Har du problemer med for tidlig utløsning?

Problemer med tidlig utløsning

Har du problemer med for tidlig utløsning? Slapp av, her er tipsene som får deg til å vare lenger i sengen. Slik at du kan kontrollere problemet med glans, og ikke når klimaks bare tre minutter inn i akten. Problemer med for tidlig utløsning er et veldig vanlig problem. Heldigvis finnes det en rekke gode tips som kan hjelpe deg med å mestre problemet.

For tidlig utløsning er når en mann ejakulerer (kommer) før han eller hans partner vil det før eller kun kort tid ved samleie. Yngre menn som er seksuelt uerfaren, varer vanligvis ikke så lenge fordi spenningen er altfor høy. En grunn til at en mann kommer for fort er fordi han er spent, vanligvis pga av en ny seksuell erobring.

Tips for dem som har problemer med for tidlig utløsning

I løpet av livet har en av tre menn en kortere eller lengre periode med dette problemet. I en markeds- og medieundersøkelse om seksuelle vaner rapporterte omtrent 10 prosent av alle menn at de hadde hatt seksuelle problemer som trengte hjelp til å løse. Av disse rapporterte 36 prosent at de hadde for tidlig utløsning. I tillegg til hjelpemidler ( se nederst i artikkelen ) som kremer, spray og gel som utsetter utløsning betraktelig, skal vi har ta for oss andre tips for dem som har problemer med for tidlig utløsning.

Forspillet skal handle om kvinnen

En svært viktig del av samleie, for de fleste mennesker, uavhengig av kjønn, er å sette hjernen i sexmodus. Men hvis du vil at du skal vare lengee, bør forspillet om kvinnen og hennes lyst og glede. Som du sikkert vet, trenger kvinner vanligvis mye mer stimulering enn menn for å få en orgasme, så det er best om forspillet handler om kvinnen i begynnelsen, og deretter blir mer gjensidig nar hun er virkelig kåt og klar. Det er veldig nyttig med et forspill som varer i minst fem til ti minutter hvor kun kvinnen stimuleres av kvinnen, mens mannen i utgangspunktet skal bli lite stimulert så han ikke “kommer” for tidlig.

Prøv start- og stoppmetoden

Et annet råd som kan gjøre at du varer lenger i sengen, er start- og stoppmetoden. Dette er en klemmeteknikk som kan gi deg bedre kontroll over sine orgasmer. Mange menn har stor effekt av denne metoden. Dette krever litt tålmodighet, så vel som noen runder med prøving og feiling. Metoden er å lære kroppen et nytt mønster – at du har samleie til du vet at du er nær ved å komme.

Når dette skjer, stopp all bevegelse, klem penishodet slik at urinrøret klemmes igjen og hold det til følelsen går over – så fortsetter du. Dette bør gjentas hver gang du onanerer eller har samleie. I begynnelsen kan du kanskje ikke gjøre det i det hele tatt, men etterpå vil du legge merke til at du har fått mye bedre kontroll over dine orgasmer.

Bruk en bedøvelsesspray

I tillegg til å prøve start- og stoppmetoden, kan du kjøpe en bedøvelsesspray, gel eller servietter. Disse hjelper menn å forsinke orgasmen seks ganger lenger enn vanlig, og er en av de mest effektive behandlingene for dem som har problemer med tidlig utløsning. Spray penishodet 10 til 15 minutter før samleie, slik at han blir mindre følsom. Men husk: ikke overdriv så følelsen forsvinner helt. Det finnes også kondomer med bedøvelsesmiddel, kondomen i seg selv kan også redusere følsomheten slik at penis kan holde seg lenger under samleie. Uansett hva du velger anbefales en spray, krem eller gel, og kan brukes sammen med de andre tipsene for problemet.

Hjelpemidler for dem som har problemer med for tidlig utløsning

Hjelpemidler mot altfor tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller