Kommer mannen for tidlig?

Mannen kommer for tidlig

Hva skal man gjøre når mannen kommer altfor tidlig? Det er en fryktelig følelse når kjæresten stadig kommer alt for fort ved sex. Det verste er at sexlivet ditt lider på grunn av dette problemet, og ikke vet helt hva du skal gjøre med det. Her tar vi for oss alt du trenger vite når mannen kommer altfor tidlig.

Du skulle kanskje ønske at du kunne snakke med ham om det, men du er bekymret for at han tar det dårlig. Og det føles bare litt å kritisere ham for sterkt, med en risiko for en knekk av hans selvtillit, og få ham til å føle seg utilstrekkelig.

Hva du gjør når mannen kommer for tidlig

Du trenger ikke å lide i det stille, du har rett til et godt sexliv, og forhåpentligvis noen orgasmer i ny og ne. Så hvis dette høres kjent ut, vil denne artikkelen hjelpe deg med å håndtere problemet på en positiv og effektiv måte.

Første ting først – snakker du om det ennå?

Hvis du allerede snakker om problemet sammen, flott; du har allerede tatt det viktigste trinnet. Hvis det er tilfelle, leter du sannsynligvis etter praktiske ideer som vil hjelpe din partner til å vare lenger under sex. Men hvis du leser dette fordi det er et problem som du aldri har snakket med ham om, er det et helt annet scenario.

Hva gjør du hvis du ikke har fortalt partneren din at det er et problem
Hvor alvorlig er hans for tidlig utløsning? Når du sier at kjæresten din kommer for fort, er det viktig å innse at det er forskjellige karakterer på problemet. Her er noen forskjellige scenarier:

 • Han kommer under forspill, før du selv begynner å ha gjennomtrengende sex.
 • Han ejakulerer veldig tidlig under sex, for eksempel innen et minutt eller to.
 • Han varer i noen minutter – la oss si den gjennomsnittlige tiden på 5 minutter for en fyr, men det er ikke lenge nok til at du får en orgasme.
 • Det er en blanding av alt ovenfor på forskjellige tidspunkter.

 • En moderne definisjon av prematur utløsning er at han kommer før du eller han vil ha ham til, uansett hvor lenge den nøyaktige tiden er. Men det er en stor forskjell mellom en partner som alltid kommer innenfor et minutt, og en partner som varer 5 minutter eller lenger, men det er fortsatt ikke lenge nok til at du kommer til orgasme.

  Det første er muligens et større problem, og kan være vanskeligere å håndtere. Det andre kan du være i stand til å jobbe med sammen, og er relativt enkelt ved hjelp av atferdsteknikker.

  Hvordan forteller du kjæresten din, at han kommer for fort?

  Det å klage eller gjør narr av ham neste gang kjæresten din kommer for tidlig, kommer ikke til å inspirere ham til å handle. Men da heller ikke stillhet. Bare du kjenner ditt eget forhold, din partner og deg selv. Det er ingen magiske ord som passer til enhver situasjon. Men en ting er sikkert – snakker du med ham om problemet er det nøkkelen til forandring.

  Årsakene til at kommunikasjon er viktig
  Først av alt, la oss se på årsakene til at kommunikasjon er viktig hvis du vil at partneren din skal forbedre sin seksuelle utholdenhet:

 • Han må være villig til å prøve forskjellige teknikker og / eller behandlinger. Hvis han ikke godtar situasjonen og tar noe ansvar, vil problemet sannsynligvis ikke gå bort alene.
 • Han må kanskje gjøre litt solo arbeid for å forstå hvordan hans kropp fungerer. Mange teknikker for å utvikle kontroll trenger ham til å ta litt tid til seg selv for å trene dem.
 • Det er noen effektive produkter som kan hjelpe ham med å vare lenger. Men du kan ikke i hemmelighet angripe hans penis med en krem eller numbing spray; han må godta å bruke den.
 • Angst kan spille en stor rolle. Og en av de beste måtene å redusere det er hvis mannen føler at han kan kommunisere med deg om sex. Og at du jobber sammen som et team på problemet.
 • Finn det rette øyeblikket og ha noen ideer klar. Snakk med ham om å komme for fort på en sensitiv, men ærlig måte. Hvis du allerede har et godt kommunikasjonsnivå, bør ting være enklere. Hvis du aldri faktisk snakker om sex eller intimitet, så er det nå på tide å begynne, selv om det føles litt ubehagelig først.

 • Uansett, er det ingen enkel måte å si det på som ikke gjør vondt for hans følelser. Men det er ting du kan gjøre for å begrense hans forlegenhet:

  #1 Velg riktig øyeblikk. Ikke etter nok en økt hvor han kommer for fort, eller når noen av dere er stresset eller opptatt. Finn et øyeblikk når du er både avslappet, glad og føler deg tilkoblet.

  #2 Har noen ideer om hva du kan gjøre for å håndtere problemet. Hvis du forteller ham at du vil gjøre noe for å hjelpe ham med å vare lenger, og har noen ideer klar. Ikke nevn teknikkene eller metodene for behanding av for tidlig utløsning med en gang. Vent og se om han er villig til å snakke om det først.

  #3 Prøv å være konstruktiv og snakk når det gjelder å se hva du kan gjøre sammen for å jobbe med det. Ikke bare fortelle ham at han har et problem, og la det være ved det. Se det som en utfordring å overvinne sammen.

  #4 Vær ærlig om hvordan du føler, men fortell også hvor mye du elsker ham. Han kan føle seg dårlig eller lettet når du tar det opp, men sørg for å få ham til å føle seg ønsket. Det er opp til deg å finne ut hvordan du skal snakke med ham, bare husk å prøve og snakke på en måte som ikke står overfor dømmende, skyldig eller kritisk. Prøv å ikke få ham til å føle seg som en fiasko, og at du virkelig liker å være intim med ham.

  Det handler om å få ham til å føle seg ønsket, og samtidig at dere er et lag som kan jobbe sammen for å få best mulig sex. Det er en fin balanse, men med noen rolige, kjære ord, kan du redusere sjansen for at han føler seg dårlig og øker sjansen, at han både vil høre på deg og bli enige om å jobbe med det med deg.

  Hjelpemidler når mannen kommer for tidlig

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller