Medisin mot for tidlig utløsning

Tidlig utløsning medisin

Medisin mot for tidlig utløsning. Ingen medisin er spesifikt godkjent for behandling av for tidlig utløsning. Imidlertid har forskjellige produkter blitt brukt med gode resultater til dette formålet. Her tar vi for oss alt du trenger vite om medisin og behandling mot for tidlig utløsning.

Selektive serotoninopptakshemmere (SSRI) og antidepressiva med SSRI-lignende effekter har vært mest vellykkede. Men har noen kjente ubehagelige bivirkninger som noen ganger er verre en problemt i seg selv. Desensibiliserende kremer og spray som inneholder lokalbedøvelse kan også være veldig nyttige.

For tidlig utløsning som relaterer til erektil dysfunksjon kan løses dersom erektile vanskeligheter behandles vellykket. Legemidler til behandling av erektil dysfunksjon inkluderer sildenafil, vardenafil, tadalafil, alprostadil og muligens en SSRI (dersom depresjon forårsaker erektil dysfunksjon).

Medisin og behandling av for tidlig utløsning

Det finnes flere behandlingsmetoder mot for tidlig utløsning. Det finnes effektive piller, kremer, spray, samt teknikker og øvelser som vil kunne kurere tidlig utløsning permanent på lang sikt.

Piller mot for tidlig utløsning

Det finnes to typer piller mot for tidlig utløsning, også kalt utholdenhets piller. Den ene typen er basert på naturlige urter, og den andre er farmasøytiske piller.

Piller laget av urter
Urte piller mot for tidlig utløsning har eksistert i tusenvis av år, og kombinasjonen av urter har effektivt gjort at menn kan ha langvarig sex, og samtidig gitt dem bedre utholdenhet. Dette har gjort urtene til en av de mest populære urter på jorden. Les mer om piller mot for tidlig utløsning

Farmasøytiske piller
Det er to farmasøytiske piller mot for tidlig utløsning som har kliniske data som indikerer effektiviteten mot for tidlig utløsning. Tramadol, som i utgangspunktet er skapt for å behandle smerte, er foreskrevet på resept for å behandle prematur ejakulasjon ( PE ). Til tross for noe klinisk suksess, har produktet mange kjedelige bivirkninger som i mange tilfeller er verre enn problemet med for tidlig utløsning.

Tradisjonelle anti-depressiva midler i form av SSRI’er (for eksempel Paxil, Zoloft) har hatt positive kliniske resultater, men er ikke godkjent for bruk som behandling for PE. I tillegg til mange bivirkninger, inkludert tap av libido, må disse SSRIene tas daglig for å være effektive. En hurtigvirkende SSRI, Priligy og dens generiske, Dapoxetine, har vist i kliniske studier å være effektive når de tas 30 minutter til tre timer før sex. Ulempene med Priligy / Dapoxetine er imidlertid de samme bivirkningene som tradisjonelle SSRI, men generelt i mindre grad.

Stopp- og startmetoden

Stopp- og startmetoden hjelper deg med å vare lenger mens du elsker med din partner. Denne teknikken består av tre faser: Først må du bli begeistret seksuelt ved hjelp av en partner eller ved onanering. Deretter må du stoppe og holde tilbake når du kjenner at det nærmer seg orgasme. Deretter ta litt dype pust og slapp av. Når du er rolig og har kontroll over dine følelser, gjenta prosessen igjen. Metoden innebærer å lære å forstå når du nærmer deg orgasme, og trener kroppen din til å kontrollere timing for å forhindre prematur utløsning. Under denne prosessen lærer du også naturlig innånding og utåndingsteknikker.

Kegel øvelse

Kegel øvelser tar sikte på å styrke bekkenbunnsmusklene. For å implementere teknikken riktig må du vite hvordan du strammer riktig bekkenmusklene. En tilnærming til å finne muskelen er ved å sitte på toalettsetet og urinere. Å stoppe urinstrømmen fører til stramming av bekkenmusklene. Start med å tømme blæren helt. Deretter stramme bekkenmusklene i nesten 10 sekunder. Slapp av musklene i ytterligere 10 sekunder. Gjenta øvelsen tre ganger om dagen med 10 repetisjoner hver gang.

Klemmeteknikken

Klemmeteknikken krever mye trening og uavbrutt tid. I løpet av forspillet, må partneren klemme på enden av penis, på det punktet hvor hodet (glans) kommer i akselen. Etter at klemmen er sluppet, vent 20 til 30 sekunder, og fortsett med forspill. Når du kommer til orgasmepunktet, må din partner klemme på penis igjen til trangen til å ejakulere er borte. Gjenta øvelsen tre ganger hver uke til du ser forbedringer.

Samtaleterapi med en sexterapeut

En samtale med en sexterapeut kan være nyttig for å hindre fremtidig for tidlig utløsning. Det kan være mulig at en dårlig seksuell prestasjon i fortiden påvirker din nåværende seksuelle ytelse. Samtaleterapi hjelper deg med å takle ytelsesrelatert angst og overvinne stress mens du elsker med din partner. Delta i samtaleserier sammen med partneren din kan gi raske resultater.

Andre hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller