Hvorfor kommer han så fort?

Hvorfor kommer han så fort

Hvorfor kommer han så fort når vi har sex? Kjæresten min og jeg ville hatt et flott sexliv hvis han bare ikke kom så fort. Hvordan kan jeg hjelpe ham med å holde ut lenger i sengen? Dette er et vanlig spørsmål som mange kvinner lurer på, og her tar vi for oss alt du trenger vite for å løse problemet.

For tidlig utløsning er en av de vanligste, og fikserbare seksuelle problemer menn står overfor, og rammer ca 20-30% av alle menn en periode i livet. Noen opplever det mens man er ung og uerfaren seksuelt, mange med en ny partner, og flere senere i livet. Heldigvis er det er flere “triks” som kan hindre han til å komme for tidlig.

Behandling hvis han kommer for fort

Det finnes flere behandlinger mot for tidlig utløsning. Start med å hjelpe ham med å bli kjent med den presise følelsen som han opplever før utløsning. For å gjøre dette, prøv stoppstartsmetoden: Under forspillet, kos med ham for å gi han en ereksjon, og gjør han skikkelig kåt, men få ham til å signalere når han kjenner at han snart får orgasme, slik at du kan stoppe stimuleringen i en kort periode. Når hans trang for å komme avtar, kan du gjenoppta kosingen, gjenta syklusen et par ganger før du gir ham en skikkelig orgasme. Ideen er ikke bare for ham å vare litt lenger hver gang, men også å stille inn i kroppen og faktisk trene seg for å holde tilbake fra å komme. Dette regnes som en av de beste teknikkene hvis han kommer for fort.

Den beste posisjonen for å hjelpe ham med å holde tilbake under samleie er når kvinnen er på toppen, noe som begrenser hans evne til å presse kraftig. Som i stoppstartsprosessen, ta en midlertidig time-out hvis han kjenner at han snart kommer. Du kan la han forbli inni deg uten å bevege underlivet ditt, og i tillegg kan du prøve klemmeteknikken. Plasser tommelen og pekefingeren under hodet på penis og klem forsiktig? inntil trang til å komme er forsvunnet. Bruk av kondom da det kan også desensibilisere ham, noe som vil bidra til å øke hans utholdenhet.

I tillegg finnes det et godt utvalg av kremer, og spray, som man kan bruke for å redusere følsomheten hans i penis, og som vil hjelpe han med å holde ut lenger i sengen. Disse hjelpemidlene anbefales uannsett hvilken teknikk eller metode du velger for å trene opp hans utholdenhet.

Til slutt, med tålmodighet og praksis, vil din mann sannsynligvis få full kontroll over når han vil nå klimaks. Men hvis ingen av disse teknikkene virker, kan han søke hjelp av en sertifisert sexterapeut, rådgivere og terapeuter, eller snakke med legen din om problemet.

Hjelpemidler for han som kommer for fort

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller