Ereksjonsproblemer av overvekt

Ereksjonsproblemer overvekt

Kan overvekt føre til ereksjonsproblemer? Vi vet alle at overvekt ikke er bra for helsen din, men kan det også være en av årsakene til ereksjonsproblemer og impotens? ?Her tar vi for oss alt du trenger hvis du er overvektig og sliter med ereksjonsproblemer.

Vil du ha en annen god grunn til å gå ned noen ekstra kilo? Studier tyder på at det er koblinger mellom overvekt og ereksjonsproblemer. Så ikke bare kan du få deg til å føle deg mer attraktiv og forbedre din helse – det kan også forbedre ditt kjærlighetsliv. Hvilken effekt overvekt har på sexlivet ditt, og hvordan kan du ved å endre til en sunn livsstil, være en del av en effektiv behandling mot ereksjonsproblemer.

Om ereksjonsproblemer og overvekt

Ereksjonsproblemer oppstår når en mann ikke klarer å opprettholde eller oppnå en ereksjon som er tilstrekkelig for samleie. Ereksjonsproblemer har flere årsaker, hvorav de fleste er sykdommer som direkte påvirker vaskulær funksjon, som hypertensjon, hjertesykdom og diabetes. Menn er mer sannsynlig å ha disse sykdommene og oppleve ereksjonsproblemer og impotens. Å være litt overvektig, bære rundt bare noen få ekstra kilo, vil mest sannsynlig ikke forårsake noen ereksjonsproblemer, men å være overvektig kan bane vei til fedme. Fedme – overflødig kroppsfett og et BMI over 30 – kan forårsake betydelige helseproblemer og bidrar direkte til ereksjonsproblemer.

Hvordan overvekt påvirker kroppen

Fra et metabolsk synspunkt bidrar fedme til diabetes ved å påvirke måten kroppen behandler sukker på. I tillegg har obese mennesker en tendens til å ha høyt kolesterol og er mer sannsynlig for hypertensjon og hjertesykdom. Fra et livskvalitetssynspunkt bidrar fedme til søvnforstyrrelser, snorking og i alvorlige tilfeller søvnapné, som alle kan føre til tretthet og depresjon. Overvektige personer kan også oppleve overdreven svette, overoppheting og hyppige utslett i hudens folder. Overvekt gir også belastning på leddene og kan føre til knær, ankel og ryggsmerter. Fedme øker også risikoen for noen kreft, galdeblæresykdom og slag.

Hvordan overvekt påvirker ereksjonsproblemer

Fedme kan direkte påvirke ereksjonsproblemer og impotens ved å senke testosteronnivåene. Testosteron er det primære kjønnshormonet hos menn, og det spiller en viktig rolle i både libido og seksuell funksjon. Indirekte bidrar fedme til andre sykdommer, som for eksempel hypertensjon, som er kjente faktorer ved ereksjonsproblemer. Penis trenger tilstrekkelig blodtilførsel for å bli oppreist. Når penis er reist og fyllt med blod, må kammerne lukke for å opprettholde ereksjonen. Hypertensjon, diabetes, høyt kolesterol og hjertesykdom bidrar alle til ereksjonsproblemer ved å beskadige og forstyrre blodkarene og påvirke måten blodet strømmer inn i og ut av penis. Det er mulig å reversere effektene av fedme og fedme-relaterte sykdommer med kosthold, mosjon og i noen tilfeller narkotikaintervensjon. Overvektige menn med helseproblemer bør konsultere sine leger før de prøver et kosthold, treningsprogram eller vekttapsprogram.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller