Stopp og start teknikken

For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken

De to vanligste behandlingene for tidlig utløsning er “start-stop-teknikk” og “klemmeteknikken”. Menn (og par) er enige om at disse metodene fungerer, men at de stjeler litt oppmerksomhet i starten fra selve samleiet og den seksuelle nytelsen. De fleste par vil ha et kraftig, intens samleie som gir en eller flere orgasmer til kvinnen, og ender i en eksplosiv orgasme for mannen. Her tar vi for oss alt du trenger vite om stopp og startteknikken.

Start-stopp-metoden

Sannsynligvis den vanligste behandlingen for tidlig utløsning er startstoppteknikken. Start-stop-teknikken mot prematur ejakulasjon ( PE ) involverer å lære å identifisere tidsrommet når man kan kjenne at orgasmen snart kommer. I følge retningslinjer for diagnose og behandling av tidlig sædgang i International Society for Sexual Medicine, når en mann lærer å identifisere spenningen i denne perioden, er han i stand til å forhindre utløsning. Startstoppteknikken krever at mannen stopper stimuleringen (for eksempel samleie) og tillater spenningsnivået å redusere før du starter på nytt.

Menn blir ofte bedt om å begynne med selvstimulering ved onanering. Når spenningen i midten er identifisert og utløsning styres, så beveger mannen seg over på partnerens håndstimulering, deretter for å samle seg med minimal bevegelse, og deretter å stoppe / starte akten.

Hvordan stoppe og starte teknikken?

Ligg naken og avslappet på ryggen i sengen. Din partner (også naken) sitter eller ligger ved siden av deg, eller sitter mellom beina dine. Du er passiv mens hun er aktiv. Hun kjærtegner deg og det er viktig at du bare konsentrerer deg om hennes kjærtegn, og følelsene og den seksuelle spenningen som dette medfører. Når du oppdager at den seksuelle spenningen øker og du får en følelse av at din utløsning begynner å nærme seg, sier du stopp. Hun stopper straks å kjærtegne deg, og den seksuelle spenningen minker. Så begynner hun å kose med deg igjen til du sier stopp. På denne måten stopper du og starter tre ganger. Den fjerde gangen fortsetter hun til du får orgasme. Dette er det som kalles stoppstartteknikken.

Hvor ofte skal du gjenta øvelsen?

Øvelsen gjentas så ofte du vil. Men husk at du alltid er passiv mens hun er aktiv. Det er ikke tillatt med samleie med henne underveis, eller fortsett etter utløsningen. Hvis hun trenger seksuell utløsning i denne situasjonen, må hun gjøre det alene, uten hjelp eller din tilstedeværelse. Du må konsentrere deg om ditt problem uten å måtte utføre noe annet på det seksuelle området.

Når er du klar for samleie?

Til slutt lærer du å mestre utløseren din bedre slik at det går lengre og lenger tid før du stopper. Så er det på tide å intensivere kjærtegnene. Dette kan gjøres ved å bruke en vannløselig krem, håndkrem eller olje, som mandelolje, som hun smører på hånden før hun koser med deg. Hun kan også bruke spytt eller slim fra skjeden hennes. Til slutt kan du også gjøre dette. Da kan det være på tide å prøve et riktig samleie. Du er fortsatt på ryggen og hun tar vare på deg i et rolig tempo.

Når du legger merke til at du igjen kontrollerer trangen for utløsning, beveger hun forsiktig frem og tilbake til du sier stopp. Du starter når du er klar igjen og fortsetter tre ganger. Bare den fjerde gangen går du til du ejakulerer og får en orgasme.

Hvis du er enig, og hvis partneren din er gal på det, er det en god ide at før eller etter samleie stimulerte hun seg selv eller deg til orgasme. Under selve samleie er dine følelser og frigjøring fortsatt den viktigste. Denne stoppstartteknikken bør vurderes som en del av en behandling hos en terapeut. Hvis dette er tilfelle, oppnås de beste resultatene vanligvis.

Klemmeteknikken

En annen teknikk er klemmeteknikken som anbefales ofte som terapi for tidlig utløsning. Like før utløsning, er området rett under penishodet fast klemmet mellom tommelen og pekefingeren. Klemming forårsaker en betydelig reduksjon i ereksjonen, noe som igjen forhindrer utløsning.

Mange menn hevder at klemmeteknikken har bidratt til å redusere sin tidlige utløsning. Imidlertid er de fleste enige om at klemmeteknikken må praktiseres for å lære riktig tid, klemme plassering og trykk. Flere ukontrollerte studier har beskrevet stor suksess med klemmeteknikken, men etter gjennomgang av litteraturen ser det ut til at det ikke har vært utført formelle kliniske studier. Klemmetenikken er helt klart verdt å prøve, og kan sammen med stopp-start teknikken bli et godt hjelpemiddel for å utsette utløsningen.

Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller