Ereksjonsproblemer i fylla?

Ereksjonsproblemer i fylla

Har du opplevd ereksjonsproblemer i fylla? Det er helt sikker at du er mer sannsynlig å be om hennes telefonnummer etter å drukket en del, men når det gjelder din seksuelle helse, kan alkohol være en “turn off”. Her tar vi for oss alt du trenger vite om ereksjonsproblemer i fylla.

Drikk litt alkohol, og si farvel til sengehyggen, og hallo til ereksjonsproblemer. Alle som blir forvandlet til Don Juan etter et par cocktailer vet det. Men utover den nyfødte selvtilliten, er alkohol bra for sexlivet ditt?

Hvorfor du opplever ereksjonsproblemer i fylla

Faktisk kan effekten være motsatt da blodalkoholnivået øker. Alkohol gjør deg deprimert, og for mye kan dempe humøret, redusere seksuell lyst, og gjøre det vanskelig for en mann å oppnå ereksjoner eller nå en orgasme mens han er under påvirkning. Faktisk er overdriven forbruk av alkohol en vanlig årsak til ereksjonsproblemer.

Det betyr ikke at du trenger å kutte helt – de fleste eksperter sier at moderering er nøkkelen. Men hva er “moderering” akkurat? Ifølge amerikanske sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) er moderat drikking ikke mer enn to drinker om dagen for menn (og en drink for kvinner). Leveren kan bare bryte ned mengden av alkohol i omtrent en standardstørrelsesdrink i timen, så hvis du regelmessig drikker mer enn det, betyr det at giftstoffer fra alkohol kan bygge seg opp i kroppen din, og påvirke organene dine, inkludert de som er involvert ved sex.

5 måter alkohol kan ødelegge ditt sexliv

For menn kan for mye drikking føre til:

#1 Midlertidige ereksjonsproblemer

Forskere har funnet ut at for mye alkohol påvirker både hjernen og penis. I en studie fra University of Washington kunne edrue menn oppnå en ereksjon raskere enn berusede menn – og noen menn kunne ikke få ereksjon i det hele tatt etter å ha drukket.

Det skyldes at alkohol før sex reduserer blodstrømmen til penis, reduserer din orgasmes intensitet og kan dempe spenningsnivået ditt. Med andre ord, selv om du er i stand til å ha sex, kan det ikke være like behagelig som det ville være uten overflødig alkohol.

#2 Langvarig erektil dysfunksjon

Risikoen for langvarige ereksjonsproblemer har vært knyttet til kronisk tung bruk av alkohol. Faktisk viser studier at menn som er avhengige av alkohol har en 60 til 70 prosent sjanse for å lide av seksuelle problemer. De vanligste av disse er ereksjonsproblemer, for tidlig utløsning og tap av seksuell lyst.

#3 Ruinerte forhold

Ifølge Nasjonalt institutt for alkoholmisbruk og alkoholisme er alkoholbruk utover moderering forbundet med forholdsproblemer som inkluderer konflikt, utroskap, økonomisk usikkerhet og skilsmisse. I tillegg innebærer 90 prosent av alle seksuelle overgrep alkoholforbruk.

#4 Seksuelle konsekvensene av røyking

Hvis du er noen som pleier å lyse opp mens du drikker, kan du øke risikoen for ereksjonsproblemer ytterligere. For menn under 40 år er røyking den største årsaken til erektil dysfunksjon – og studier viser at menn som røyker mer enn 10 sigaretter daglig, har økt risiko for ereksjonsproblemer.

#5 Kjønnssykdommer

En annen stor risiko når du kombinerer sex og alkohol? Bli utsatt for en seksuelt overførbare sykdomer. Studier viser at nesten 50 prosent av uplanlagte seksuelle møter innebærer alkohol, og 60 prosent av kjønnssykdommer blir overført når alkohol er involvert. Unge voksne som bruker alkohol er sju ganger mer sannsynlig å ha ubeskyttet sex.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller