Slik kan du forebygge for tidlig utløsning

Forebygge tidlig utløsning

Slik forebygger du tidlig utløsning. For tidlig utløsning eller prematur ejakulasjon ( PE ) er generelt anerkjent som et høyt fryktet seksuelt problem blant menn. Det har vanligvis vidtgående konsekvenser, som ofte påvirker forholdet som en mann har med sin seksuelle partner. Her tar vi for oss alt du trenger å vite for å forebygge tidlig utløsning.

Leger, inkludert sexterapeuter er vanligvis uenige om hva som egentlig gjor at man kommer for tidlig ( premature ejakulation ). Likevel er den generelle tolkning at det som en dysfunksjon forekommer hos menn enten konsekvent eller under bestemte perioder av deres liv. Uansett, når prematur utløsning skjer altfor ofte og begynner å påvirke forholdene sterkt, må det utredes og hensiktsmessige løsninger må iverksettes.

For tidlig utløsning refererer ganske enkelt til at utløsningen kommer litt for tidlig, Et par minutter etter samleie har påbegynt, før penispenetrasjon har startet eller kort tid etterpå. De fleste menn føler at dysfunksjonen er noe de ikke egentlig kan kontrollere, særlig blant yngre menn som naturlig mangler tilstrekkelig seksuell erfaring. Eldre menn har generelt større kontroll over deres utløsning, men i visse perioder i deres liv, spesielt når de støter på problemer av enhver art, kan de også oppleve for tidlig utløsning.

Prematur ejakulasjon kan behandles, men de aller fleste menn, noen ganger til og med kvinner, er rett og slett for sjenerte til å bringe det opp, og diskutere det med en utdannet profesjonell, i frykt for at de vil bli latterliggjort. Å ha mot til å innrømme at man har for tidlig utløsning, er vanligvis det første viktige skrittet for å behandle dysfunksjonen. Herfra er det neste trinnet å søke medisinsk hjelp, slik at årsakene til dysfunksjonen kan identifiseres riktig, og den mest hensiktsmessige behandlingen kan anbefales.

Slik kan du forebygge for tidlig utløsning

En rekke medisinske studier viser at dysfunksjonen faktisk kan læres, og starter ofte blant yngre menn som på grunn av frykt for å bli oppdaget, forsøker å fremskynde samleieprosessen, eller ved onanering. Dette får dem til å ejakulere for tidlig, og denne oppførsel har en tendens til å vedvare over tid, noe som resulterer i konsekvent for tidlig utløsning, selv i voksen alder.

Hvis prematur ejakulasjon da læres, så er den generelle antakelsen at den også kan kan korrigeres ved trening. Dette er vanligvis målet for de fleste prematur utløsningsprogrammer. I stor grad er disse programmene effektive, spesielt når de utføres under tilsyn av en utdannet og sertifisert sexterapeut. Men en rekke menn finner øktene for lange til tider, for ikke å nevne at helt fremmede med samme problem også deltar i programmet. Når disse faktorene er til stede, prøver pasientene vanligvis å utforske andre veier for å løse sine for tidlig utløsning. Fortrinnsvis ser de etter løsninger som er raske og enkle å følge som ved bruk av visse hjelpemidler som kremer,spray, gel eller piller.

Bruk av spesielle piller for å håndtere for tidlige utløsningsproblemer hos menn er ikke en helt ny ting. Menn har benyttet seg av dem i mange år, da de tilbyr raskere løsninger på deres PE-bekymringer. Selv sertifiserte leger anbefaler disse såkalte sexpiller til menn som lider av en rekke erektil dysfunksjoner som for tidlig utløsning, bare fordi de finner dem å være i stor grad effektive. Hva som gjør disse sexpillerene så kraftig for tidlig utløsning, kan spores til ingrediensene de inneholder. Mange av disse har et kjemisk innhold, som de som finnes i medisiner klassifisert som anti-depressiva. Populære merker kalles kollektivt SSRIs eller selektive serotonin reuptake inhibitorer.

Disse blir mye brukt til å behandle tilfeller av depresjon, og SSRIs har nylig blitt funnet å være effektive også for å takle for tidlig utløsning bekymringer, selv om denne spesielle helbredende egenskapen til stoffene ser ut til å være mer av en normal bivirkning i stedet for noe annet. Likevel fant ulike leger at de skulle være ganske nyttige og har begynt å forskrive dem til berørte menn.

Andre alternativer inneholder rene urter som er kjent for å ha sexforbedrende egenskaper. Urte ingredienser har den grunnleggende fordelen av å være rene og naturlige, og har tilsynelatende ingen bivirkninger, i motsetning til kjemisk baserte piller.

Urtebaserte kremer, spray og gel har nylig fått enorm popularitet, ettersom flere og flere mennesker begynner å innse fordelene som man kan få fra å ta rene naturlige stoffer. Selv den medisinske verden, som tidligere var skeptiske til å bruke naturlige urter til å behandle visse menneskelige dysfunksjoner som for tidlig utløsning, har begynt å innse den sanne verdien av urteplanter. Under finner du en rekke hjelpemidler som gir rask effekt, og som garantert vil forebygge for tidlig utløsning.

Hjelpemidler for å forebygge tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller