Piller mot for tidlig utløsning

Tidlig utløsning piller

Piller mot for tidlig utløsning. Det finnes to typer piller mot for tidlig utløsning, også kalt utholdenhets piller. Den ene typen er basert på naturlige urter, og den andre er farmasøytiske piller. Her tar vi for oss det du trenger vite om piller mot for tidlig utløsning.

Ingen av urtepillene har blitt vitenskapelig bevist for å hjelpe mot for tidlig utløsning. Legemidler, antidepressiva i form av SSRI, har vist seg å være effektive ved å forsinke ejakulasjon i mange kliniske studier, men deres bivirkninger kan være verre enn selve problemet med prematur ejakulasjon ( PE ).

Urte piller mot for tidlig utløsning

I en analyse av urter mot for tidlig utløsningspiller på markedet skiller to ting seg ut: (1) de har hver en annen kombinasjon av ingredienser, og (2) de alle gjør krav på vidtgående egenskaper, og du kan forvente gode resultater. Disse urte pillene mot for tidlig utløsning er ofte merket som en løsning for seksuell utholdenhet, et begrep som betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker.

Vanlige ingredienser i urte piller mot for tidlig utløsning

Urte piller mot for tidlig utløsning har eksistert i tusenvis av år, og kombinasjonen av urter har effektivt gjort at menn kan ha langvarig sex, og samtidig gitt dem bedre utholdenhet. Dette har gjort urtene til en av de mest populære urter på jorden. Her tar vi for oss de vanligste urtene som finnes i piller mot for tidlig utløsning.


L-Arginine
En ingrediens som vises i flere av produktene er L-arginin, en aminosyre som man finner i kjøtt, fisk og fjærfe. I kroppen blir L-arginin omdannet til nitrogenoksid, et molekyl som brukes til å kontrollere blodstrømmen. PDE-5-hemmere øker indirekte nitrogenoksid for å øke blodstrømmen til penis for å behandle erektil dysfunksjon (ED). Mange studier har vist forbedring i ED og PE for menn som tar L-arginin.

Frøekstrakt av bukkehornkløver 50 % saponiner
Denne er også kjent under sitt Ayurvediske navn Methi. Bukkehornkløver har vært populært i mange århundrer takket være sine mange, naturlige fordeler. Når det kommer til menn har det vært forsket på lenken mellom bukkehornkløver og mannlig lyst.

St. John’s Wort
En annen urt er St. John’s Wort. Det brukes i mange urte kosttilskudd for en rekke plager, inkludert: depresjon, somatisk symptom lidelser, alkoholisme, sår, brannsår, muskel smerte, ADHD, Parkinsons sykdom, premenstruelt syndrom og irritabel tarm syndrom. St. John’s Wort har blitt brukt som medisin siden tiden i det antikke Hellas,

Korean Panax ginsensrot
Dette er en populær og naturlig ingrediens i produkter for menn. Det har nylig blitt forsket på ginseng og hvordan den naturlig kan styrke ytelsen og nivået av mannlig testosteron.

Maca
Maca er også kjent som Lepidium Meyenii, og kommer opprinnelig fra Andesfjellene. Det har blitt forsket på Maca og hvordan det kan bidra til mannlig lyst.

Rot av Butea Superba
Denne planten kommer opprinnelig fra Thailand, Vietnam og India, og er mye brukt i tradisjonell, thailandsk medisin. Det har også blitt forsket mye på dens historiske bruk for å bidra til virilitet og ytelse.

Erfaringer med piller mot for tidlig utløsning

Prosolution Pills inneholder en unik blanding av ekstrakter og er designet for å styrke mannlig ytelse. Prosolution Pills har i mer enn et tiår spesialisert seg på og dedikert seg til mannlig ytelse, og har oppnådd og bli en av de store produktene i dette markedet. Det er førstevalget til mange menn, og de fornøyde kundene vender tilbake hele tiden. Man kan kjøpe produktet på internet uten resept. Les mer om Prosolution Pills.

Optimalisert for mannlig ytelse

 • Et populært produkt på markedet det siste tiåret
 • Ny og forbedret EU formel
 • Kun to kapsler daglig
 • Med Panax Ginseng, Maca og L-Arginine
 • Egner seg for vegetarianere

 • Farmasøytiske piller mot for tidlig utløsning

  Det er to farmasøytiske piller mot for tidlig utløsning som har kliniske data som indikerer effektiviteten mot for tidlig utløsning. Tramadol, som i utgangspunktet er skapt for å behandle smerte, er foreskrevet på resept for å behandle prematur ejakulasjon ( PE ). Til tross for noe klinisk suksess, har produktet mange kjedelige bivirkninger som i mange tilfeller er verre enn problemet med for tidlig utløsning.

  Tradisjonelle anti-depressiva midler i form av SSRI’er (for eksempel Paxil, Zoloft) har hatt positive kliniske resultater, men er ikke godkjent for bruk som behandling for PE. I tillegg til mange bivirkninger, inkludert tap av libido, må disse SSRIene tas daglig for å være effektive. En hurtigvirkende SSRI, Priligy og dens generiske, Dapoxetine, har vist i kliniske studier å være effektive når de tas 30 minutter til tre timer før sex. Ulempene med Priligy / Dapoxetine er imidlertid de samme bivirkningene som tradisjonelle SSRI, men generelt i mindre grad.

  Det anbefales å prøve en pille mot for tidlig utløsning basert på urter innen man går til legen. I tillegg finnes det flere gode behandlingsmetoder mot for tidlig utløsning som vil kunne kurere problemet helt.

  Andre hjelpemidler mot for tidlig utløsning

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller