Hvordan hindre tidlig utløsning ved samleie?

Hindre tidlig utløsning

Hvordan hindre tidlig utløsning ved samleie? Prematur utløsning som en tilstand, er når en mann kommer før partneren ønsker det. Vanlige årsaker til tidlig utløsning er angst og for mye seksuell stimulering. Her tar vi for oss alt du trenger vite om hvordan hindre for tidlig utløsning.

Psykologi og skyldfaktor spiller også en rolle i denne tilstanden, og kan behandles uten medisinsk inngrep. Antidepressiva som Prozac eller selektive serotoninopptakshemmere kan brukes til å kontrollere for tidlig utløsning; Imidlertid kan implementering av visse teknikker og metoder hjelpe deg med å rette opp dette problemet uten å ta noen form for medisiner.

Slik hindrer du for tidlig utløsning

I tillegg til effektive nummende kremer og spray for å hindre tidlig utløsning, finnes flere gode tips til behandling mot for tidlig utløsning som du og din partner kan prøve. Her tar vi for oss de fem beste.

#1 Stopp- og startmetoden

Stopp- og startmetoden hjelper deg med å vare lenger mens du elsker med din partner. Denne teknikken består av tre faser: Først må du bli begeistret seksuelt ved hjelp av en partner eller ved onanering. Deretter må du stoppe og holde tilbake når du kjenner at det nærmer seg orgasme. Deretter ta litt dype pust og slapp av. Når du er rolig og har kontroll over dine følelser, gjenta prosessen igjen. Metoden innebærer å lære å forstå når du nærmer deg orgasme, og trener kroppen din til å kontrollere timing for å forhindre prematur utløsning. Under denne prosessen lærer du også naturlig innånding og utåndingsteknikker.

#2 Kegel øvelse

Kegel øvelser tar sikte på å styrke bekkenbunnsmusklene. For å implementere teknikken riktig må du vite hvordan du strammer riktig bekkenmusklene. En tilnærming til å finne muskelen er ved å sitte på toalettsetet og urinere. Å stoppe urinstrømmen fører til stramming av bekkenmusklene. Start med å tømme blæren helt. Deretter stramme bekkenmusklene i nesten 10 sekunder. Slapp av musklene i ytterligere 10 sekunder. Gjenta øvelsen tre ganger om dagen med 10 repetisjoner hver gang.

#3 Klemmeteknikken

Klemmeteknikken krever mye trening og uavbrutt tid. I løpet av forspillet, må partneren klemme på enden av penis, på det punktet hvor hodet (glans) kommer i akselen. Etter at klemmen er sluppet, vent 20 til 30 sekunder, og fortsett med forspill. Når du kommer til orgasmepunktet, må din partner klemme på penis igjen til trangen til å ejakulere er borte. Gjenta øvelsen tre ganger hver uke til du ser forbedringer.

#4 Samtaleterapi

En samtale med en sexterapeut kan være nyttig for å hindre fremtidig for tidlig utløsning. Det kan være mulig at en dårlig seksuell prestasjon i fortiden påvirker din nåværende seksuelle ytelse. Samtaleterapi hjelper deg med å takle ytelsesrelatert angst og overvinne stress mens du elsker med din partner. Delta i samtaleserier sammen med partneren din kan gi raske resultater.

#5 Hjelpemidler for å hindre for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller