Beste behandling for tidlig utløsning

For Tidlig Utløsning Behandling

Beste behandling mot for tidlig utløsning og prematur ejakulasjon ( PE ). For tidlig utløsning er ofte definert forskjellig fra person til person fra det du oppfatter som for tidlig eller normalt. Tidlig utløsning som et medisinsk problem er definert som en utløsning som opptrer før eller umiddelbart etter innføring av penis i skjeden. Her tar vi for oss alt du trenger vite om behandling av for tidlig utløsning.

Hovedtegnet for tidlig utløsning er at utløsningen skjer før begge parter ønsker det. For mange menn skjer det under de fleste samleier, noe som gir bekymring, stress og ubehag. I denne artikkelen vil vi snakke om alt du trenger å vite om tidlig utløsning, og hva skal du gjøre hvis dette er et problem i forholdet ditt.

Mange menn sliter med dette fra tid til annen, men for å kunne diagnostisere tidlig utløsning, er det nødvendig at dette skjer regelmessig – omtrent hver gang. Å se bort fra de som sliter med det noen ganger, anslås det at om lag 20 prosent av menn er innenfor denne diagnosen i perioder av livet.

Hvor mange menn trenger behandling mot for tidlig utløsning?

For tidlig utløsning er det vanligste seksuelle problemet hos menn. Det er spesielt vanlig blant yngre menn, men forekommer også ofte hos menn i de første møtene med en ny partner eller når mannen har vært lite seksuelt aktiv i en periode. I løpet av livet har en av tre menn en kortere eller lengre periode med dette problemet. I en markeds- og medieundersøkelse om seksuelle vaner rapporterte omtrent 10 prosent av alle menn at de hadde hatt seksuelle problemer som trengte hjelp til å løse. Av disse rapporterte 36 prosent at de hadde for tidlig utløsning.

Hvilke konsekvenser har problemet?

Tidlig utløsning forårsaker betydelig frustrasjon hos mange menn og kan også forårsake psykiske problemer hos noen mennesker. De føler seg ofte utilstrekkelige seksuelle partnere, og mange trekker seg fra hvilken som helst sexaktivitet. Tap og prestasjonsangst er vanlige. Hvis mannen er i et forhold, kommer paret ofte inn i en “dårlig sirkel” der mannen blir stadig mer bekymret for tidlig utløsning, noe som ofte øker problemet.

Beste behandlinger for tidlig utløsning?

Når man har gått inn i en “ond sirkel” med en konstant prematur utløsning, betaler det seg ofte for en periode å kysse hverandre på en ikke-seksuell måte, i stedet for samleie. Hensikten er å opprettholde en positiv fysisk kontakt uten nederlag. Dette er et råd som ofte gis av leger og terapeuter og kalles “sensualitetstrening”.

En annen teknikk som anbefales og ofte kombinert med sensualitetstrening kalles start – stopp teknikk. Ligg naken og avslappet på ryggen i sengen. Din partner (også naken) sitter eller ligger ved siden av deg, eller sitter mellom beina dine. Du er passiv mens hun er aktiv. Hun kjærtegner deg og det er viktig at du bare konsentrerer deg om hennes kjærtegn, og følelsene og den seksuelle spenningen som dette medfører. Når du oppdager at den seksuelle spenningen øker og du får en følelse av at din utløsning begynner å nærme seg, sier du stopp. Hun stopper straks kjærtegner deg, og den seksuelle spenningen minker. Så begynner hun å kose med deg igjen til du sier stopp. På denne måten stopper du og starter tre ganger. Den fjerde gangen fortsetter hun til du får utløsning. Dette er det som kalles stopp – start teknikken.

Teknikken kan forbedres ytterligere av partneren din hvis hun klemmer lett bak penishodet (over stroppen like bak penishodet) i en kort stund når mannen indikerer at utløsningen nærmer seg. Denne teknikken kalles “ødeleggeteknikk”, som også bidrar til å hemme utløsningsrefleksen. Til slutt vil mannen kunne stoppe før utløsning. Det anbefales at du bruker en god tid på disse øvelsene, og at man ikke går videre i samleieprosessen før man har full kontroll. Mange er fristet til å ha samleie før de er forberedt på dette. Da må man ofte gå et skritt tilbake i prosessen, og bruke mer tid på dette trinnet. Disse teknikkene fungerer best under veiledning av en terapeut, men kan også testes alene.

En annen “løsning” for tidlig utløsning er å onanere innen sex. De som er unge kan ofte raskt få ereksjon igjen. For de som er eldre, kan dette oppnås ved å bruke potenspiller i en kortere periode – for å bryte den onde sirkelen. Ved andre gang kan samleie ta lenger tid før utløsning utføres. Kvinnen bør informeres om denne “strategien” på forhånd, slik at hun ikke blir skuffet med den første “scenen”.

Et annet alternativ er å bruke kondom som reduserer følsomheten, eller smør penishodet med anestetisk krem ​​(Xylocain-krem) før et samleie. Det er også kondomer innført med en liten bedøvelse krem ​​som kan testes. Dette kondomet kalles Performa.

Forskning på medisiner for behandling av tidlig utløsning?

Da de moderne anti-depresjon pillene kom på markedet for 10-15 år siden, opplevde mange menn at de hadde en positiv effekt for den utløsende refleks, og de holdt lenger ut i sengen. Denne “bivirkningen” har blitt testet på menn som plages av for tidlig utløsning med lovende resultater. Hvis du er plaget av depresjon og tidlig utløsning, kan du prøve denne typen medisinering.

Det er spesielt de aktive stoffene clompramin, sedralin, paroksetin og fluoksetin du kan vurdere. Studiene indikerer at alle disse medisinene kan forlenge tiden før utløsning fra mindre enn ett minutt før behandling til noen få minutter etter bruk av en av de nevnte medisinene. Det har også blitt undersøkt effekten av forskjellige doser, om en fast daglig dose er nødvendig, eller om en dose er tilstrekkelig før seksuell aktivitet.

Det ser ut til at en dose tatt på samme dag du har samleie kan gi en tilstrekkelig effekt. orklaringen kan være at du blir mindre stresset og dermed mer vedvarende når du finner ut at du har bedre kontroll.

Hjelpemidler for behandling av tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller