Ereksjonsproblemer av prestasjonsangst?

Ereksjonsproblemer prestasjonsangst

Opplever du ereksjonsproblemer på grunn av prestasjonsangst? Sex er ment å være hyggelig, men det er vanskelig å ha det gøy hvis du stadig bekymrer deg for hvor godt du gjør det for partneren din. Hvis du vil ha gnisten tilbake i kjærlighetslivet ditt, lær hvorfor du får ereksjonsproblemer av prestasjonsangst, og få noen tips for hvordan bli kvitt problemet.

Det er ikke utbredt blant menn å snakke om det når man ikke fungerer seksuelt. Enten det er ereksjonsproblemer, for tidlig utløsning eller prestasjonsangst. Å fungere seksuelt er det ultimate bevis på manndom. Mannen er veldig sårbar fordi de må ha ereksjon og det er så synlig når den uteblir. Det stort sett koker ned til det samme, nemlig en prestasjonsangst for ikke å få det til, enten på den ene eller andre måten.

Det finnes ingen fasit for hvordan man kan få bukt med prestasjonsangsten, det må tilpasses hvor problemet ligger, men det handler stort sett om å finne en løsning på prestasjonspresset de legger på seg selv.

Årsaker til ereksjonsproblemer og prestasjonsangst

Sex er mer enn bare en fysisk respons. Dine følelser har også noe å gjøre med det. Når ditt sinn er for stresset for å fokusere på sex, kan kroppen din heller ikke bli opphisset. Mange forskjellige bekymringer kan føre til problemet:

 • Frykt for at du ikke vil trives godt i sengen og tilfredsstille din partner seksuelt
 • Dårlig kroppsbilde, inkludert bekymring over vekten din
 • Problemer i forholdet ditt
 • Bekymring over at penis ikke vil “måle opp”
 • Bekymring om for tidlig utløsning eller at det tar for lang tid å nå orgasme
 • Angst for å ikke være i stand til å få en orgasme eller nyte den seksuelle opplevelsen

 • Disse tingene kan føre til at kroppen din frigjør stresshormoner som epinefrin og norepinefrin.

  Symptomer til ereksjonsproblemer og prestasjonsangst

  Din sinnstilstand kan ha stor innvirkning på evnen til å bli opphisset. Selv om du er med noen som du finner sexuelt tiltrekkene, bekymrer du deg for om du vil være i stand til å tilfredstille din partner, kan det gjøre det umulig for deg å gjøre nettopp det.

  En av effektene av stresshormonene er å begrense blodkarene. Når mindre blod strømmer inn i penis, er det vanskeligere å få ereksjon. Selv gutter som normalt ikke har noen problemer med å bli begeistret, kan ikke være i stand til å få ereksjon når de blir overvunnet av prestasjonsangst.

  Prestasjonsangst er ikke diagnostisert så ofte hos kvinner som det er hos menn, men det kan også påvirke kvinner. Angst kan hindre kvinner i å bli smurt nok til å ha sex, og det kan ta bort det fysiske ønske om å elske.

  Angst kan ta deg ut av det rette sinnet for sex. Når du er fokusert på om du skal fungere bra, kan du ikke konsentrere deg om hva du gjør i sengen. Selv om du er i stand til å bli opphisset, kan du være for distrahert for å nå orgasme.

  Prestasjonsangst fører til en syklus av problemer. Du kan bli så engstelig for sex som du ikke kan utføre, noe som fører til enda mer seksuell ytelse angst.

  Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

  PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

  Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

  VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

  Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

  Ereksjonsproblemer psykisk
  Ereksjonsproblemer fysisk
  Ereksjonsproblemer medisin
  Ereksjonsproblemer sykkel
  Ereksjonsproblemer symptomer
  Ereksjonsproblemer tips
  Prostatakreft ereksjonsproblemer
  Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
  Tabletter mot ereksjonsproblemer
  Kjæreste med ereksjonsproblemer
  Hva er ereksjonsproblemer
  Hjelp mot ereksjonsproblemer
  Grunner til ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer under samleie
  Ereksjonsproblemer steroider
  Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
  Ereksjonsproblemer i fylla
  Ereksjonsproblemer depresjon
  Ereksjonsproblemer stress
  Ereksjonsproblemer diabetes
  Årsak til ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer overvekt
  Ereksjonsproblemer alkohol
  Ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer behandling


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  For tidlig utløsning
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller