Tidlig utløsning hjelp

Tidlig utløsning hjelp

Hjelp for dem som har problemer med for tidlig utløsning. Har du problemer med prematur ejakulasjon ( PE ), og søker etter informasjon som kan hjelpe deg med å løse problemet? Her tar vi for oss alt du trenger vite om hjelp mot for tidlig utløsning. Gode forslag man kan prøve innen man går til legen og snakker om problemet.

Heldigvis finnes det enkle effektive hjelpemidler som kremer, spray, gel og servietter mot for tidlig utløsning, som kan løse problemet umiddelbart. Men ettersom dette er et problem som du også kan løse på lang sikt uten bruk av hjelpemidler, anbefales det å prøve noen velkjente metoder som stopp-start teknikken og klemmeteknikken.

Hjelp mot for tidlig utløsning

Vanlige behandlingsmuligheter mot for tidlig utløsning inkluderer adferdsteknikker, lokalbedøvelse, medisiner og rådgivning. Husk at det kan ta tid å finne behandling eller kombinasjon av behandlinger som vil fungere for deg.

Adferdsteknikker

I noen tilfeller kan terapi for tidlig utløsning innebære enkle trinn, for eksempel onanering en time eller to før samleie, slik at du kan forsinke utløsning under sex. Legen din kan også anbefale å unngå samleie i en periode og fokusere på andre typer seksuell lek, slik at trykket fjernes fra dine seksuelle møter.

Trene de mannlige bekkenbunnsmusklene

Svake bekkenbunnsmuskler kan påvirke evnen til å forsinke utløsning. Pelvic gulv øvelser (Kegel øvelser) kan bidra til å styrke disse musklene.

Slik trener du bekkenbunnmusklene:

 • #1 Finn de riktige musklene. For å identifisere bekkenbunnsmusklene stopper du strålen under vannlating. Da bruker bekkenbunnsmusklene. Når du har identifisert bekkenbunnsmusklene, kan du gjøre øvelsene i en hvilken som helst posisjon, selv om du kanskje finner det lettere å gjøre dem liggende i begynnelsen.
 • #2 Perfekt teknikken din. Stram bekkenbunnsmusklene, hold sammentrekningen i tre sekunder, og slapp deretter av i tre sekunder. Prøv det et par ganger på rad. Når musklene blir sterkere, prøv å gjøre Kegel øvelser mens du sitter, står eller går.
 • #3 Oppretthold fokuset ditt. For best resultat, fokus på å stramme bare bekkenbunnsmusklene. Vær forsiktig så du ikke strammer musklene i magen, låret eller baken. Unngå å holde pusten. I stedet pust fritt under øvelsene. Gjenta 3 ganger om dagen. Målet er minst tre sett med 10 repetisjoner om dagen.

  Klemmeteknikken

  Legen din kan gi deg og din partner beskjed om å bruke en metode som kalles klemmeteknikken. Denne metoden fungerer som følger:

  Begynn seksuell aktivitet som vanlig, inkludert stimulering av penis, til du føler deg nesten klar til å ejakulere. Få partneren din til å klemme enden av penis, i det punktet hvor hodet (glans) kommer i akselen, og opprettholde klemmen i flere sekunder, inntil trangen til å ejakulere forsvinner. Få partneren din til å gjenta presseprosessen etter behov.

  Ved å gjenta så mange ganger som nødvendig, kan du du fortsette samleie og selv styre når du vil ha utløsning. Etter noen treningsøkter kan følelsen av å vite hvordan man forsinker utløsning, bli en vane som ikke lenger krever klemmeteknikken.

  Hvis klemmeteknikken forårsaker smerte eller ubehag, er det en annen teknikk å stoppe seksuell stimulering like før utløsning, vent til oppstrålingsnivået er redusert og deretter starte på nytt. Denne tilnærmingen er kjent som stopp-startteknikken.

  Kondomer

  Kondomer kan redusere følsomheten til penis, noe som kan bidra til å forsinke utløsning. Disse kondomene inneholder numbende midler som benzokain eller lidokain eller er laget av tykkere latex for å forsinke ejakulasjon.

  Medisiner

  Bedøvelse kremer og spray som inneholder et bedøvelsesmiddel, for eksempel benzokain, lidokain eller prilokain, brukes til å behandle prematur utløsning. Disse produktene blir brukt på penis 10 til 15 minutter før sex for å redusere følelsen og bidra til forsinkelse av utløsning. Du finner oversikt over gode hjelpemidler nederst i artikkelen.

  Når bør du få hjelp og snakke med en lege?

  Snakk med legen din hvis du føler deg dårlig og føler at du trenger hjelp. Diagnosen er basert på hva du forteller. Det kan være behov for å stille noen personlige og intime spørsmål, og det kan også være ønskelig for partneren din å delta i samtalen. Hvis du både har tidlig utløsning og problemer med å oppnå eller opprettholde ereksjon, kan det være hensiktsmessig for legen din å undersøke med hormontester og andre blodprøver. En samtale med lege vil hjelpe deg med å forstå problemet, og hvordan det kan løses, og ikke minst kunne forebygge for tidlig utløsning i fremtiden.

  I tillegg til å spørre om sexlivet ditt, vil legen din spørre om helsemessig historie og kunne gjøre en fysisk undersøkelse. Hvis du har både tidlig utløsning og problemer med å få eller opprettholde en ereksjon, kan legen din bestille blodprøver for å kontrollere nivåene av mannlig hormon (testosteron) eller andre tester. I noen tilfeller kan legen din foreslå at du går til en urolog eller en mentalhelsepersonell som spesialiserer seg på seksuell dysfunksjon.

  Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller