Ereksjonsproblemer under samleie?

Ereksjonsproblemer under samleie

Opplever du ereksjonsproblemer under samleie? Det er mer til sex enn en ereksjon. Det er godt å få menn til å snakke om seksualiteten deres. Men å være seksuell er annerledes enn å ha ereksjon, og her skal vi ta for oss alt du trenger vite hvis du erfarer ereksjonsproblemer ved sex.

Det er et problem at offentligheten har blitt utdannet til å tro at god sex krever en oppreist penis som holder seg hard gjennom hele den seksuelle akten. Denne definisjonen av god sex endrer den grunnleggende karakteren til et møte fra intimitet og glede til prestasjon og ytelse.

Fokus på ytelse

Dette fokuset på ytelse, berøver menn og deres partnere muligheten til å utdype deres relasjoner – og deres seksualitet. De seksuelle behovene til ungdom er forskjellige fra voksne. Men ved å gjøre ereksjoner til det aller beste, går voksne menn tilbake til ungdommens seksuelle verdier.

Å ha en ereksjon betyr ikke at du er seksuell. Å være seksuell kommer fra din egen følelse av deg selv. Du kan være seksuell, du kan føle seg seksuell, du kan oppføre seg seksuelt uten ereksjon. En penis er ikke den eneste delen av en manns kropp som kan brukes seksuelt.

Viktig at man skiller mellom kjønnsadferd og seksuell oppførsel. Å feile på den ene eller den andre måten, fører til uærlighet og misnøye. Du kan oppføre seg seksuelt, uansett om du føler deg seksuell eller ikke. Kvinner og menn kan falle for det. Mange menn får ereksjon, penetrerer og mister ereksjonen, og sier at de har hatt orgasme fordi de vil være perfekte. De sier ikke,” Hei, jeg hadde ikke en orgasme men kanskje neste gang. Å være nær deg er nok.

Psykologiske problemer grunnen til de fleste menns ereksjonsproblemer under samleie

Faktisk er psykologisk nød forbundet med ikke å måle opp i stedet for fysiologiske problemer som forårsaker mest seksuell misnøye. For mange menn skyldes problemer med sex uvitenhet, angst og manglende evne til å kommunisere med sine partnere. Ereksjonsprobelmer er det uunngåelige resultatet av innsatsen for å oppnå fullkommenhet.

Vanligste årsaken til ereksjonsproblemer under samleie

Den vanligste grunnen for at du mister ereksjonen under sex, er noe som kalles prestasjonsangst. Dette er når tanker spinner i hodet ditt i løpet av sex som er tilstrekkelig distraherende og bekymrende for refleksene som er nødvendige for å opprettholde ereksjonen.

Det kan være taktløse kommentarer som partneren din har sagt, som har ført til at du stiller spørsmål om din maskulinitet eller dyktighet i sengen.

Hvis partneren din forventer at du er en vill tiger, og holder den opp hele natten og garanterer henne en orgasme hver gang, vil dette trolig hemme en mann, selv den mest rødblodige hingsten, og frykt for ikke å leve opp til disse urealistiske forventningene vil føre til midlertidig ereksjonsproblemer.

Andre kilder til psykologiske ereksjonsproblemer vil innebære tap av interesse for sex enten som et resultat av et forholdsproblem, kjedsomhet, disinterest eller bare å være ute av kjærlighet.

Slik løser du ereksjonsproblemer under samleie

Husk at hjernen er det enkleste kraftigste seksuelle orgel: uten lyst og erotisk fantasi er kjønnsorganene i seg ganske ubrukelige. Snakk med partneren din om eventuelle indre følelser du har og rekruttere partnerens hjelp til å overvinne problemet.

Ta ting en om gangen og tren i seksuelle aktiviteter og stillinger som hjelper deg med å holde ereksjonen så lenge som mulig. Om nødvendig, avstå fra penetrerende sex helt for to, kanskje tre uker, og konsentrere deg bare om forspill med sikte på å opprettholde ereksjonen.

Denne typen DIY-sensat fokusterapi, som den kalles, resulterer vanligvis i en gradvis gjenopprettelse av tillit som fører til fullstendig tilfredsstillende samleie etter tre ukesperioden. Når du har hatt elskov ved den anledningen, ødelegger du den onde syklusen av tillitstap som fører til impotens som fører til ytterligere tap av selvtillit, og ting skal være bra i fremtiden.

Hjelpemidler mot ereksjonsproblemer under samleie

PROenhance gir bedre portens og sterkere ereksjonerFor dem som leter etter en naturlig måte for å bedre ereksjonen, men uten å måtte ta piller og tabletter, så er PROenhance™ Plaster det ideelle supplement. Sammensatt med 6 av de mest populære aktive ingrediensene for mannlig forbedring, noe som gjør disse lappene så unik er ikke bare dens proprietære formell, men dens avanserte leverings system som er designet for å gi det beste i hver eneste lapp. Les mer om Proenhance plaster

Viaman kapsler mot ereksjonsproblemerViaman kapsler er et fantastisk produkt som er laget for å styrke manndommen. År med erfaring og et fokus på trygghet har resultert i disse sofistikerte kapslene, som er populære hos menn over hele verden. De er produsert med både sink og Maca rot. Dette er to naturlige ingredienser som ofte brukes i prestasjonsfremmende midler for menn, takket være deres bidrag til å opprettholde sunne mannlig hormonnivåer i blodet. De er også vel ansett for sine naturlige evner som afrodisiakum. Les mer om Viaman kapsler

VigRX kapsler mot ereksjonsproblemerVigRX er et kosttilskudd for menn som ble utviklet for femten år siden, og har siden den gang oppnådd status som verdens bestselgende og mest populære produkt av sin type. Ingredienser som asiatisk ginseng og Gingko Biloba har gjort disse kapslene veldig potente. Dersom du også tar med de seks andre ingrediensene, utgjør dette til sammen en unik blanding. Det er derfor så mange kunder bestiller produktet om og om igjen, og gjort dette til det foretrukne valget for de fleste menn. Les mer om VigRX

Artikler og mer informasjon om tema ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer psykisk
Ereksjonsproblemer fysisk
Ereksjonsproblemer medisin
Ereksjonsproblemer sykkel
Ereksjonsproblemer symptomer
Ereksjonsproblemer tips
Prostatakreft ereksjonsproblemer
Naturmedisin mot ereksjonsproblemer
Tabletter mot ereksjonsproblemer
Kjæreste med ereksjonsproblemer
Hva er ereksjonsproblemer
Hjelp mot ereksjonsproblemer
Grunner til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer under samleie
Ereksjonsproblemer steroider
Ereksjonsproblemer prestasjonsangst
Ereksjonsproblemer i fylla
Ereksjonsproblemer depresjon
Ereksjonsproblemer stress
Ereksjonsproblemer diabetes
Årsak til ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer overvekt
Ereksjonsproblemer alkohol
Ereksjonsproblemer
Ereksjonsproblemer behandling


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
For tidlig utløsning
Mister sexlysten ved bruk av p-piller