ekstra tykk kondom – spesielt hvis du ikke er liker kondomer med benzokain.

#5 For tidlig utløsning piller

Legene foreskriver ofte antidepressiva mot for tidlig utløsning, da de har vist seg å være ganske effektive i kliniske studier. Problemet er at han må ta dem hver dag. Anti-depressiva har også egne bivirkninger, og det er derfor, selv om de kan fungere, at vi ikke er en stor fan av ideen personlig.

#6 Mer forspill

Mange gutter er skyldige i å skynde seg så raskt som mulig ved sex. men hvis du kan få ham til å godta å bruke mer tid på dette, kan det gjøre en stor forskjell. Tanken er at du bruker forspill for å balansere dine opplevelsesnivåer. Menn blir vanligvis opphisset mye raskere enn kvinner, så det er flott hvis du kan få ham til å bruke mer tid på å fokusere på deg.

#7 Bruk oralsex til din fordel

Dette kan fungere på to måter: han kan bringe deg til orgasme gjennom muntlig sex og manuell stimulering først; eller ta deg nesten til orgasme og så ha sex når du allerede er veldig kåt. Begge teknikkene fungerer bra, slik at du får mye stimulering og trykket er tatt av ham for å være en maratonmann.

#8 Velg dine sexstillinger klokt

Noen sexstillinger kan få kjæresten din til å komme for fort, og andre kan hjelpe ham med å vare litt, eller forhåpentligvis mye, lenger. De beste stillingene er de med deg på toppen, eller sidelengs posisjoner. De verste stillingene er misjonær, og bakfra på alle fire eller oppreiset. Tanken er at han trenger å holde seg avslappet, slik at enhver stilling som innebærer at han strekker seg i magen, lysken, lårene og bakre ryggen, ikke vil hjelpe.

#9 Gå for andre runde

Kjæresten din er mer sannsynlig å vare lenger den andre gangen dere har sex. Fortsett å nyte hverandre på andre måter, og når han er klar for sex igjen, bør han vare lenger for andre gangen.

#10 Bruk smøremiddel

Hvis din partner føler for mye press på hodet på penis under penetrasjon, kan det få ham til å komme raskere. Så hvis du ikke er naturlig smurt, er det lurt å bruke et godt vannbasert smøremiddel. Og hvis han er altfor ivrig for sex, hold ham unna til du kan føle at du er åpen, smurt og klar for ham.

#11 Husk å puste

Det å puste kan spille en viktig rolle. Påminn ham om å bremse og ta lengre, dypere åndedrag, og prøv å hjelpe ham å holde seg avslappet under sex. Hvis du føler at han spenner seg, slapper du av med noen masserende bevegelser eller beroligende ord.

#12 Ha sex oftere

Hvis du bare har sex en eller to ganger i uken, vil spenningen gjøre det vanskeligere for ham å kontrollere sin utløsning – spesielt hvis han ikke onanerer regelmessig. Øvelser gjør det perfekt, så selv om du ikke alltid er i humør, kan du bli vant til vanlig sex, og samtidig hjelpe ham.

#13 Sett riktig tempo

Hvis du går rett inn i 5. gir fra begynnelsen av, kan kjæresten din kjempe for å holde sin opphisselse og spenning. Så prøv å senke tempoet, slappe av, og nyte en endring i tempoet. Han kan også finne det nyttig å noen ganger slutte å gjøre dype støt, og bare gjøre mindre støt. Og hvis det er for mye, kan han trekke seg helt ut og gi deg litt munnsex mens han gjenoppretter kontroll.

#14 Jobb med seksuell ytelse angst

Hvis han føler seg engstelig og stresset om å tilfredsstille deg, kan både fysisk og mental spenning påvirke hans varighet. Hvis han ikke føler press, og at du er glad og nyter deres sexliv sammen, kan det hjelpe ham å ha kontroll.

Så selv om han kommer raskt hver gang, få han til å føle at du fortsatt har det fysiske, og vil hjelpe i det lange løp. Hvis du tror at han sliter med angst, må du lese om angst og seksuell yteevne, og se om han vil se på det også.

#15 Hjelpemidler når mannen kommer for tidlig

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller