Ereksjonsproblemer av alkohol

Ereksjonsproblemer alkohol

Kan alkohol forårsake ereksjonsproblemer? Alkohol er en viktig årsak til ereksjonsproblemer og impotens, spesielt langsiktig, da det påvirker nerver og blodårer i penisområdet. Unngå overdreven drikking hvis du vil forhindre ereksjonsproblemer. Her tar vi for oss alt du trenger vite om alkohol og ereksjonsproblemer, samt hva du kan gjøre hvis du har problemer med ereksjonen.

Mange menn tror at alkohol kan forbedre sitt sexliv. Det gjør at man slapper av, reduserer hemmingen, gir dem mer selvtillit, og øker deres seksuelle lyst. Noen annonser bruker selv rimen: “En drink om dagen holder ereksjonsproblemer unna”. Men det er viktig å innse at alkohol kan ha motsatt effekt også. Overdreven alkohol kan hemme humøret, redusere seksuell lyst, og gjøre det vanskelig for en mann å oppnå ereksjoner. Langvarig alkoholmisbruk kan forårsake permanent skade på penile arterier og til og med føre til impotens.

Om ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblmer er en tilstand der en mann ikke klarer å oppnå en ereksjon som er tilstrekkelig for samleie. I noen tilfeller er mannen i stand til å oppnå ereksjon, men ikke i stand til å opprettholde den lenge nok til å fullføre et samleie. De fleste menn opplever erektile vanskeligheter noen ganger i livet, og alkoholforbruk kan være en av grunnene.

Alkohol: Effekter på kroppen

Alkohol er et nervesystemet depressant og kan faktisk blokkere nerveimpulser og meldinger mellom hjernen og kroppen. Dette er grunnen til at fulle mennesker ofte opplever slurvete tale, følelsesmessige utbrudd og vanskeligheter med å gå. Men selv små mengder alkohol vil påvirke nervesystemet, forårsaker langsommere reflekser og lite gjennomtenkte handlinger. Moderat drikking – en til to drinker om dagen, for menn av enhver type alkohol, kan faktisk forbedre kardiovaskulær helse. Overdreven bruk av alkohol og alkoholmisbruk, kan forårsake arrdannelse i leveren, høyt blodtrykk og økt risiko for enkelte kreftformer.

Alkohol: Effekter på seksuell ytelse og ereksjon

Selv om alkohol kan lykkes som et afrodisiakum når man får folk “i humør”, kan det mislykkes i utførelse. Under en ereksjon fylles penis med blod og deretter lukkes kammerne og hindrer tilbakeslag, slik at penis forblir oppreist. På kort sikt fører overkonsumasjon av alkohol blodkarene i penis til å utvide seg, noe som gjør det mulig for mer blodgass, men forhindrer at karene lukkes. Som et resultat kan penis bli oppreist, men ikke forbli så, da det ikke er noe å hindrer tilbakestrømning.

På lang sikt forstyrrer forbruk av alkohol faktisk blodkarene, og bidrar til hypertensjon og til og med hjertesykdom, begge bidragende faktorer til ereksjonsproblemer. Hos friske menn bør moderat alkoholforbruk ikke føre til ereksjonsproblemer.

Alkoholisme og psykiatrisk sykdom

I tillegg til de direkte fysiske effektene av for mye alkohol, har mange alkoholikere også en betydelig psykiatrisk sykdom, det vanligste er depresjon. Mange deprimerte mennesker vender seg til å drikke for å gi en kortvarig lykke, bare for å oppdage at alkohol ikke hjelper – men at forbruket raskt kan komme ut av kontroll. Økende alder, depresjon og overdreven alkoholbruk er sterkt forbundet med ereksjonsproblemer.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller