Hva er ereksjonsproblemer?

Hva er ereksjonsproblemer

Hva er ereksjonsproblemer og hvilke typer av ereksjonssvikt finnes det? Ereksjonsproblemer er en av de mest vanlige seksuelle problemene for menn, og rammer de fleste en gang i løpet av livet. Her tar vi for oss alt du trenger vite om ereksjonsproblemer.

Ereksjonsproblemer er manglende evne til å oppnå eller opprettholde en ereksjon som er tilstrekkelig til å sikre tilfredsstillende sex. Dette problemet kan forårsake betydelig bekymring for par. Heldigvis søker flere og flere menn i alle aldre etter hjelp, og behandlingen har avansert raskt. Den enorme etterspørselen etter medikamenter mot problemet antyder at ereksjonsproblemer kan være mer vanlige enn tidligere antatt.

Hva er ereksjonsproblemer?

Ereksjonsproblemer skiller seg fra andre mannlige seksuelle funksjonsvansker, noen ganger feilaktig referert til som impotens, som for tidlig utløsning, mannlig orgasmisk lidelse (forsinkelse eller fravær av orgasme) og hypoaktiv seksuell lystforstyrrelse (mangel på eller redusert seksuell interesse eller lyst) .

Menn med ereksjonsproblemer lider ikke av disse andre problemene, og kan oppstå i alle aldre. Hvis man av og til opplever ereksjonsproblemer, regnes det som normalt.

Ulike typer av ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer er ikke den samme som en annen. Leger gjør forskjeller mellom ulike typer impotens:

 • Primær impotens – I denne tilstanden har mannen aldri hatt ereksjon og vil aldri oppnå en spontant. Dette skyldes vanligvis en fysisk unormalitet i penis, for eksempel en fanget nerve. Primær impotens kan noen ganger behandles med kirurgi.
 • Sekundær impotens – Menn som lider av dette har hatt full ereksjon i det siste, men har lidd av ereksjonsproblemer på et tidspunkt.

 • Situasjonsimpotens – Dette betyr at mannen bare klarer å få full ereksjon i visse situasjoner. Han kan oppnå ereksjon under masturbation, for eksempel, men ikke under sex med en partner.
 • Delvis impotens – I denne erektil dysfunksjonen blir penis stiv, men kort etterpå blir den slapp. Det er også mulig at penis bare blir halvstiv
 • Total impotens – Denne termen indikerer at det ikke er noen ereksjoner i det hele tatt. Ikke engang tidlig morgen ereksjoner.

  Ereksjonsproblemer kan ha en fysisk eller en psykologisk årsak. Heldigvis er det mange måter å løse ereksjonsproblemer på.

  Hva er ereksjonsproblemer fra vaskulær sykdom?

  En av de vanligste grunnene til ereksjonsproblemer er problemer med blodsirkulasjon i penis. For å få og opprettholde ereksjon, trengs det mye blod for å kunne strømme til penis. Dette blodet samles i svampe sylindre (corpora cavernosa) i penis, noe som gjør den stiv. Hvis blodårene og blodkarene i penis ikke lenger virker på riktig måte på grunn av arteriosklerose, kan ereksjonen hindres.

  Tips for å korrigere denne erektil dysfunksjonen
  For optimal sirkulasjon i penis er sunne og fleksible blodkarer nødvendig. En tilpasset livsstil kan forbedre tilstanden til venene og arteriene, for eksempel:

 • Slutte å røyke
 • Å få nok mosjon
 • Spise et sunt kosthold
 • Drikke minimum av alkohol

 • Ereksjonsproblemer kan behandles med ereksjonspiller. Disse legemidlene korrigerer øyeblikkelig blodstrømningsforstyrrelsen slik at en riktig ereksjon kan oppstå. Injiseringer i penis, vakuumpumper og / eller penisringer er også effektive metoder for behandling av denne type ereksjonsproblemer.

  Hva er ereksjonsproblemer på grunn av sykdommer i nervesystemet?

  Ereksjonsproblemer kan være relatert til en annen tilstand. Hvis det er noe galt med overføring av (seksuelle) stimuli, som for eksempel hjernesykdom eller nerveskade forårsaket av MS, diabetes, stråling eller prostata kirurgi, er ereksjonsproblemer ofte forlenget eller permanent.

  Ereksjonspiller kan også hjelpe denne typen ereksjonproblemer, avhengig av alvorlighetsgraden av nerveskaden. Hvis de ikke virker eller hvis du ikke vil bruke medisiner, er en penis injeksjon eller vakuumpumpe et godt alternativ. Et annet alternativ er et penisimplantat. En lege kan kirurgisk plassere en protese i penis, som kan aktiveres etter behov. Det finnes flere typer penisimplantater.

  Hva er ereksjonsproblemer på grunn av psykologiske faktorer?

  Ereksjonsproblemer skyldes noen ganger psykiske problemer, som ofte involverer faktorer som feil, depresjon eller skyld. Problemer i forholdet kan også bidra til ereksjonsproblemer. Hvis du fortsatt har sterke morgen ereksjoner, er det en sjanse for at ditt erektilproblem vil ha en psykologisk årsak.

  Psykologisk støtte kan bidra til å behandle typen ereksjonsproblemer forårsaket av et psykologisk problem. Du kan vurdere terapi eller par terapi. En lege kan henvise deg til en egnet terapeut.

  Hva er ereksjonsproblemer forårsaket av lave testosteronnivåer?

  Normale nivåer av hormoner er avgjørende for at erektilprosessen fungerer som den skal. Det mannlige kjønnshormon testosteron har en viktig rolle. Hvis testosteronivået er for lavt, vil det også påvirke libido eller kjønnsdrift og erektil evne. Testosteronnivåer kan økes med et supplement, for eksempel hormonplaster eller gel. Du bør også være oppmerksom på dine livsstilsvalg: gjør mer trening (styrketrening er bra for å stimulere til produksjon av testosteron) og spise sunt.

  Hva er ereksjonsproblemer som en bivirkning av en medisinering?

  Noen medisiner kan forårsake ereksjonsproblemer. Dette er tilfelle med rusmidler mot epilepsi, noen sedativer og antihypertensive stoffer. Kontakt lege dersom du lider av ereksjonsproblemer som en bivirkning av en medisin. Du kan kanskje bytte til et annet stoff.

  Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer

  PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

  Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

  VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

  Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

  Ereksjonsproblemer psykisk
  Ereksjonsproblemer fysisk
  Ereksjonsproblemer medisin
  Ereksjonsproblemer sykkel
  Ereksjonsproblemer symptomer
  Ereksjonsproblemer tips
  Prostatakreft ereksjonsproblemer
  Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
  Tabletter mot ereksjonsproblemer
  Kjæreste med ereksjonsproblemer
  Hva er ereksjonsproblemer
  Hjelp mot ereksjonsproblemer
  Grunner til ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer under samleie
  Ereksjonsproblemer steroider
  Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
  Ereksjonsproblemer i fylla
  Ereksjonsproblemer depresjon
  Ereksjonsproblemer stress
  Ereksjonsproblemer diabetes
  Årsak til ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer overvekt
  Ereksjonsproblemer alkohol
  Ereksjonsproblemer
  Ereksjonsproblemer behandling


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  For tidlig utløsning
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller