Vanlig med tidlig utløsning?

Vanlig med tidlig utløsning

Er det vanlig å ha problemer med for tidlig utløsning? Dette seksuelle problemet er mer vanlig enn du kanskje tror. Lær hva som forårsaker prematur utløsning og hvordan behandle det raskt og effektivt, alt du trenger vite om prematur ejakulasjon ( PE ).

Du er langt i fra alene med dette problemet. Ca 20-30 prosent av menn opplever for tidlig utløsning en gang i løpet av livet, ifølge en studie publisert i juli 2016 i Drug Discovery Today. Og dette ofte pinlige seksuelle problemet kan påvirke menn i alle aldre.

Tidlig utløsning er vanligere enn de fleste tror

“Tidlig utløsning er vanligere enn de fleste tror,” sier Andrew C. Kramer, MD, urolog og lektor ved kirurgi ved University of Maryland School of Medicine i Baltimore. “Det kan forårsake følelsesmessige og psykologiske problemer, så vel som selvtillitsproblemer.”

Selv om det kan være vanskelig å snakke om for tidlig utløsning med partneren din eller legen din, er det nøkkelen til å overvinne den. Les videre for å lære nøyaktig hva tidlig ejaktulasjon er, og hvordan du kan behandle den.

Hva er for tidlig utløsning?

I de enkleste termer forekommer prematur utløsning når en mann ikke har kontroll over sin utløsning, og som resultat er han og hans partner seksuelt misfornøyd, sier Dr. Kramer. For tidlig utløsning kan skje på så lite som 30 sekunder til et minutt, og kan til og med oppstå før penetrasjon. I motsetning til de urealistiske avbildelsene som ses i pornografiske filmer, er den gjennomsnittlige tiden det tar før en mann ejakulerer under samleie, omtrent fire til fem minutter, sier Kramer.

For tidlig utløsning kan oppstå sammen med erektil dysfunksjon (ED), men ikke alltid. “ED kan skje med menn i alle aldre, men hos yngre menn er problemet vanligvis for tidlig utløsning,” sier Kramer. “For menn i seksti og syttiårene, er det vanrligvis en viss grad av ED.

Hva forårsaker for tidlig utløsning?

Den eksakte årsaken til tidlig utløsning er ukjent, men den er ofte forankret i fysiske, psykologiske eller emosjonelle problemer. “Mye av det er psykologisk,” forklarer Kramer. “Når du jobber med en pasient, kan jeg spørre,” Er du komfortabel med partneren din? Eller føler du deg engstelig rundt din partner? ‘”

Angst, så vel som andre følelsesmessige og psykologiske faktorer som stress eller depresjon, kan også bidra til tidlig utløsning.

Hvordan er tidlig utløsning bli behandlet?

Legene anbefaler ofte rådgivning for å behandle tidlig utløsning. Det kan omfatte psykoterapi, samt å lære måter å kommunisere med partneren din om seksuell dysfunksjon.

En annen effektiv strategi er å jobbe med partneren din eller gjennom onani for å trene kroppen din for å forsinke utløsning, sier Kramer. “Du kommer til det punktet hvor du skal ejakulere og deretter stoppe og tenke på sport eller noe annet for å kjøle deg ned,” forklarer han. “Dette vil hjelpe deg med å trene kroppen din for å mestre dette problemet når du er med din partner.”

Andre behandlingsalternativer for tidlig utløsning inkluderer medisiner som brukes til å behandle depresjon, som Paxil (paroksetin), Zoloft (sertralin) og Prozac (fluoksetin), sier Kramer. Et annet alternativ er å bruke nummerende kremer, spray, gel eller servietter direkte på kjønnsorganene for å bidra til å kontrollere tidlig utløsning.

Disse terapiene kan brukes sammen i forskjellige kombinasjoner for å behandle prematur utløsning, og i sin tur forbedrer selvtillit og sexlivet.

Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller