Tidlig utløsning løsning

Tidlig utløsning løsning

Gode løsninger mot for tidlig utløsning. I denne artikkelen skal vi ta for oss ulike løsninger og behandlingsmetoder mot for tidlig utløsning. Alt fra teknikker som du kan utføre med partneren din, til effektive hjelpemidler som gir umiddelbare resultater.

Medisinsk behandling for tidlig utløsning inkluderer flere alternativer. I forbindelse med den følgende diskusjonen antas pasienten å være sunn, og prematur utløsning antas å være hans eneste problem. I tillegg bør eventuelle medfølgende ereksjonsproblemer (f.eks. Erektil dysfunksjon) behandles; ulike metoder er tilgjengelige, og utmerkede resultater kan forventes. For å oppnå best mulig resultat bør kvinnepartneren inkluderes så fullt som mulig i behandlings- og veiledningssessene.

Løsninger mot for tidlig utløsning

Kirurgisk inngrep

Ingen anbefalt kirurgisk behandling eksisterer mot for tidlig utløsning. Før tilgjengeligheten av ikke-kirurgiske metoder for behandling av erektil dysfunksjon, kunne en pasient med for tidlig utløsning som feilaktig diagnostisert med erektil dysfunksjon ha gjennomgått en implantering av penisproteser, noe som ville ha gitt utilfredsstillende resultater på grunn av feil initialdiagnose. I dette scenariet vil pasienten kunne engasjere seg i samleie, fordi penisimplantatet ville gi en tilstrekkelig ereksjon, men han ville fortsatt få utløsning for tidlig.

Konsultasjoner med fagpersonell

Konsultasjon med en sexterapeut, psykolog eller psykiater kan være nyttig hvis primærlegen eller urologen ikke kan gi vellykket behandling eller ikke har tid til å utforske psykologiske problemer og implementere atferdsteknikker. Hvis primærhelsetjenesten eller urologen er uerfaren er det best med henvisning til en sexterapeut, psykolog eller psykiater.

Noen leger er komfortable å implementere farmakologisk terapi, men ikke atferdsterapi. Som med hvilken som helst medisinsk tilstand, bør pasienten tilbys alle tilgjengelige behandlingsalternativer, og legen bør fortsette med henvisning for ethvert alternativ som anses å kreve mer spesialisert hjelp enn legen kan gi.

For menn som kan ha en alvorlig emosjonell forstyrrelse som ligger til grunn for tidlig utløsning, er henvisning til en psykisk helsepersonell mest hensiktsmessig. Diagnose og behandling av de ulike psykologiske faktorene som manifesterer seg delvis som for tidlig utløsning, ligger utenfor omfanget av denne diskusjonen.

Rådgivning og sexterapi

Det første trinnet er å forsøke å lette underliggende ytelsestrykk for mannen. Hvis prematur utløsning oppstår når samleie blir forsøkt, bør paret få beskjed om ikke å prøve samleie inntil problemet behandles. I mellomtiden kan man bruke manuell stimulering, oralsex eller andre midler for å tilfredsstille kvinnens partner.

Hvis mannen alltid opplever utløsning ved seksuell spenning, er dette et alvorlig problem og indikerer trolig et livslangt problem med for tidlig utløsning. Slike tilfeller vil mest sannsynlig kreve behandling av psykisk helsepersonell, og disse vanskelige tilfellene krever videre undersøkelser.

Deretter bør paret bli instruert i sexterapi teknikker, for eksempel stopp-start teknikken eller klemmeteknikken.

I denne teknikken begynner kvinnen med sakte stimulering av mannen, men stopper så snart han oppdager en følelse av overdreven spenning som kan føre til utløsning. Hun klemmer deretter penis like bak glans, på undersiden av penisholdet. Denne kompresjonen bør være ubehagelig, men ikke smertefull. Når mannen har en følelse av at utløsning ikke lenger er nært, gjenopptar kvinnen stimuleringen.

Prosessen bør gjentas og praktiseres minst 10 eller flere ganger. Over tid finner de fleste menn at denne teknikken bidrar til å redusere det forestående uunngåelige behovet for å ejakulere.

Etter å ha trent denne teknikken en stund, kan paret gå over til en annen fase av prosessen. I denne fasen sitter partnerne mot hverandre, med kvinnens ben som krysser på toppen av mannens ben. Hun stimulerer ham ved å manipulere penis først nær og deretter med friksjon mot sitt vulvalområde. Hver gang han oppdager overdreven spenning, bruker hun klemmen og stopper all stimulering til han roer seg ned for at prosessen skal gjentas.

Til slutt kan samleie forsøkes, med mannen liggende på ryggen, og kvinnen på topp, slik at hun kan trekke seg ut igjen og igjen, og klemme hver gang mannen kjenner han snart kommer.

De fleste par finner denne teknikken for å være svært vellykket. Det kan også hjelpe kvinnepartneren til å være mer opphisset og kan forkorte sin tid til klimaks fordi den utgjør en form for utvidet forspill i mange tilfeller.

Andre ikke-farmakologiske tilnærminger kan være nyttige. Hvis mannen er relativt ung og kan oppnå ereksjon i løpet av få minutter etter en tidlig utløsning, kan han oppleve at han er mindre sannsynlig å oppleve en tidlig utløsning denne gangen. Intervallet for å oppnå et annet klimaks inkluderer ofte en mye lengre periode, og mannen han vanligvis mye bedre kontroll denne gangen.

Derfor anbefaler noen terapeuter unge menn å onanere (eller få partneren til å stimulere dem raskt til klimaks) 1-2 timer før samleie er planlagt. For en eldre mann kan en slik strategi være mindre effektiv, fordi den eldre mannen kan ha problemer med å oppnå en annen ereksjon etter sin første raske seksuelle utgivelse. Hvis dette skjer, kan det skade hans selvtillit og føre til sekundær impotens.

Farmakologisk terapi

Hittil har ikke noe stoff blitt spesifikt godkjent for behandling av tidlig utløsning. Imidlertid har mange studier vist at SSRI og legemidler med SSRI-lignende bivirkninger er trygge og effektive for å behandle denne tilstanden, og mange leger bruker disse stoffene til dette formålet. Desensibiliserende kremer eller spray som inneholder lokalbedøvelsesmidler kan også være nyttige hos noen menn med tidlig utløsning. Og anbefales sammen med andre løsninger mot for tidlig utløsning

For tidlig utløsning som relaterer til erektil dysfunksjon, kan løses dersom den erektil dysfunksjon behandles vellykket. Hvis en pasient har depresjon-relatert erektil dysfunksjon, men ikke for tidlig utløsning, kan et legemiddel med minimal skadelig seksuell effekt betraktes for å unngå å forårsake forsinket utløsning eller til og med anorgasmi. Hvis pasienten har tidlig utløsning, erektil dysfunksjon og depresjon, har imidlertid et antidepressivt middel med SSRI-bivirkninger den ekstra fordelen av å muligens lindre den for tidlige utløsning.

Utvalgte hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller