Impotens alkohol

Opplever du impotens eller ereksjonsproblemer når du drikker alkohol? Impotens, er manglende evne til å få og vedlikeholde og ereksjon. Tilstanden kan ha en rekke årsaker, inkludert innsnevring av blodårene, et problem som vanligvis er forbundet med diabetes, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvorfor alkohol forårsaker sex problemer.

Impotens er svært vanlig blant eldre menn – og det anslås at halvparten av alle menn mellom 40 og 70 år vil ha det til en viss grad. Men erektil dysfunksjon kan skyldes å drikke for mye alkohol, og noen menn som drikker over anbefalt grense påvirkes av dette. Alkohol kan forårsake impotens, og til og med påvirke fruktbarheten.

Alkohol er ofte sett som noe som gir bedre potens, men denne etiketten er langt fra sannheten. Mens drikking kan redusere sosiale hemninger og øke sannsynligheten for dårlig impulskontroll, reduserer alkohol faktisk seksuell ytelse. Tro det eller ei, et stort antall studier har definitivt vist at langvarig misbruk av alkohol resulterer i seksuell dysfunksjon. Faktisk er den viktigste årsaken til impotens alkoholmisbruk.

Hvor mye alkohol kan du drikke uten å oppleve impotens?

Det er ingen bestemt mengde alkohol som vil påvirke din seksuelle yteevne, siden ikke alle reagerer på alkohol på samme måte. Husk imidlertid at det er mange grunner til at vi blir bedt om ikke å drikke mer enn 14 enheter i uken. Drikker mer enn dette antallet – som omtrentlig tilsvarer rundt seks glass vin eller seks øl – kan det forårsake kjønns- og fruktbarhetsproblemer for både menn og kvinner.

Menn kan oppleve ereksjonsproblemer, enten ved å ikke få ereksjon eller ikke opprettholde den lenge nok til å faktisk kunne ha sex.

Hvorfor impotens oppstår ved høyt alkohol forbruk

Vanligvis åpner blodårene seg for å tillate blodstrømmen til penis, så deretter lukker igjen for å stoppe blodet fra å forlate penisen. Når du drikker for mye, kan ikke kroppen fullføre det andre trinnet, så blodet blir ikke der det trengs. I tillegg har forskningen avdekket en sammenheng mellom alkoholforbruk og redusert sjanse for unnfangelse hos kvinner.

Menn kan også oppleve fruktbarhetsproblemer, ettersom overdreven drikking kan føre til lavt sæddcelleantall og dårlig sperma. Jo mindre du drikker, jo mindre sannsynlig er du å oppleve vanskeligheter med seksuell ytelse. Menn som håper å bli gravid med en partner, bør ikke drikke mer enn 14 enheter alkohol hver uke.

Er du bekymret for fruktbarhetsproblemer, kan gjøre noen tester for å identifisere mulige problemer, og en lege kan gi råd om de neste trinnene.

Slik påvirker alkohol kroppen din

Studier har vist at alle aspekter av kroppens seksuelle reaksjon blir påvirket av alkohol. De vanligste effektene er tidlig utløsning, lavt seksuelt lyst og erektil dysfunksjon. Hvis du regelmessig drikker mer alkohol enn leveren kan bryte ned (en eller flere standardstørrelser i timen) forårsaker dette at giftstoffer bygges opp i kroppen, noe som fører til kliniske tegn på seksuell dysfunksjon.

Av de som er alkoholavhengige, opplever omtrent 61 til 72 prosent seksuell dysfunksjon. Mengden alkohol som forbrukes, er en prediktor for utvikling av dysfunksjoner, med tyngre drikker øker risikoen for seksuell dysfunksjon betydelig. Større alkoholforbruk øker også antallet symptomer som oppleves.

 • Nervesystemet depressiv: Respirasjon, sirkulasjon og følsomheten i kroppen.
 • Dehydrering: Alkohol dehydrerer, tar bort blodet og oksygenstrømmen som trengs for å gi større følelse til kjønnsorganene.
 • Erektil dysfunksjon: Dehydrering forårsaker redusert blodvolum og økt angiotensin, et hormon forbundet med erektil dysfunksjon. Langvarig alkoholmisbruk kan forårsake skade på nervesystemet, som er ansvarlig for å utløse signaler som forårsaker ereksjon. Studier har også vist at langvarig misbruk kan forårsake uopprettelig skade på nerver i penis. Ytterligere studier har vist at erektil dysfunksjon er tilstede hos alkoholmisbrukere selv når de er edru.
 • Vaginal tørrhet: Dehydrering forårsaket av alkoholforbruk kan resultere i vaginal tørrhet.
 • Forsinkelse eller forebygging av orgasme: En studie fant at 11 prosent av alkoholbrukerne hadde problemer med å nå orgasme.
 • Hormonforstyrrelser: Alkoholmisbruk påvirker hormonnivåer. Det senker testosteronnivået, noe som reduserer seksuell lyst og funksjon.

 • Gode hjelpemidler mot impotens

  PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

  Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

  VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

  Annen nyttig informasjon om impotens

  Impotens
  Hva er impotens
  Impotens behandling
  Impotens psykisk
  Impotens medisiner
  Impotens årsaker
  Impotens alder
  Impotens hos yngre menn
  Impotens alkohol
  Impotens anabole steroider
  Impotens kokain