Naturmedisin mot ereksjonsproblemer

Naturmedisin mot ereksjonsproblemer

Finnes det naturmedisin mot ereksjonsproblemer som er like effektive? Det finnes mange standard behandlinger mot ereksjonsproblemer og impotens, men mange menn foretrekker mer naturlige behandlinger. Her tar vi en titt på fem naturmedisin alternativer mot ereksjonsproblemer som du kan vurdere.

Ereksjonsproblemer kalles vanligvis impotens. Det er en tilstand der en mann ikke kan oppnå eller opprettholde ereksjon under seksuell ytelse. Symptomer kan også inkludere redusert seksuell lyst eller libido. Legen din vil sannsynligvis diagnostisere deg med ereksjonsproblemer hvis tilstanden varer i mer enn noen uker eller måneder. Ereksjonsproblemer påvirker så mange som 30 millioner menn bare i USA.

Standard ereksjonsproblemer behandlinger inkluderer reseptbelagte medisiner, vakuumpumper, implantater og kirurgi, men mange menn foretrekker naturlige alternativer. Forskning har funnet ut at noen naturlige alternativer kan forbedre dine symptomer. Les videre for å lære mer om naturlige alternativer, hvor forskning har vist at hjelper mot ereksjonsproblemer.

#1 Panax ginseng

Panax ginseng blir kalt den naturlige Viagra, og har solid forskning bak den. Forskere har gjennomgått syv studier av rød ginseng og ereksjonsproblemer i 2008. Doseringen varierte fra 600 til 1000 milligram (mg) tre ganger daglig. De konkluderte med at det var bevis for effektiviteten av rød ginseng i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Mer aktuell forskning undersøker hvordan rød ginseng påvirker ereksjonsproblemer. Ginsenosider er et element som er tilstede i Panax ginseng-ekstrakt som viser seg å forbedre ereksjonen. Virkningen av Panax ginseng ser ut til å være mest effektiv for de med høye lipider i deres blod og metabolske syndrom. Denne urt er kjent for å ha antiinflammatorisk virkning, forbedre lungefunksjonen, og forbedre blodstrømmen i andre sykdommer – alle egenskaper som kan redusere ereksjonsproblemer.

#2 Rhodiola rosea

En liten studie indikerte at Rhodiola rosea kan være nyttig. Tjuefem av 35 menn ble gitt 150 til 200 mg daglig i tre måneder. De opplevde betydelig forbedret seksuell funksjon. Denne urt har vist seg å forbedre energi og redusere tretthet. Flere studier er nødvendig for å forstå handling og sikre sikkerhet.

#3 DHEA

Dehydroepiandrosteron (DHEA) er et naturlig hormon som produseres av binyrene. Det kan konverteres til både østrogen og testosteron i kroppen. Forskere lager kosttilskudd fra vilt yam og soya. Den innflytelsesrike Massachusetts-aldringsstudien viste at menn med ereskonsproblemer var mer sannsynlig å ha lave nivåer av DHEA. I 2009 deltok 40 menn med ereksjonsproblemer i en annen studie hvor halvparten mottok 50 mg DHEA og halvparten mottok en placebo en gang daglig i seks måneder. De som mottok DHEA, var mer sannsynlige å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Mer nylig har DHEA blitt identifisert som et alternativ for behandling av ereksjonsproblemer for menn med samtidig diabetes. Ereksjonsproblemer påvirker vanligvis disse mennene på grunn av hormonelle problemer samt diabeteskomplikasjoner som forstyrrer blodstrømmen til organene.

#4 L-arginin

L-arginin er en aminosyre som er naturlig tilstede i kroppen din. Det bidrar til å lage nitrogenoksid. Nitrogen slipper blodkar for å lette vellykket ereksjon og er avgjørende for sunn seksuell funksjon. Forskere studerte effekten av L-arginin på ereksjonsproblemer. Trettien prosent av menn med ED som tok 5 gram L-arginin per dag opplevde signifikante forbedringer i seksuell funksjon.

En annen studie viste at L-arginin kombinert med pycnogenol, et planteprodukt fra trebark, gjenopprettet seksuell evne til 80 prosent av deltakerne etter to måneder. 92 prosent hadde gjenopprettet seksuell evne etter tre måneder. En annen placebokontrollert studie fant at L-arginin i kombinasjon med andre medisiner var godtolerert, trygg og effektiv for mild til moderate ereksjonsproblemer.

#5 Akupunktur

Selv om studier har ulike resultater, viser det mange positive resultater når akupunktur brukes til å behandle ereksjonsproblemer. En 1999-studie viste for eksempel at akupunktur forbedret kvaliteten på ereksjoner og gjenopprettet seksuell aktivitet hos 39 prosent av deltakerne.

En senere studie publisert i 2003 rapporterte at 21 prosent av ereksjonsproblemr-pasienter som fikk akupunktur, hadde forbedret ereksjon. Andre studier har vist motstridende resultater, men denne behandlingen har potensial og kan fungere for deg. Risikoen ved akupunktur er lav hvis den leveres av en lisensiert akupunktør. Akupunktur viser løfte om behandling av ereksjonsproblemer, men flere studier er nødvendig.

Andre mulige naturlige behandlinger av ereksjonsproblemer

Andre alternative terapier for å hjelpe mot ereksjonsproblemer inkludere sinktilskudd (spesielt for menn med lavt sinkinnhold), urten ashwagandha (også kalt indisk ginseng) og ginkgo biloba, men flere studier er nødvendig for å vite med sikkerhet.

Hvis du har symptomer på ereksjonsproblemer, er det viktig å sjekke med legen din før du prøver noen behandlinger alene. Dette skyldes at ereksjonsproblemer kan være et tegn på andre helseproblemer. For eksempel kan hjertesykdom eller høyt kolesterol føre til ereksjonsproblemer. Med en diagnose kan legen anbefale en rekke tiltak som sannsynligvis vil forbedre både hjertes helse og ereksjonsproblemene. Disse trinnene inkluderer å senke kolesterolet ditt, redusere vekten din, eller ta medisiner for blodårene dine.

Hvis andre helseproblemer ikke er funnet å være årsaken til ereksjonsproblemer, vil legen din sannsynligvis foreskrive noen vanlige behandlinger. Du kan imidlertid også velge naturlige alternativer – bare sørg for å diskutere dem med legen din først.

Uansett hvilken rute du tar, husk at ereksjonsproblemer er en vanlig tilstand som kan behandles. Med noen forsøk og feil, vil du sannsynligvis finne en behandling som fungerer for deg og din partner.

Naturlige livsstilsendringer mot ereksjonsproblemer

I mange tilfeller kan endringer i din livsstil og diett bidra til å lette ED-symptomer. Livsstilsendringer som kan bidra til å forbedre din seksuelle funksjon inkluderer trening og gå ned i vekt. De inkluderer også å kutte ut røyking og dempe alkoholinntaket ditt. Din diett kan også påvirke din seksuelle ytelse.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller