Tips mot ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer tips

Tips for hvordan unngå ereksjonsproblemer og beskytte din potens. Først av alt er det normalt at menn vil miste ereksjonene ca 25% av tiden. Å ha realistiske forventninger til seksuell ytelse er viktig, slik at du vet hva du kan forvente deg. Her tar vi for oss alt du trenger vite av gode tips mot ereksjonsproblemer.

Ereksjonsproblemer kan skje med menn i alle aldre. Det er mange faktorer som bidrar til ereksjonssvikt, inkludert dårlig helse, ubehandlede medisinske problemer, medisiner og bruk av pornografi. Mange menn sliter med å forstå når de opplever ereksjonsproblemer, at det er et pågående problem som krever medisinsk hjelp. Mange tips og triks som er oppført i denne artikkelen, hjelper deg uten bruk av medisiner.

11 Tips mot ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer blir mer vanlig når menn blir eldre. Men det er ikke nødvendigvis en vanlig del av aldringen. Hvordan kan du unngå ereksjonsproblemer. Dette er hva eksperter fortalte Ergostart.

#1 Pass på hva du spiser

En diett som er dårlig for en manns hjerte, er heller ikke bra for hans evne til å få ereksjoner. Forskning har vist at de samme spiseemønstrene som kan forårsake hjerteinfarkt på grunn av begrenset blodgennemstrømning i koronararteriene, kan også hindre blodstrømmen til og i penis. Blodstrømmen er nødvendig for at penis blir oppreist. Dietter som inkluderer svært lite frukt og grønnsaker sammen med mange fete, stekte og bearbeidede matvarer, kan bidra til redusert blodsirkulasjon gjennom hele kroppen.

Nylige studier viser at ereksjonsproblemer er relativt uvanlig blant menn som spiser en tradisjonell middelhavsdiett, som inkluderer frukt, grønnsaker, fullkorn, hjerte-sunn fett, inkludert nøtter og olivenolje, fisk og vin, spesielt rødt. Koblingen mellom Middelhavet diett og forbedret seksuell funksjon har vært vitenskapelig dokumentert.

#2 Oppretthold en sunn vekt

Å være overvektig kan gi mange helseproblemer, inkludert type 2 diabetes, som kan forårsake nerveskade i hele kroppen. Hvis diabetes påvirker nerver som leverer til penis kan man oppleve ereksjonsproblemer.

#3 Unngå høyt blodtrykk og høyt kolesterol

Høyt kolesterol eller høyt blodtrykk kan skade blodårene, inkludert de som bringer blod til penis. Til slutt kan dette føre til ereksjonsproblemer. Sørg for at legen din kontrollerer kolesterolnivået og blodtrykket. Du vil kanskje også sjekke blodtrykket mellom legebesøk. Noen butikker og apoteker tilbyr gratis visning. Blodtrykk skjermer selges også til hjemmebruk.

Blodtrykksmedikamenter kan gjøre det vanskelig å få ereksjon. Men leger sier at mange tilfeller av ereksjonsproblemer som får skylden på disse stoffene, faktisk skyldes arteriell skade som skyldes høyt blodtrykk (også kalt hypertensjon).

#4 Drikk alkohol i moderasjon eller ikke i det hele tatt

Det er ingen bevis på at mildt eller til og med moderat alkoholforbruk er dårlig for erektil funksjon, men kronisk tung drikking kan forårsake leverskade, nerveskade og andre forhold – som forstyrrer den normale balansen mellom mannlige kjønnshormonnivåer – som kan føre til ereksjonsproblemer.

#5 Tren regelmessig

Sterke bevis forbinder en stillesittende livsstil med ereksjonsproblemer. Løp, svømming og andre former for aerob trening har vist seg å bidra til å forhindre ereksjonsproblemer. Pass deg for enhver form for trening som legger for mye press på perineum, som er området mellom skrot og anus. Både blodårene og nerver til penis kan påvirkes negativt av overdreven trykk i dette området. Overdreven sykling kan forårsake ereksjonsproblemer.

En sporadisk kort tur er ikke sannsynlig å forårsake problemer. Men menn som tilbringer mye tid på sykling, bør sørge for at sykkelen passer dem ordentlig, bruk polstrede sykkelbukser, og stå opp ofte mens de trener.

#6 Ikke stol på Kegels

En form for trening som ikke virker nyttig, er Kegel øvelser, som involverer gjentatte ganger kontraherende og avslappende musklene i bekkenet. Kegler kan være nyttig for menn og kvinner som lider av inkontinens, og for tidlig utløsning. Men det er ingen bevis for at de forhindrer ereksjonsproblemer.

#7 Sjekk dine testosteronnivåer

Selv hos friske menn, begynner testosteronnivåer ofte å falle kraftig når man er rundt 50 år. Hvert år etter man er passert 40, faller en manns testosteronnivå typisk med 1,3%. Symptomer som en lav sex lyst, humørhet, mangel på utholdenhet, eller problemer med å ta beslutninger tyder på testosteronmangel, som igjen gir mangelfulle ereksjoner, og ereksjonsproblemer. Legen din kan sjekke dette med en enkel blodprøve.

#8 Unngå anabole steroider

Disse stoffene, som ofte blir misbrukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere, kan krympe testiklene og deres evne til å bygge testosteron.

#9 Kutt ut røyken

Røyking kan skade blodårer og dempe blodstrømmen til penis. Og nikotin gjør blodårer kontrakt, noe som kan hemme blodstrømmen til penis.

#10 Kutt ut risikabel sex

Tro det eller ei, noen tilfeller av erektil dysfunksjon stammer fra penile skader som oppstår under sex. Å ta deg tid og unngå bestemte stillinger kan hjelpe. Det kan være ubehagelig, men vurder å snakke med legen din om hva du skal gjøre og, enda viktigere, hva du ikke skal gjøre.

#11 Stress ned

Psykologisk stress øker nivåene av hormonadrenalin, noe som gjør blodårene i kontrakt. Det kan være dårlige nyheter for en ereksjon. Alt en mann kan gjøre for å lette spenningen, og føle seg bedre følelsesmessig, er sannsynlig å gi sitt sexliv et stort løft.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller