Tidlig utløsning spray

Tidlig utløsning spray

Penis spray mot for tidlig ejakulasjon. En narkose spray for penis, brukt bare fem minutter før sex, hjelper menn med å forsinke orgasmen opptil seks ganger lenger enn vanlig. Resultatet kommer fra en placebokontrollert klinisk studie utført av Plethora Solutions of London, England. Her skal vi ta for oss alt du trenger vite om tidlig utløsning spray.

De 300 mennene i studien led av for tidlig utløsning. Deres gjennomsnittlige tid til utløsning i løpet av samleie som var målt av sine partnere med stoppeklokke – var bare 36 sekunder.

En tredjedel av mennene brukte en placebo spray uten aktive ingredienser. To tredjedeler brukte en spray mot for tidlig utløsning. Etter tre måneder fordoblet placebo testerne sin tid til utløsning til 66 sekunder i snitt. Mens de som brukte den virkelige sprayen forsinket orgasme i 228 sekunder i snitt – nesten fire minutter.

Resultater etter tre måneder med spray mot for tidlig utløsning:

 • 90% av mennene i behandlingsgruppen mot 54% av mennene i placebogruppen forsinket utløsning i mer enn ett minutt.
 • 74% av mennene i behandlingsgruppen mot 22% av mennene i placebogruppen forsinket utløsning i mer enn to minutter.
 • 62% av de behandlede mennene sa at deres orgasmer var gode eller veldig gode. Bare 20% sa det før behandling. I placebo-gruppen gikk orgasme tilfredsheten ned.
 • Det var ingen alvorlige bivirkninger. 2,6% av mennene i behandlingsgruppen (og 1% av mennene i placebogruppen) rapporterte behandlingsrelaterte bivirkninger.

 • Urologist Ira D. Sharlip, MD, en talsmann for den amerikanske urologiske foreningen, sier at menn som lider av tidlig utløsning trenger nye, pasientvennlige behandlinger. Spray er en av de mest effektive behandlingene for tidlig utløsning,” sier Sharlip i en pressemelding. “Den har en rekke egenskaper som vil være attraktive for pasienter med tidlig utløsning.” Overveldende medgrunnlegger Michael G. Wyllie rapporterte funnene på denne uka årlige møtet i American Urological Association i Chicago.

  Slik bruker du en spray mot for tidlig utløsning

  Steg 1. Bare spray på undersiden av hodet på penis, det mest følsomme området. Påfør tre eller flere sprøyter, men ikke mer enn 10. Du trenger ikke å full ereksjon, men det fungerer like bra hvis du har det. Du kan eksperimentere med hvor mange sprayer som passer perfekt for deg. Begynn med tre sprøyter i et mindre område, og prøv deg fram deretter, avhengig av følsomhetsnivået ditt. Etter noen forsøk vil du vite hvor mange sprayer som oversettes til hvor mange oohs og ahhhs i soverommet.

  Steg 2. Gni det inn i en liten mandelformet sirkel, til den er fullstendig absorbert i huden. Faktisk kan gni inn delen være morsom også, så man kan gjøre det til en del av forspillet, noe som er ganske spennende i seg selv. Prøv å ikke gni det over alt.

  Steg 3. Vent 5-10 minutter til det er fullt absorbert i huden din. Det er den perfekte tiden til å engasjere seg i litt forspill og bli giret opp for en flott økt i sengen. Sprayen er ment som en ekstra hjelp, slik at du kan få orgasme litt senere, rett rundt tiden hun når toppen. Eksperimenter med det, og dere vil begge elske hvor det tar dere!

  Fordeler og ulemper med spray mot for tidlig utløsning

  Vi skal her ta for oss fordeler og ulemper med spray for tidlig utløsning. Selv om det er mange fordeler, kan det ved feil bruk ha noen små ulemper.

  Fordeler med spray mot for tidlig utløsning

  Hvis du har vært uheldig i senga og ofte ejakulerer raskt, og spesielt hvis problemet har blitt verre i løpet av årene, så kan en for tidlig utløsning spray være akkurat det du trenger for å gi deg øyeblikkelige resultater og få din selvtillit tilbake ved å bryte en negativ trend. Bare å vite at du nå har større kontroll over din utløsning (om enn med hjelp) vil det gi deg et stort løft i selvtillit som i seg selv kan bidra til å bli permanent herdet. Fordi dine følelser reduseres av bedøvelsen, vil økningsraten din bli mindre og derfor kan du med hell vare lenge før du blir tvunget til å ejakulere.

  Ulemper med spray mot for tidlig utløsning

  Den mest åpenbare ulempen med spray er den reduserte følelsen. Bedøvelse ved å blokkere en prosentandel av nervesignaler. Så jo mer spray ​​du bruker, jo lengre vil du vare, men også de mindre behagelige opplevelsene du vil føle, og så snart virkningen av bedøvelsen vil forsvinne. Det er også en utvendig risiko at hvis du bruker for mye spray så du ikke vil være i stand til å ejakulere i det hele tatt. Så her handler det om å prøve seg frem, start med lite spray, og øk mengden til du har funnet hva som virker best for deg. Mange blir for utolmodige og tar for mye med en gang, dette anbefales ikke.

  Utvalgte hjelpemidler mot for tidlig utløsning

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller