Impotens av kokain

Impotens kokain

Opplever du impotens etter å ha tatt kokain? Impotens er en helt vanlig bivirkning av kokain, og selv om mange opplever en økt sexlyst og bedre sex, vil de fleste på lang sikt oppleve impotens og erektil dysfunksjon ( ED ). I denne artikkelen skal vi ta for oss alt du trenger vite om impotens og kokain.

Impotens er ikke uvanlig hos alkoholikere og kokainmisbrukere. Alkoholmisbruk utvikler seg ofte sammen med kokainavhengighet, seksuell dysfunksjon ble funnet hos 62% (N = 50) av mannlige kokain og alkoholmisbrukere. Kokain og alkohol har en klar negativ innflytelse på mens seksuell funksjon.

Effekten av kokain og seksuelle erfaringer

Mange brukere rapporterer å føle seg som en “sexgud” mens de har sex mens de er høye på kokain på grunn av den euforiske følelsen forbundet med stoffet. Som en stimulant kan det øke brukerens følelser av tillit og årvåkenhet. Det er også kjent som et afrodisiakum fordi det øker kjønnsdriften til mange brukere. Kokain og andre amfetamin øker nivåene av dopamin og norepinefrin i hjernen. Dopamin øker glede og norepinefrin øker utholdenhet, slik at brukerne føler seg euforiske, energiserte og fokuserte.

Selv om det gir en følelse av eufori og en økning i energi og sensorisk bevissthet, forsvinner effektene raskt og kan få negative konsekvenser for både mannlige og kvinnelige seksuelle funksjon. Selv om forskningen er begrenset, har studier vist en sammenheng mellom kokain og amfetaminbruk, og erektil dysfunksjon. Ifølge en studie publisert i Journal of Sexual Medicine, var kokainbrukere dobbelt så sannsynlig å oppleve erektil dysfunksjon. Det er ikke gjort nok forskning for å avgjøre hvorvidt erektil dysfunksjon er en langsiktig konsekvens eller en kortvarig effekt.

Langvarig impotent av kokain?

Kokain er et veldig styggt stoff for hjernen. Det fører til at blodårene trekker seg sammen, og derfor får du mindre oksygen til deler av hjernen. Det er bevis på mennesker som har hatt langsiktige kokainvaner, at mange av disse små områdene i hjernen er døde. Dette vil åpenbart påvirke mange deler av hjernen, og hvis det påvirker libidinal systemet, vil det absolutt føre til seksuelle problemer.

Når du snakker med folk om kokain, sier de ofte at sex er mye bedre, som er i tråd med en studie fra 2002, som fant at 40-50 prosent av respondentene opplevde en økning i sexdrift, fantasier, glede, ytelse, besettelse og uvanlig eller risikabel seksuell oppførsel mens du bruker kokain. Men det er virkelig et perceptuelt problem. Det er ikke noe som kan oppnås – fra et erektilfunksjonsperspektiv – i noen av disse stoffene på kort eller lang sikt.

Gode hjelpemidler mot impotens

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Annen nyttig informasjon om impotens

Impotens
Hva er impotens
Impotens behandling
Impotens psykisk
Impotens medisiner
Impotens årsaker
Impotens alder
Impotens hos yngre menn
Impotens alkohol
Impotens anabole steroider
Impotens kokain