Ereksjonsproblemer av diabetes

Ereksjonsproblemer diabetes

Ereksjonsproblemer er et vanlig problem for menn som har diabetes, men det er ikke uunngåelig. Det finnes flere måter å forebygge ereksjonsproblemer, og gode effektive behandlingsmetoder. Her tar vi for oss alt du trenger vite angående diabetes og ereksjonsproblemer.

Det er anslått at ca 35% til 75% av menn med diabetes vil oppleve minst en grad av ereksjonsproblemer – også kalt impotens,i løpet av livet. Menn med diabetes har en tendens til å utvikle ereksjonsproblemer 10 til 15 år tidligere enn menn uten diabetes. Som menn med diabetes blir ereksjonssvikt enda mer vanlig med alderen. Over 50 år er sannsynligheten for å få problemer med ereksjon hos ca. 50% til 60% av menn med diabetes. Over 70 år er det omtrent 95% sannsynlighet for å ha noen problemer med ereksjonsproblemer.

Ereksjonsproblemer med diabetes

Ereksjonsproblemer er manglende evne til å få eller opprettholde et ereksjon lenge nok til sex – er vanlig hos menn som har diabetes, spesielt de med type 2 diabetes. Det kan stamme fra skade på nerver og blodårer forårsaket av dårlig langsiktig blodsukkerkontroll.

Det kan også knyttes til andre forhold som er vanlige hos menn med diabetes, for eksempel høyt blodtrykk og hjertesykdom. Ereksjonsproblemer kan forekomme tidligere hos menn med diabetes enn hos menn uten sykdommen. Vanskeligheten ved å opprettholde en ereksjon kan oppleves før diabetesdiagnosen.

Å ha ereksjonsproblemer kan være en ekte utfordring. Det kan gjøre at deg og din partner føler seg frustrert og motløs. Ta skritt for å takle ereksjonsproblemer – og få ditt sexliv tilbake på sporet.

Snakk med en ekspert om ereksjonsproblemer

Mange menn er motvillige til å diskutere ereksjonsproblemer med sine leger. Men ikke la forlegenhet holde deg fra å få hjelp. En liten samtale kan gjøre en stor forskjell. Her er hva du skal gjøre:

 • Fortell legen din hva som skjer. Legen din vil vurdere underliggende årsaker til dine ereksjonsproblemer, og kan gi deg informasjon om medisinering og andre behandlinger med erektil dysfunksjon. Finn ut dine valg.
 • Spør om det er noe du kan gjøre for å bedre behandle din diabetes. Forbedring av blodsukkernivået kan bidra til å forhindre skade på nerver og blodkar som kan føre til erektil dysfunksjon. Du vil også føle deg bedre generelt og forbedre livskvaliteten din.
 • Spør legen din dersom du tar de riktige skrittene for å administrere diabetes.
 • Spør om andre helseproblemer. Det er vanlig at menn med diabetes har andre kroniske lidelser som kan forårsake eller forverre ereksjonsproblemer. Arbeid med legen din for å forsikre deg om at du tar på deg andre helseproblemer.
 • Sjekk medisinene dine. Spør legen din dersom du tar medisiner som kan forverre dine erektilproblemer, for eksempel rusmidler som brukes til å behandle depresjon eller høyt blodtrykk. Å gjøre en endring i medisinene dine kan hjelpe.
 • Søk rådgivning. Angst og stress kan gjøre ereksjonsproblemer verre. Ereksjonsproblemer kan også ha en negativ innvirkning på forholdet ditt med din intime partner. En psykolog, rådgiver eller annen psykisk helse-spesialist kan hjelpe deg og din partner til å finne måter å håndtere.

  Gjør gode livsstilsvalg

  Ikke undervurder forskjellen noen få endringer kan gjøre. Prøv disse tilnærmingene for å forbedre erektil dysfunksjon og din generelle helse:

  Slutt å røyke. Tobakkbruk, inkludert røyking, smaler blodårene, noe som kan føre til eller forverre ereksjonsproblemer. Røyking kan også redusere nivået av det kjemiske nitrogenoksidet, som signalerer kroppen din for å tillate blodstrøm til penis.

  Hvis du har forsøkt å slutte på egen hånd, men ikke kunne, ikke gi opp – be om hjelp. Det finnes en rekke strategier for å hjelpe deg med å slutte, inkludert medisiner.

  Gå ned i vekt. Å være overvektig kan forårsake – eller forverre – ereksjonsproblemer. Inkluder fysisk aktivitet i din daglige rutine. Øvelse kan hjelpe til med underliggende forhold som spiller en rolle i erektil dysfunksjon på flere måter, blant annet å redusere stress, hjelpe deg med å gå ned i vekt og øke blodstrømmen.

  Begrense eller kutte ut alkohol. Overdreven alkohol kan bidra til ereksjonsproblemer. Hvis du velger å drikke alkohol, må du gjøre det i moderasjon. For sunne voksne betyr det at opptil en drikker en dag for menn eldre enn 65 år, og opptil to drinker om dagen for menn i alderen 65 år og yngre.

  Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

  PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

  Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

  VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

  Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

  Ereksjonsproblemer psykisk
  Ereksjonsproblemer fysisk
  Ereksjonsproblemer medisin
  Ereksjonsproblemer sykkel
  Ereksjonsproblemer symptomer
  Ereksjonsproblemer tips
  Prostatakreft ereksjonsproblemer
  Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
  Tabletter mot ereksjonsproblemer
  Kjæreste med ereksjonsproblemer
  Hva er ereksjonsproblemer
  Hjelp mot ereksjonsproblemer
  Grunner til ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer under samleie
  Ereksjonsproblemer steroider
  Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
  Ereksjonsproblemer i fylla
  Ereksjonsproblemer depresjon
  Ereksjonsproblemer stress
  Ereksjonsproblemer diabetes
  Årsak til ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer overvekt
  Ereksjonsproblemer alkohol
  Ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer behandling


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  For tidlig utløsning
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller