Tidlig sædavgang årsaker

Tidlig sædavgang årsak

Hva er årsaken til at mannen min har tidlig sædavgang? Når mannen din klimax alltid før du gjør det? Er du seksuelt frustrert, og dette går ut over på sexlivet ditt? Ifølge sexterapeuter er du ikke alene. Her skal vi ta for oss alt om årsaken til tidlig sædavgang, og hvordan du kan bli kvitt det.

Hvis du ser på statistikken, har menn og kvinner orgasme på helt forskjellige tider. Hvis du ser på menn, får dem orgasme et sted mellom fra fem og syv minutter i gjennomsnitt, og kanskje tre til syv minutter avhengig av alder. For kvinner er tiden femten til tjue minutter, noen ganger mer. De fleste kvinner bruker naturlig nok lengre tid på å varme opp kroppen, og oppleve seksuell nytelse, opphisselse og deretter orgasme. Så hvis du har å gjøre med en fyr som bruker fem minutter og en kvinne som når klimax etter femten til tjue minutter, vil det da selvfølgelig ofte være uoverensstemmelser.

7 årsaker og tips mot for tidlig sædavgang

Heldigvis er det måter å håndtere dette problemet som rammet ca 20-30% av alle menn i løpet av livet. Her gir vi deg våre 7 beste tips for å bli kvitt problemet.

#1 Kan årsaken til tidlig sædavgang være medisinske problemer?

Det er så viktig for folk å forstå at hvis du er i et forhold, er det parets problem, og paret må takle det sammen. Det betyr at man skal jobbe for å utelukke biologiske årsaker til tidlig sædavgang. Gjøre avtaler hos legen, gynekolog og nevrolog, bare for å sikre at alt som det burde være. Dette skal være noe paret gjør sammen.

#2 Glem orgasmen din (for nå)

Viktig at fokus skiftes vekk fra orgasmer til å være om glede og samliv. Sex og seksualitet handler om intimitet og glede. Det er noe du opplever. Det må skje med overgivelse. Det må skje med åpenhet. Og det må gå vekk fra, “Åh herregud, det har vart i 3 minutter, og han kom, og nå er jeg opprørt igjen. Det må være et sted hvor paret fokuserer på nytelse. Det er flere teknikker og metoder mot for tidlig sædavgang, og en av de mest brukte er stopp-start teknikken. Prøv den!

#3 Forleng forspillet

Den beste måten å skifte fokus vekk fra å orgasme jaget, er å forlenge forspillet, noe som vil øke glede. Mange par bruker ikke mye tid på forspill. De hopper bare inn i hovedarrangementet. Kvinner trenger den stimulansen som gjør kroppen til, og i hovedsak gjør sex mer fornøyelig, slik at du ikke opplever problemer som vaginal tørrhet eller ubehag eller smerte under sex, noe som ofte skjer. Du må kunne, som et par, komme opp med en slags ny måte å utforske hverandre på. Utforsk med berøring, du vet, forskjellige typer følelser, slikker og biter og alle disse forskjellige måtene som vi kan gjenoppdage vår partner, og nyte den seksuelle opplevelsen utenfor orgasmen. ”

#4 Ta presset vekk fra ham

Den andre viktige tingen for kvinner å forstå er at når det gjelder menn som sliter med for tidlig utløsning, ofte utvikler angst og andre seksuelle problemer. Hva skjer når du er i en situasjon med en partner, og du ejakulerer før du vil? Vel, da skaper det panikk, som skaper angst, noe som skaper svak selvtillit. Du vet, “Åh, jeg kom, og jeg kan ikke tro at det skjedde igjen.” Og så begynner hjernen å spinne, og nå lurer han på om han trives med sin partner – for ikke å nevne at partneren har en reaksjon på det. Hva skjer etter at han ejakulerer? Står han bare opp og går bort? Sier han ikke noe? Det kan være en del av tilbakemeldingen som da skaper angst. ”

#5 Gå ut av hodet og oppfordre ham til å gjøre det samme

Det som er viktig er å undersøke hvor denne angsten kommer fra. Flytt den seksuelle opplevelsen fra å tenke på ytelse, og ta noe av presset vekk. Når det er mer engasjement og glede og lek og nytelse, og du gjør det med din partner, blir det en prosess, men du har det gøy. Med seksualitet kan du ikke være i hodet ditt. Du må være i ditt hjerte. Du må føle og oppleve.

#6 Takle problemet som et team

Det er viktig å merke seg at når en person har et seksuelt problem, er det ikke bare deres problem. Det er et forholdsproblem. Det er parets problem. Man må slutte å tenke at det er mannen som har et seksuelt problem, og at han må takle problemet selv og endre seg. Seksuelle probler i et forhold skal løses sammen, og man må slutte å tenke, Åh, min partner har erektil dysfunksjon. Det er hans problem. Han må forandre seg.

#7 Vær villig til å gjøre jobben

De fleste par trenger å lære å utforske intim og ikke-seksuell berøring for å øke tillit og sårbarhet for å ha sex. Par må kunne ha disse modige samtalene om seksualitet og ha mye empati, åpenhet og medfølelse. Se på det gjennom nysgjerrighetslinsen i motsetning til kritikk fordi det vil drepe åpenheten og kommunikasjonslinjer fremover, og du vil ikke ha det. Prøv ulike hjelpemidler som nummende krem eller spray som vil garantert hjelpe han med å holde ut lenger, og med det jobb med å få opp hans selvtillit.

#8 Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller