Tidlig utløsning med ny partner

Tidlig utløsning ny partner

Opplever du for tidlig utløsning med en ny partner? De fleste kan noen ganger oppleve å komme tidligere enn ønsket. Tidlig utløsning er spesielt vanlig første gang du har sex med en ny partner, men det kan også skje selv om du har hatt sex med samme partner over tid. Her tar vi for oss alt du trenger å vite for å unngå prematur utløsning med en ny partner.

Å komme for tidlig en eller to ganger er ikke et problem, men hvis det skjer hele tiden, blir mange menn urolig eller stresset av det. Det kan være en tilfeldighet at det skjer den første gangen, og noen ganger er det ikke lett å vite hva som egentlig er årsaken til det. Av og til kan det være en liten jobb å reversere mønsteret. Men slapp av, det finnes gode hjelpemidler.

Hva er for tidlig utløsning?

For tidlig utløsning er utløsning som skjer tidligere enn ønsket under samleie. Det er store normale variasjoner, men hvis utløsningen skjer innen ett eller to minutter, regnes det for tidlig. Tidlig utløsning kan forårsake bekymring, stress og ubehag hvis det skjer hele tiden.

Mange menn blir noen ganger utløst tidligere enn ønsket. Så lenge dette bare skjer nå og da, er det vanligvis ikke noe problem. Hvis du derimot får vanlig tidlig utløsning tidligere enn deg og partneren vil ha – for eksempel før sesjonen begynner eller kort tid etterpå – så har du sannsynligvis tilstanden for tidlig utløsning.

For tidlig utløsning er en vanlig seksuell lidelse. Forekomstdata varierer, men noen eksperter mener at dette påvirker så mange som 20-30% av alle menn. I en undersøkelse i 1987 og 1997 var prematur utløsning det vanligste seksuelle problemet. Selv om det er et vanlig problem som kan behandles, føler mange menn flau ved å snakke med eller søke hjelp fra legen for dette. Tidligere ble dette antatt å være et rent psykologisk fenomen, men eksperter mener at biologiske faktorer også spiller en rolle. I noen menn er for tidlig utløsning også forbundet med problemer med erektil dysfunksjon. Her er noen gode tips for å forhindre prematur ejakulaton.

Tips for å forhindre prematur utløsning med ny partner

 • Bruk kondom – Kondomer kan redusere følsomheten litt, slik at du ikke blir utløst med det samme. Det er også kondomer som har en enkel bedøvelse krem ​​på innsiden.
 • Onanere før du har sex – Det kan ta bort noe av spenningen du har i kroppen din, så det tar lengre tid før neste utgivelse kommer. Dette fungerer på samme måte som om du har hatt samleie.
 • Kjøp en bedøvelsesgel – Smør penis før samleie eller andre former for stimulering. Vær forsiktig så du ikke setter på for mye, da kan penis miste ereksjonen for en liten stund. Se oversikt over gode hjelpemidler nederst i artikkelen.
 • Gjør andre ting før samleie – For eksempel kan du ha og ha en lang forspill hvor du slikker og onanerer partneren din for å gi henne en orgasme før sex, eller bare en bonusrunde. Da er trykket på deg borte, og du kan bare tenke på din egen nytelse.

 • Det er øvelser som har effekt, for eksempel, du kan øve på stopp og startteknikken. Du kan trene musklene i magen ved å vippe opp penis opp og ned når du har ereksjon. Med sterkere muskler i bekkenet vil du kunne bedre kontrollere utløsningen. Du må trene for en lengre periode for at treningen skal gi god effekt.

  Kegels øvelser ble oppdaget av Dr. Arnold Kegel på 1940-tallet for å hjelpe kvinner å få en strammere skjede etter fødsel. Å utføre kegel øvelser for menn er en veldig god måte å forbedre din generelle helse, hardhet av penis og din evne til å vare lenger i sengen. Kegler, som for kvinner, tar sikte på å styrke bekkenbunnens muskler, eller det som kalles Pubocoxygeus Muscle (PC).

  Denne muskelen er veldig lik hos kvinner og menn, og bryter halebenet til skambenet og skaper en slags hengekøye som består av muskelvev. Kegel øvelser for menn er forskjellig fra enhver type penis utvidelse øvelse, siden den direkte kontrakterer og forsterker bekkenbunnsmusklene.

  Det kan også lurt å snakke med partneren din om situasjonen. Dette kan fjerne noe av stresset du føler og få deg til å slappe av mer.

  Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller