Impotens av anabole steroider

Impotens anabole steroider

Impotens av anabole steroider. For noen menn er trening livet, og det er ingenting galt med å forplikte seg til å skulpturere kroppen sin til perfeksjon. Men en slik livsstil blir problematisk når steroider kommer inn i bildet. Her tar vi for oss alt du trenger vite om impotens av anabole steroider.

Anabole steroider blir ofte brukt for å oppnå en mer attraktiv kropp, eller for å forbedre idrettprestasjoner. Men denne effekten har en høy pris med bivirkninger som varierer fra dårlig ånde, fett hår og uren hud, impotens, til livstruende skader og sykdommer.

Hva er anabole steroider?

Anabole-androgene steroider (videre kalt anabole steroider) er testosteron og lignende syntetiske stoffer. Felles for alle anabole steroider er at de både har en anabol virkning (fremmer muskelvekst) og en androgen virkning (fremmer utvikling av maskuline trekk), men i varierende mengdeforhold fra preparat til preparat.

Anabole steroider kan brukes medisinsk i terapeutiske doser ved visse sykdommer, men brukes i all hovedsak ulovlig som prestasjonsfremmende midler, fordi bruk i kombinasjon med trening fører til en raskere utvikling av muskelmasse og styrke.

Hvordan brukes anabole steroider?

Det finnes veldig mange forskjellige varianter av anabole steroider både i pilleform, i plaster, i krem og i flytende form som kan settes med sprøyte. De som bruker anabole steroider fordi de vil bli større og sterkere, bruker doser som er større, og ofte mye større, enn kroppens egen testosteronproduksjon. Dette er fordi man må bruke høyere doser enn hva kroppen selv kan produsere om steroidene skal gi effekt. Mange bruker flere varianter av steroider samtidig, noen bruker store doser, noen bruker lave doser, noen bruker hele tiden, andre har perioder hvor de er aktive brukere og perioder hvor de har pauser fra bruken.

Hvordan anabole steroider kan gi impotens

Det er mange forskjellige mulige bivirkninger som kommer fra bruk av steroider. Hos begge kjønn kan langvarig skade på visse syntetiske steroider omfatte nyreproblemer, leverskade (i pilleform), akne og høyt blodtrykk og et utvidet hjerte, noe som øker risikoen for hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Hos menn kan det imidlertid være spesifikke effekter som ødelegger sjansene for reproduksjon. Krympende testikler og redusert sperm mengde er vanlige bivirkninger av steroide bruk. Steroider gir testosteron til kroppen, noe som kan føre til at kroppen selv slutter å produsere dette hormonet. I hovedsak ser kroppen at testosteron kommer fra andre kilder, slik at den slutter å produsere sin egen. Det er generelt antatt at dette er den viktigste grunnen til at en mann kan oppleve impotens og erektil dysfunksjon etter anabole steroider bruk. Denne reduksjonen i testosteron kan også forårsake problemer med infertilitet.


Men det kan også føre til problemer i kroppen, spesielt for ereksjonen din. Anabole steroider produserer så mye kunstig testosteron, at det fører til at den naturlig produserte testosteron i kroppen minsker. Dette naturlige testosteron spiller en viktig rolle i å hjelpe kroppen med å oppnå ereksjon. Mindre av dette naturlige testosteronet betyr at ereksjonene blir vanskeligere å oppnå, og problemet vil bare bli verre, jo lenger du bruker steroider.

Så mens reisen til den perfekte kroppen kan virke viktig for noen, er oddsen at det ikke er verdt å ofre sexlivet ditt. Kutt ut steroider, og dine naturlige testosteronnivåer bør gå tilbake til det normale over tid, og med det, ereksjonen din.

Hjelpemidler for behandling av impotens

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Annen nyttig informasjon om impotens

Impotens
Hva er impotens
Impotens behandling
Impotens psykisk
Impotens medisiner
Impotens årsaker
Impotens alder
Impotens hos yngre menn
Impotens alkohol
Impotens anabole steroider
Impotens kokain