For tidlig utløsning krem

For tidlig utløsning krem

For tidlig utløsning kremer er tilgjengelige på apotek og på internett, og er designet for å gi en nummen, desensibiliserende effekt når den påføres penis. De markedsføres spesielt mot menn som lider av prematur ejakulasjon ( PE ), og hevder at de kan få menn til å vare betraktelig lenger i sengen.

Så virker de faktisk?

Ja de virker. Den desensibiliserende effekten virker, og du føler at du er litt nummen og ikke fysisk kan føle den vanlige over stimulansen som kommer opp under seksuell intimitet. På grunn av dette kan du vare lenger enn normalt, og unngå tidlig utløsning.

Min personlige erfaring med for tidlig utløsning kremer

Min personlige erfaring med kremer for tidlig utløsning er meget god. Her handler det om å finne balansen med hvor mye av kremen man trenger. Start med lite, og prøv deg frem til du finner mengden som passer deg. Bruker du for lite vil det nok bare hjelpe litt, mens hvis du tar for mye vil du ikke kjenne noen ting. Og det vil virke alt for godt.

Bruk tid og finn balansen, involver partneren din, del erfaringer, og ikke minst lek og ha det gøy under prosessen. Hun vil garantert oppdage fordelene med disse kremene og være takknemlig for din innsats og omtanke, og at du tenker på hennes lykke, og glede.

En annen ting er at det gir deg mer selvtillitt, og man slipper bekymringene med at man kommer for fort, og kan heller nyte samleiet med din partner. Prøve nye stillinger og utforske hverandre, noe som igjen vil gi deg et mer spennede sexliv.

Fordeler og ulemper med krem mot for tidlig utløsning

Vi skal her ta for oss fordeler og ulemper med krem for tidlig utløsning. Selv om det er mange fordeler, kan det ved feil bruk ha noen små ulemper.

Fordeler med krem mot for tidlig utløsning

Hvis du har vært uheldig i senga og ofte ejakulerer raskt, og spesielt hvis problemet har blitt verre i løpet av årene, så kan en for tidlig utløsning krem være akkurat det du trenger for å gi deg øyeblikkelige resultater og få din selvtillit tilbake ved å bryte en negativ trend. Bare å vite at du nå har større kontroll over din utløsning (om enn med hjelp) vil det gi deg et stort løft i selvtillit som i seg selv kan bidra til å bli permanent herdet. Fordi dine følelser reduseres av bedøvelsen, vil økningsraten din bli mindre og derfor kan du med hell vare lenge før du blir tvunget til å ejakulere.

Ulemper med krem mot for tidlig utløsning

Den mest åpenbare ulempen med kremer er den reduserte følelsen. Bedøvelse ved å blokkere en prosentandel av nervesignaler. Så jo mer krem ​​du bruker, jo lengre vil du vare, men også de mindre behagelige opplevelsene du vil føle, og så snart virkningen av bedøvelsen vil forsvinne. Det er også en utvendig risiko at hvis du bruker for mye krem ​​som du ikke vil være i stand til å ejakulere i det hele tatt. Så her handler det om å prøve seg frem, start med lite krem, og øk mengden til du har funnet hva som virker best for deg. Mange blir for utolmodige og tar for mye med en gang, dette anbefales ikke.

Konklusjon

Konklusjonen til slutt er at en krem mot for tidlig utløsning er et utmerket hjelpemiddel for alle som sliter med prematur ejakulasjon ( PE ). Selv om en krem virker umiddelbart og er en kortsiktig løsning på problemet, anbefales det i tillegg å trene opp musklaturen, samt prøve andre teknikker som f.eks start-stopp teknikken, slik at du over tid ikke vil ha behov for krem eller andre lignende hjelpemidler. På denne måten, etter noen uker, vil kroppen din være vant til å vare lenger, og du vil kunne kontrollere din utløsning ved å bruke bestemte muskler som du har trent opp, og som gjør at du kan vare så lenge du ønsker i sengen.

Utvalgte hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller