Kjæreste med ereksjonsproblemer?

Kjæreste med ereksjonsproblemer

Har du kjæreste som sliter med ereksjonsproblemer? Erektil dysfunksjon kan være stressende for både den berørte mannen og hans partner – men det kan løses. Her tar vi for oss alt du trenger vite hvis du har en kjæreste med ereksjonsproblemer.

Det kan føles ganske vanskelig når du fortsatt lærer å kjenne hverandre i et nytt forhold, og ting går ikke etter planen seksuelt. Men ereksjonsproblemer, eller impotens som det noen ganger refereres til, er faktisk en vanlig tilstand. Folk pleier å knytte det til eldre menn, og det er sant at 18 prosent av 50-59-åringer har problemer med å få ereksjon, men 7 prosent av 18-29-åringer er også berørt.

Ereksjonsproblemene er ikke din skyld

Det er viktig å ikke hoppe til konklusjoner og anta at partneren din ikke har lyst på deg, eller at du trenger å bli mer sexy. Det er mange ulike faktorer som kan påvirke en manns evne til å få og opprettholde en ereksjon.

Alkohol kan fungere som et afrodisiakum og roe nervene på de første par datene, men det kan også være dårlige nyheter for ereksjoner. Så kan rekreasjonsmedisin og noen form for medisinering. Diabetes kan også være en årsak til ereksjonsproblemer, som kan føre til prostata kirurgi.

Psykologiske årsaker inkluderer depresjon, stress og angst. Menn bekymrer seg noen ganger om å få en ny seksuell partner gravid, så sørg for at du nevner prevensjon. Hvis forholdet er relativt nytt, kan partneren din være nervøs å ha prestasjonsangst. Hvis han ikke klarer å få ereksjon, kan dette legge til neste gang, og videre forverre problemet.

Hva kan du gjøre for å hjelpe kjæresten din

Så hva kan du gjøre for å hjelpe til? Vel, hvis det fortsetter og du ser en fremtid i forholdet, må du snakke om det, ellers blir det fort elefanten i soverommet. Velg en tid uten forstyrrelser, og hvor ingen kan overhøre deg. Fortell dem at du bryr deg om dem, og at du ikke trenger å haste ting seksuelt. Dette kan ta deler av presset vekk fra mannen.

Hvis forholdet ditt utvikler seg, men problemer vedvarer, vil du kanskje foreslå at de ser sin lege bare for å utelukke eventuelle fysiske problemer. Delta i sexterapi som et par kan også være et alternativ hvis forholdet er mer etablert, eller de foretrekker kanskje å gå individuelt.

Uansett hva som skjer, husk at det fortsatt finnes måter du kan ha det gøy på og være intim selv om partneren din ikke kan få ereksjon. Utveksle sexy tekster, lese erotisk litteratur og hengive seg i sensuell massasje kan alle bidra til å slappe av, inspirere og øke intimitet. Selvfølgelig er hvert par annerledes, og det kan ta litt tid å finne ut hva som fungerer for deg.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller